25 / 04 / 2024

istanbul sultanbeyli millet bahçesi

istanbul sultanbeyli millet bahçesi

Kişi başına düşen yeşil alan miktarını artırmak için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Sultanbeyli Millet Bahçesi'nin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

Bakan Özhaseki'den dönüşüm açıklaması! Devlet-millet el ele İstanbul'umuzu yeniliyoruz!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, "Yarısı Bizden" kampanyası ile ilgili olarak yaptığı açıklamada "Devlet-millet el ele İstanbul'umuzu yeniliyoruz." ifadelerini kullandı.

Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nin ilk etabı Büyük İstanbul Mitingi ile açıldı!

Dünyanın 5. Türkiye'nin ise en büyük şehir parkı olma özelliğini taşıyan Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nin ilk etabı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleştirilen "Büyük İstanbul Mitingi" ile hizmete açıldı.

İstanbul depremi en çok bu ilçeleri vuracak! Üsküdar, Sultanbeyli, Adalar, Tuzla... Tek tek açıklandı! 

İstanbul İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü tarafından 2021 yılında tamamlanan İstanbul İl Afet Risk Azaltma Planı'nın verileri şok etti. İstanbul depremi en çok bu ilçeleri vuracak! Üsküdar, Sultanbeyli, Adalar, Tuzla... Tek tek açıklandı! 

İstanbul'un yeni millet bahçesi için geri sayım başladı! Kara Surları Millet Bahçesi açılıyor!

Mega kent İstanbul'un yeni millet bahçesi için geri sayım başladı... Merakla beklenen Fatih Kara Surları Millet Bahçesi'nin ilk etabı yakında hizmete açılıyor.

İstanbul'a yeni millet bahçesi müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul'da yeni millet bahçesi inşa etmek için düğmeye bastı. İşte detaylar...

İstanbul Sultanbeyli'de 10 bin 994 metrekarelik arsa satılıyor! Fiyatı dudak uçuklattı!

İstanbul Sultanbeyli'de 10 bin 994 metrekarelik arsa satılıyor. Arsanın muhammen bedeli ve ihale tarihi belli oldu...

İstanbul'a 2 yeni millet bahçesi geliyor! Beklenen tarih açıklandı!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul'daki 2 yeni millet bahçesi inşa edecek. İşte o millet bahçeleri...

Bakan Kurum açıkladı! İstanbul'a 46 millet bahçesi müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Güngören Genç Osman Kentsel Dönüşüm Temel Atma Töreni’nde İstanbul'da hayata geçirilen millet bahçeleri projeleriyle ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Sultanbeyli Belediyesi imarlı arsa satıyor! İstanbul'da arsa almak isteyenlere müjde!

İstanbul İli Sultanbeyli Belediye Başkanlığı, Sultanbeyli Abdurrahmangazi Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış ihalesi 30 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

İstanbul'a 2 yeni millet bahçesi daha geliyor! Projeler için düğmeye basıldı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul'daki 2 yeni millet bahçesi için düğmeye bastı. İşte mega kent İstanbul'da hayata geçirilecek olan o projeler...

Bakan Kurum açıkladı! İstanbul'un göbeğine 5 milyon metrekarelik millet bahçesi geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Atatürk Havalimanı'na yapılacak millet bahçesi ile ilgili olarak yaptığı açıklamada "İstanbul’un akciğeri olacak." dedi.

Aralarında İstanbul, Ankara ve İzmir de var! TOKİ'den 12 ile yeni millet bahçesi projesi müjdesi!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre ve Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı 12 ildeki yeni millet bahçesi için düğmeye bastı

İstanbul'a bir millet bahçesi daha geliyor! Yeni proje için düğmeye basıldı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul Şile Millet Bahçesi projesi için düğmeye bastı. Söz konusu projenin ihalesi 28 Nisan 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

istanbul sultanbeyli millet bahçesi Haberi

istanbul sultanbeyli millet bahçesi

Kişi başına düşen yeşil alan miktarını artırmak için yatırımlarına son sürat devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı yeni millet bahçesi projeleri inşa etmek için düğmeye bastı.

81 şehirde hayata geçirilecek millet bahçesi projeleri için ihale tarihleri de yavaş yavaş belli olmaya başladı. 

TOKİ'nin en yeni millet bahçesi projesi İstanbul Sultanbeyli'de hayata geçirilecek. Projenin ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

İstanbulluların yüzünü güldüren TOKİ Sultanbeyli Millet Bahçesi projesinde sosyal donatı alanları da yer alacak.

İhale ilanı:
İstanbul İli Sultanbeyli İlçesi Mimarsinan Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19. maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacak....