20 / 04 / 2024

istanbul satılık hazine arazisi

istanbul satılık hazine arazisi

İstanbul'da yer alan 19 adet Hazine arazisi açık artırma ile satışa çıkarılıyor. İstanbul'un 4 ilçesinde yer alan Hazine arazilerinin toplam büyüklüğü yaklaşık 40 bin metrekare olarak belirlendi. İşte detaylar...

Hazine arazisine ev hayali kuranlar dikkat! Milli Emlak İstanbul'daki arsayı satışa çıkardı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, İstanbul  ili Küçükçekmece ilçesi, Tevfikbey Mahallesi'nde yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı. Yatırımcıların yakın markaja aldığı ihale 21 Temmuz 2022 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

Bakanlıktan 3 büyükşehirde satılık hazine arazisi fırsatı! Yüzde 25 peşinat ve 24 ay taksit imkanıyla!

T.C. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, İstanbul, Ankara ve İzmir'deki 185 adet Hazine arazisini 14-15 Haziran 2022 tarihinde satışa sunuyor. Satışa sunulan arsaların fiyatları 753 bin TL'den başlıyor...

Hazine arazisine ev yapmak isteyenler dikkat! İstanbul'da konut alanı imarlı arsa satışa çıktı! Sakın kaçırmayın!

İstanbul Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Anadolu Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı İstanbul Kartal'da yer alan arsayı satışa çıkardı. Konut alanı imarlı arsa 723,90 metrekare alana sahip.

Başakşehir Üçüncü istanbul satılık daire!

Konut ve ticaret alanlarından meydana gelen Başakşehir Üçüncü istanbul satılık daire satışları 15 Kasım'da başlayacak. Proje 2019 yılında tamamlanacak.

Küçüksu Oryapark İstanbul satılık!

Küçüksu Oryapark İstanbul satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Proje Boğaziçi Köprüsü'ne 5 dakika, FSM Köprüsüne 2 dakika uzaklıkta hayata geçiriliyor.

Ümraniye Oryapark İstanbul satılık!

Ümraniye Oryapark İstanbul satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Otel, ofis, rezidans ve alışveriş alanlarının yer aldığı projenin otel alanı içerisinde Crown Plaza bulunuyor.

Beylikdüzü Botanica İstanbul satılık!

Beylikdüzü Botanica İstanbul satılık dairelerin tipleri 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 olarak dizayn edildi. Toplam 522 adet daireden oluşan proje İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde yer alıyor.

Oryataş İnşaat Oryapark İstanbul satılık!

Oryataş İnşaat Oryapark İstanbul satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler yer alıyor. Parsel numarası nedeniyle 203 Residence ismini alan projenin 1. ve 30. katları arası satışa sunuluyor.

Oryapark İstanbul satılık!

Oryapark İstanbul satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Lansmana özel fırsatlar sunun projede banka kredisi ile konut sahibi olabilmek mümkün.

Emlak Konut Bulvar İstanbul satılık!

Emlak Konut Bulvar İstanbul satılık daire alanları 125 metrekareden başlangıç gösteriyor. Teslim tarihi 2016 yılı Aralık ayı olarak belirlenen proje 110 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

Kayaşehir Bulvar İstanbul satılık!

Kayaşehir Bulvar İstanbul satılık daireler 2 oda 1 salon'dan 7 oda 1 salon dublekse kadar farklı seçenekte tasarlandı. Projede yüzde 10 peşin ödeme yapıldığında kalan peşinat ve banka kredisi 1 yıl sonra ödeniyor.

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul satılık!

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul satılık daire tipleri arasında 1+0'dan 4+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Lansmanı Fransa'daki MIPIM Fuarı'nda bugün yapılan projede satışlar Nisan ayında başlayacak.

Beylikdüzü West Side istanbul satılık daire!

Beylikdüzü West Side istanbul satılık daire fiyatları 190 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Satış süreci devam eden projede 166 adet dükkan ve 1.155 adet daireye yer veriliyor.

Beylikdüzü Westside İstanbul satılık daire!

Beylikdüzü Westside İstanbul satılık daire fiyatları 160 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Toplam 73 bin 800 metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen projede 1.155 adet konut bulunuyor.

Vadi İstanbul satılık daire!

Vadi İstanbul satılık daire fiyatları 609 bin 90 TL'den başlıyor. 1.111 tane daireden meydana gelen projede daire alanları 69 metrekareden başlıyor ve 305 metrekareye kadar ulaşıyor.

Westside İstanbul satılık daire fiyatları!

1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salonlardan oluşan Westside İstanbul Konutları 73 bin 800 metrekare arsa alanında hayata geçiyor. Westside İstanbul satılık daire fiyatları haberimizde yer alıyor.

istanbul satılık hazine arazisi Haberi

istanbul satılık hazine arazisi

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından, büyük bir arsa satışı başlatılıyor. Bu kapsamda 40 ilde yer alan 499 adet arsanı satışı gerçekleştirilecek. Satışa sunulan arsalar arasında İstanbul'un 4 ilçesindeki Hazine arazileri de yer alıyor.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı İstanbul'da 19 adet Hazine arazisinin satışını gerçekleştirecek. 

Peki İstanbul'da yer alan Hazine arazilerinin fiyatları ve büyüklükleri ne kadar? İşte ayrıntılar...

İstanbul'un Küçükçekmece, Şile, Tuzla ve Sancaktepe ilçelerinde yer alan Hazine arazileri, 21 Eylül 2022 Çarşamba günü açık artırma ile satılıyor. Satışı yapılacak Hazine arazileri, KDV'den muaf tutuluyor.

Sözcü'den Özlem Güvemli'nin haberine göre; İstanbul'da satışı yapılacak 19 adet Hazine arazisi için yüzde 25 peşinat ve 24 ay vade imkanı sunuluyor. 

Arsaların fiyatları 164 bin 430 Türk Lirası'ndan başlıyor, 101 milyon Türk Lirası'na...