19 / 04 / 2024

İstanbul Teknik Laboratuvar Hizmetleri Anonim Şirketi nerede

İstanbul Teknik Laboratuvar Hizmetleri Anonim Şirketi nerede

İstanbul Teknik Laboratuvar Hizmetleri Anonim Şirketi   50 bin TL sermaye ile bugün Kıvanç Işık ve Ali Bayraktar ortaklığında kuruldu. 

Quantum İstanbul Yapı Laboratuvar Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Quantum İstanbul Yapı Laboratuvar Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Şeyhmus Cantürk tarafından kuruldu.

Aks İstanbul Yapı Laboratuvarı Limited Şirketi kuruldu!

Aks İstanbul Yapı Laboratuvarı Limited Şirketi Pendik'te Yücel Bulut tarafından kuruldu.

Kent İstanbul Yapı Laboratuvar Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Kent İstanbul Yapı Laboratuvar Hizmetleri Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Batuhan Deniz tarafından kuruldu.

İstanbul Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Arge Merkezi Şubesi kuruldu! 

İstanbul Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Arge Merkezi Şubesi Esenler'de 16 milyon TL sermaye bedeli ile Macit Tanyol tarafından kuruldu.

İstanbul Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Arge Merkezi 1 Şubesi açıldı!

İstanbul Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Arge Merkezi 1 Şubesi Esenler'de 16 milyon TL sermaye bedeli ile Macit Tanyol tarafından açıldı.

İstanbul Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Arge Merkezi 2 Şubesi açıldı!

İstanbul Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Arge Merkezi 2 Şubesi Esenler'de 16 milyon TL sermaye bedeli ile Macit Tanyol tarafından açıldı.

Kd İstanbul Yapı Laboratuvarı Limited Şirketi kuruldu!

Kd İstanbul Yapı Laboratuvarı Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Mücahit Yılmaz tarafından kuruldu. 

İstanbul Teknik Laboratuvar Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Teknik Laboratuvar Hizmetleri Anonim Şirketi   50 bin TL sermaye ile bugün Kıvanç Işık ve Ali Bayraktar ortaklığında kuruldu. 

İstanbul Teknik Asfalt Teknolojileri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Teknik Asfalt Teknolojileri Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Sacit Tanyol, Macit Tanyol ortaklığında kuruldu.

Concord İstanbul Teknik Yapı teslim tarihi!

Toplam 1.175 adet daireden meydana gelen proje İstanbul'un Kadıköy ilçesine bağlı Fikirtepe'de yükseliyor. Concord İstanbul Teknik Yapı teslim tarihi 2016 yılı Aralık ayı olarak belirlendi.

Concord İstanbul Teknik Yapı kampanya!

Toplamda 1.175 adet daireden meydana gelen Concord İstanbul Rezidans İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy'de inşa ediliyor. İşte Concord İstanbul Teknik Yapı kampanya detayları...

Evora İstanbul Teknik Yapı ödeme seçenekleri!

İstanbul'un Tuzla ilçesinde hayata geçirilen projede 4 bin 979 daire yer alıyor. Evora İstanbul Teknik Yapı ödeme seçenekleri kapsamında 60 aya kadar taksit imkanı sağlanıyor.

Concord İstanbul Teknik Yapı kampanyası!

Concord İstanbul Teknik Yapı kampanyası kapsamında peşin ödemelerde yüzde 12 indirim yapılıyor. Birinci etap teslimleri 2016 yılı sonunda gerçekleşecek olan projede satışlar devam ediyor.

İstanbul Teknik Laboratuvar Hizmetleri Anonim Şirketi nerede Haberi

İstanbul Teknik Laboratuvar Hizmetleri Anonim Şirketi nerede

İstanbul Teknik Laboratuvar Hizmetleri Anonim Şirketi  Kıvanç Işık ve Ali Bayraktar ortaklığında 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

İstanbul Teknik Laboratuvar Hizmetleri Anonim Şirketi iş konusu; Bilisim Teknolojileri, Gıda, Insaat, Üretim Teknolojileri alanlarında Laboratuvar ve Mühendislik Ölçümleri yapmak amacı ile Laboratuvarlar kurmak, Kurulu Laboratuvarlarile Ortaklıklara ve/veya isbirliklerine girmek.Isbu Laboratuvar Hizmetlerinin Pazarlama ve Satıs Faaliyetlerini yürütmek Her türlü deneylerin yapılması amacıyla yurt içinde ve yurt dısında laboratuvarlar, laboratuvarlara baglı sube, numune toplama merkezleri açmak, numuneler almak, deneyler yapmak, yapılan deneylere ait raporları hazırlamak, ilgili kisi ve kuruluslara sunmak.Kurulan laboratuvar ve subelerinin numune toplama merkezlerinin akredite edilmesini saglamak, yurt içi ve yurt dısındaki yetkili kurumlardan, bakanlıklardan izin almak, yapılan deneylerin ve hazırlanan........ve anasözleşmesinde yazılı işler


İstanbul Teknik Laboratuvar Hizmetleri Anonim Şirketi...