28 / 03 / 2024

İstanbul Sanayi Odası toplantıları

İstanbul Sanayi Odası toplantıları

İstanbul Sanayi Odası (İSO) Meclisi’nin aralık ayı toplantısı, 25 Aralık 2013 Çarşamba günü (yarın) yapılacak.Meclis Toplantısı’nda, İSO Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan sanayi gündemine ilişkin görüşlerini paylaşacak...

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Akgün: Bu ilçelerimize konut yapılmalı!

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Akgün Altuğ, Sakarya'nın kuzey ilçelerinin büyük bir gelişim ve dönüşüm içinde olduğunu belirterek buralarda konutlaşma ihtiyacının ön planda olduğunu belirtti.

İSO'dan ikinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu-2022 açıklaması

İstanbul Sanayi Odası (İSO), eylülde belirttiği “İSO Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu-2022” araştırmasından sonra 500 Büyük şirketlerden daha küçük ve orta ölçekli kuruluşları kapsayan "İSO İkinci 500" araştırmasının sonuçlarını bildirdi.

İstanbul Sanayi Odası paylaştı: Arka arkaya 5’nci ayda da...

İstanbul Sanayi Odası'nın (İSO) kamuoyuyla paylaştığı Türkiye ihracat İklimi Endeksi, haziran ayında 51,1 oldu. Endeks üst üste 5’nci ayda da eşik değerin üstünde kaldı.

Nisan endeksi açıklandı! İhracatta büyüme devam ediyor

İstanbul Sanayi Odası (İSO) Türkiye İmalat sahası İhracat alanı Endeksi Nisan'da 53,1 oranında meydana geldi. Endeks ard arda üçüncü ay eşik değer olan 50'nin üstünde kalarak ihracat iklimindeki iyileşmenin devam ettiğini gösterdi. 

İhracat ikliminde büyüme endeksi 53,1 oldu!

Türkiye imalat sektörünün ana ihracat pazarlarındaki faaliyet şartlarını ölçen İstanbul Sanayi Odası (İSO) Türkiye İmalat Sektörü İhracat İklimi Endeksi Nisan ayında 53,1 olarak gerçekleşti.

İstanbul sanayisi olası İstanbul depremi nedeniyle taşınıyor! İlk durak belli oldu!

İstanbul Sanayi Odası, yüzde 60’ı fay hattında yer alan sanayi tesislerinin taşınması için yol haritası hazırlıyor. Şehirden kaçanların ilk durağı ise Trakya bölgesi oluyor.

Kahramanmaraş Sanayi Odası Başkanından son dakika açıklaması: Felaket, görünenin 10 katı!

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Buluntu yaptığı açıklamada felaketin boyutunun görünenin 10 katı olduğunu dile getirerek borçların dondurulmasını talep etti.

İstanbul Sanayi Odası açıkladı! Aralıkta 48,1’e yükseldi

İstanbul Sanayi Odası (İSO) Kasım ayında 45,7 olan Türkiye imalat PMI, aralık ayında 48,1’e yükseldi.

EYT’de artık nefesler tutulmuşken, patronlardan hükümete uyarı geldi!

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) konusunda hükümetin yaptığı düzenlemeyle ilgili son açıklama için nefesler tutulmuşken, bu konuda, İstanbul Sanayi Odası’ndan da bir uyarı geldi.

İSO açıkladı! İmalatta daralma yedinci ayında da devam ediyor

İstanbul Sanayi Odası Türkiye İmalat PMI, eylül ayında 46,9’a geriledi ve yavaşlamanın üçüncü çeyrek sonunda daha da belirgin hale geldiğini kaydetti. İşte detaylar…

MB Başkanı Kavcıoğlu ile İSO Başkanı arasında canlı yayında gerilim!

İstanbul Sanayi Odası'nın temmuz ayı olağan toplantısına MB Başkanı Kavcıoğlu ile İSO Başkanı Erdal Bahçıvan arasındaki gerilim damga vurdu.

Türkiye’nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu sonuçları açıklandı

İstanbul Sanayi Odası'nın (İSO), "İSO Türkiye'nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu-2021" araştırmasına göre, İkinci 500'ün üretimden net satışları, yüzde 77,5 artarak 191,1 milyar TL’den 339,2 milyar TL'ye yükseldi.

İzocam yine sanayinin devleri arasına girdi!

İstanbul Sanayi Odası'nın hazırladığı  "Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu" 2021 listesi resmen açıklandı. İzocam yine Türkiye’nin dev sanayi kuruluşları arasına adını yazdırdı.

İstanbul Sanayi Odası toplantıları Haberi

İstanbul Sanayi Odası toplantıları

İstanbul Sanayi Odası (İSO) Meclisi’nin aralık ayı toplantısı, 25 Aralık 2013 Çarşamba günü (yarın) yapılacak.Meclis Toplantısı’nda, İSO Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan sanayi gündemine ilişkin görüşlerini paylaşacak.


PROGRAM

TARİH           :25 Aralık 2013, Çarşamba

SAAT             :15.00

YER               :İSO, Odakule - Meclis...