24 / 04 / 2024

İstanbul Sarayları yılın fırsatı

İstanbul Sarayları yılın fırsatı

İstanbul Avrupa Yakası Halkalı'da inşa edilen ve Sinpaş projesi olarak yükselen İstanbul Sarayları'nda taksitler 2 bin 400 TL'den başlıyor. İstanbul Sarayları'nda KDV oranı yüzde 1 olarak belirlendi...

Bayraktar İnşaat 50. yılını kutladı! Yarım asırda 205 projeye imza attı!

İnşaat sektörünün lider kuruluşları arasında yer alan ve 50 senede toplam inşaat alanı 1,8 milyon metrekareye ulaşan 205 proje gerçekleştiren Bayraktar İnşaat, İstanbul’da seçkin davetlilerin katıldığı bir etkinlikle 50. kuruluş yılını kutladı.

İGA İstanbul Havalimanı üst üste 3. kez 'yılın havalimanı' ödülünü aldı!

İGA İstanbul Havalimanı, dünya havacılık sektörünün önde gelen ödüllerinden biri olarak bilinen Air Transport Awards ödüllerinde, 2021 ve 2022 senelerinden sonra bu sene de “Yılın Havalimanı” ödülünün sahibi oldu. İşte detaylar...

Yılın ilk halka arzı gerçekleşti, borsaya hangi şirket katıldı, ne kadar talep aldı?

Borsa İstanbul’da yılın ilk halka arzı gerçekleşti ve borsaya yeni bir şirket daha katıldı. Peki bu şirket hangi sektörde faaliyet gösteriyor ve halka arza gelen talep ne kadar oldu?

İstanbul’da ekim ayı enflasyonu açıklandı! Son 27 yılın zirvesinde…

İstanbul’da tüketici enflasyonu ekim ayında bir önceki aya göre yüzde 3.96 oranında arttı. Buna göre İstanbul’un enflasyonu son 27 yılın zirvesine çıkmış oldu. Açıklama İstanbul Ticaret Odası’ndan (İTO) geldi.

Nidapark Çengelköy'de yılın son avantajlı ödeme planı!

Nidapark Çengelköy'de yılın son avantajlı ödeme planı sunuluyor. 36 ay 0 faiz imkanı sağlanan proje İstanbul Anadolu Yakası Çengelköy'de inşa ediliyor.

Emlak Konut GYO yılın son çeyreğine hazır!

Emlak Konut GYO, yılın son çeyreğine hızlı bir giriş yapmaya hazırlanıyor. Firma İstanbul'da hayata geçireceği 12 projede 15 bin konut satışı yapılacağını dile getirdi. 

Bauhaus, Türkiye'de 25. yılını kutluyor!

Müşterilerine sağladığı kalite ve uygun fiyat fırsatıyla Türkiye’de 25 yıldır faaliyet gösteren Bauhaus, ilk şubesini 1996'da İstanbul'un Kozyatağı ilçesinde hizmete sunmuştu. Bauhaus, Türkiye'de 25. yılını kutluyor...

Konut satışlarında son 5 yılın rekoru!

İstanbul’da, Haziran ayında 28 bin 799 konut satışı gerçekleşti. Konut satışlarında, Mayıs ayına göre yüzde 277, bir önceki yılın Haziran ayına göre ise yüzde 186 artış yaşandı.

Emlakta son 3 yılın şampiyonu Ankara ve İstanbul oldu!

Türkiye geneli gayrimenkul satışları değerlendirildiğinde son 3 yılın şampiyonu 2019 yılı oldu. El değiştirmede şampiyon şehirler ise Ankara ve İstanbul olarak açıklandı. Geçtiğimiz yıl 2018 yılına göre bu illerimizin satış rakamlarında yüzde 150 ile yüzde 160 oranında arttı.

Plazalardaki boşluk oranı son 10 yılın en yüksek seviyesinde!

2019 yılı İstanbul’da son on yılın en düşük ofis kira ortalamalarının görüldüğü dönem oldu. Düşen fiyatlara rağmen Beşiktaş, Levent, Maslak hattını kapsayan Merkezi İş Alanındaki A sınıfı binalarda ofis boşluk oranı yüzde 32,7’ye ulaşarak son on yılın en yüksek seviyesine ulaştı. 

İstanbul Havalimanı, Yılın Havaliamanı ödülüne layık görüldü!

International Airport Review dergisi tarafından yapılan “Reader’s Choice 2019’’ (Okuyucuların Seçimi) ödüllerinde İstanbul Havalimanı “Airport of the Year” (Yılın Havalimanı) kategorisinde ödül almaya hak kazandı...

Yılın ilk beş ayında en çok konut Esenyurt'ta satıldı!

İstanbul'da yılın ilk 5 ayında 78 bin 433 konut satıldı. En çok 11 bin 961 adet ev satışıyla Esenyurt oldu. 

Yılın şirketi ödülü FuzulEv'e!

Ekovitrin dergisinin ‘Yılın Starları Ödül Töreni’, WOW İstanbul Convention Center’da 1 Temmuz’da gerçekleştirildi. FuzulEv ‘’Türkiye’de Yılın Şirketi’’ ödülünün sahibi oldu. 

İstanbul Sarayları yılın fırsatı Haberi

İstanbul Sarayları yılın fırsatı

İstanbul Sarayları, İstanbul Avrupa Yakası Halkalı'da inşa ediliyor. Taksitlerin 2 bin 400 TL'den başladığı İstanbul Sarayları'nda teslimler hemen gerçekleştiriliyor. 


Hemen taşınma fırsatı bulunan projede banka yok, vade farkı yok. KDV oranlarının yüzde 1 olduğu İstanbul Sarayları'nda yüzde 10 fiyat artışı bulunuyor. 


Mahmutbey TEM gişelerinden hemen önceki Olimpiyat Parkı sapağından sonra 5 dakika uzaklıkta Sinpaş tarafından inşa edilen İstanbul Sarayları 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçeneklerini bünyesinde barındırıyor.


Projede; güvenlik, basketbol sahası, yüzme havuzu, koşu parkurları, sauna, tenis kortu ve fitness center  gibi sosyal olanaklar yer alıyor.


Toplamda 1200 konuttan meydana gelen proje, 119 bin 500 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor.


Telefon: (0212) 678 30 70

Web adresi: www.istanbulsaraylari.com


Melek...