16 / 04 / 2024

istanbul ticaret odası başkanı İbrahim Çağlar

istanbul ticaret odası başkanı İbrahim Çağlar

İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı İbrahim Çağlar, inşaat sektöründeki en küçük yavaşlama ya da canlılığın 160 sektörü birden etkilediğini belirtti.

İbrahim Çağlar kimdir?

29 Mayıs 2013 tarihinden itibaren İstanbul Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yürüten İbrahim Çağlar kimdir? İbrahim Çağlar, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte İbrahim Çağlar...

İstanbul’da enflasyon resmen tavan yaptı: Perakende fiyatlar yüzde 76,58 arttı!

İstanbul Ticaret Odası, İstanbul'un şubat ayı enflasyonunu resmen açıkladı. Mega kentte perakende fiyatlar Şubat ayında bir önceki aya göre yüzde 4,07, bir önceki senenin aynı dönemine göre de yüzde 76,58 artış gösterdi.

İstanbul Ticaret Odası açıkladı! İstanbul'un enflasyonu belli oldu...

İstanbul'da ocak ayında perakende fiyatlar aylık olarak yüzde 6,72, yıllık oranda ise yüzde 76,17 olduğu açıklandı.

İstanbul'un enflasyonu belli oldu! Yıllık enflasyon yüzde 74,88 oldu!

İstanbul Ticaret Odası tarafından yapılan açıklamaya göre mega kent İstanbul'da aralık ayında perakende fiyatlar aylık yüzde 3,52, yıllık bazda ise, yüzde 74,88 şeklinde de oldu.

İTO açıkladı! İstanbul’da fiyatı en çok artan ürün erkek paltosu...

İstanbul Ticaret Odası (İTO), piyasaların şeffaflığını korumak ve kamuoyunu bilgilendirmek amacı ile, geçen kasım ayında gerçekleşen İstanbul'da perakende rakamı en çok yükselen ve azalan ürünleri, fiyatları ve değişim oranları ile beraber duyurdu.

Adana Ticaret Odası açıkladı! TOKİ Adana'da inşaat için ‘fahiş’ fiyat uyguluyor...

Adana Ticaret Odası (ATO) Ayakkabıcılar Meslek Komitesi Başkanı Efgan Kumlu ve ATO Meclis Üyesi Ayhan Kaliç, yaptıkları açıklama kapsamında, TOKİ‘nin inşaat için ‘fahiş’ fiyat istediğini ve Adana Büyükşehir Belediyesi’nin de altyapı ve yol konusunda destek vermekten kaçındığını kaydetti.

SON DAKİKA! İstanbul’da ekmeğe yüzde 23 oranında zam yapıldı

İstanbul Ticaret Odası'na (İTO) bağlı fırınlarda 200 gram ekmeğin fiyatı 8 TL'ye yükseltildiği açıklandı. İTO’nun kasım ayı meclis toplantısında ekmek fiyat tarifelerinin ayarlanması için bir oylama gerçekleştirildi. İşte haberin ayrıntıları...

İstanbul'un en değerli ilçelerinde kira fiyatları kaç TL?

İstanbul Ticaret Odası tarafından paylaşılan verilere göre, İstanbul şehrinde konut kiralarının en yüksek olduğu ilçe Sarıyer olarak belirlendi. İşte İstanbul'un en prestijli ilçeleri ve bu ilçelerdeki kira fiyatları...

İTO açıkladı: İstanbul’da yıllık enflasyon resmen tavan yaptı! Görenler gözlerine inanamadı!

İstanbul Ticaret Odası, İstanbul’un eylül ayın enflasyonunu paylaştı. Buna göre, İstanbul'un eylül ayı enflasyonu yıllık bazda yüzde 73,18 oranında artarken, aylık bazda yüzde 5,46 olarak kayıtlara geçti.

İstanbul'da temmuz ayında en çok neye zam geldi?

İstanbul Ticaret Odası (İTO),  temmuzda fiyatı en çok artan ve azalan ürünleri açıkladı. İşte İstanbul'da temmuz ayında en çok buna zam geldi!

İstanbul’un temmuz ayı enflasyonunda keskin artış! 

İstanbul Ticaret Odası (İTO), 2023 Temmuz’a ilişkin Ücretliler Geçinme İndeksi ve Toptan Eşya Fiyatları İndeksi verilerini açıkladı. Bu kapsamda, İstanbul’un temmuz ayı enflasyonda keskin artış dikkat çekti. İşte detaylar...

İstanbul Sanayi Odası paylaştı: Arka arkaya 5’nci ayda da...

İstanbul Sanayi Odası'nın (İSO) kamuoyuyla paylaştığı Türkiye ihracat İklimi Endeksi, haziran ayında 51,1 oldu. Endeks üst üste 5’nci ayda da eşik değerin üstünde kaldı.

İstanbul’da ekmeğe zam sinyali!

İstanbul Ticaret Odası (İTO) Ekmek, Un ve Unlu Mamuller Komitesi eski başkanı Hasan Demir, ekmeğin 8 TL olmasını beklediklerini belirtti.

İstanbul’un Haziran ayı enflasyonu açıklandı! Perakendede yıllık artış yüzde 55’i aştı!

İstanbul Ticaret Odası’nın açıkladığı Haziran ayına ait enflasyon verilerine göre bir önceki aya göre fiyatlar yüzde 3,46 oranında yükseldi.  En büyük artış  ise kültür, eğitim ve eğlence kalemlerinde gerçekleşti.

istanbul ticaret odası başkanı İbrahim Çağlar Haberi

istanbul ticaret odası başkanı İbrahim Çağlar

Üçüncü Havalimanı, Üçüncü Köprü, Avrasya Tüneli ve Körfez Geçiş Köprüsü gibi dünyada ilklerle ifade edilen projeler tamamlanırken, bir taraftan da çok önemli bir mühendislik bilgi birikiminin Türkiye'de toplandığına dikkati çekti. 


Çağlar, "Mega projelerle biriken mühendislik tecrübemizi doğru planlamayla dünyanın her ülkesine satabiliriz. Özellikle son beş yılda kazandığımız mühendislik yetenekleriyle yurtdışında birçok projeye imza atabiliriz" dedi. 


Dünyanın en büyük gayrimenkul ve inşaat fuarlarından MIPIM, Fransa'nın Cannes şehrinde kapılarını açtı. 

Fuarda bir basın toplantısı düzenleyen İTO Başkanı Çağlar, fuarın kalbine kurulan İstanbul Çadırı'nda, Yaşayan İstanbul Maketi ve gerçekleştirilecek diğer etkinliklerle MIPIM 2016'ya Türk inşaat ve gayrimenkul sektörünün mührünü vuracaklarını söyledi. 


İstanbul Gayrimenkul Tanıtım Çadırı'nın bu yıl MIPIM'in en prestijli noktasında Londra ve Paris çadırlarının arasında konumlandığını belirten Çağlar, "Geçen yıl 300 metrekare olan İstanbul Çadırımızı...