19 / 04 / 2024

İstanbul turizm tesisi

İstanbul turizm tesisi

TUROB Başkanı Bayındır: "İstanbul'da 20 bin yatağa yakın belgesiz, kayıtsız alternatif konaklama adı altında hizmet veren ve istatistiklere girmeyen yerler mevcut. Dolayısıyla İstanbul'da bir yatak enflasyonu başladığını söyleyebiliriz" dedi

Villa World İstanbul Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Villa World İstanbul Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Maral tarafından kuruldu.

Crystal Daisy Turizm Tesisi'nin inşaatı resmen başlıyor! Antalya'ya 3 yıldızlı yeni otel geliyor!

Crystal Daisy Turizm Konaklama Tesisi'nin inşaatı resmen başlıyor. Antalya Serik'te hayata geçirilecek olan proje 233 milyon 930 bin TL'ye mal olacak.

Fatih İstanbul Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Fatih İstanbul Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar’da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hamza Tali tarafından kuruldu.

Seven Hılls İstanbul Turizm Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Seven Hılls İstanbul Turizm Danışmanlık Limited Şirketi Bakırköy'de Engin Barış, Oktay Yarışoğlu ve Şebnem Pekin ortaklığında kuruldu.

Müstesna İstanbul Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Müstesna İstanbul Turizm Limited Şirketi bugün Fatih'te kuruldu.

Qtı İstanbul Turizm Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Qtı İstanbul Turizm Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler’de  250 bin TL sermaye bedeli ile Aylin Sezerse, Hayreddin Gökalemin tarafından kuruldu.

Visions İstanbul Turizm Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Visions İstanbul Turizm Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  150 bin  TL sermaye bedeli  ile Adnan Al Mhamıd tarafından kuruldu.

Şems İstanbul Turizm Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şems İstanbul Turizm Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi  Fatih’te  100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Güneş tarafından kuruldu.

Revol İstanbul Turizm İnşaat Gıda Organik Temizlik Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Revol İstanbul Turizm İnşaat Gıda Organik Temizlik Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ergün Üngör tarafından kuruldu.

Turizm tesisi yapmak için arazi tahsis edilen işletmecilerin kiraları ertelenecek!

Turizm tesisi inşa edilmek için adlarına kamu arazisi tahsis edilen işletmecilerin kira, kesin izin, kesin tahsis, irtifak hakkı, kullanma izni, yararlanma, ilave faydalanma tutarlarının ve hasılat paylarının ertelenmesi amacıyla harekete geçildi.

Old İstanbul Turizm Otelcilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Old İstanbul Turizm Otelcilik Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile M.Bahaddin Demir ve Ömer Oruç ortaklığında kuruldu.

Niğde Narlıgöl'e turizm tesisi inşa edilecek!

Niğde Narlıgöl Turizm Bölgesi'ne günübirlik tesis yapılması için proje hazırlıkları tamamlandı.

Diba Gasht İstanbul Turizm Emlak Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Diba Gasht İstanbul Turizm Emlak Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 300 bin TL sermaye bedeli ile Hosseın Mazloomı Motaalleg ve Seyed Amır Mortazavı ortaklığında kuruldu.

İstanbul turizm tesisi Haberi

İstanbul turizm tesisi


Turistik Otelciler, İşletmeciler ve Yatırımcılar Birliği (TUROB) Başkanı Timur Bayındır, geçtiğimiz yıl 10 milyondan fazla turistin ziyaret ettiği İstanbul'da belgesiz ve kayıtsız alternatif tesislerin yatak sayısının 20 bine ulaştığını bildirdi.


Bayındır, AA muhabirine yaptığı açıklamada, İstanbul'a gelen turist sayısının 2013'te ilk kez 10 milyonu geçtiğini ancak bunun otellerdeki doluluk oranlarına istenilen seviyelerde yansımadığını belirtti.


Kasım ayı itibariyle Türkiye genelinde yüzde 10'luk bir artışla 33 milyon 467 turist sayısına ulaşıldığını hatırlatan Bayındır, "Aralık ayı verileri henüz açıklanmadı, ancak 2013 yılı toplam turist sayısının 35 milyonu bulacağını öngörüyoruz. Kuşkusuz bu durum başta İstanbul olmak üzere, ülkemiz turizm sektörü açısından memnuniyet verici bir gelişmedir ancak konunun bir de konaklama tesisleri açısından değerlendirmesi gerekmektedir. Zira İstanbul otellerine baktığımızda yüzde 5 ile 15 arasında düşüşler yaşandığını...