26 / 04 / 2024

İstanbul Yenileniyor başvuru

İstanbul Yenileniyor başvuru

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, İstanbul Yenileniyor platformu ve İstanbul'daki riskli binaların dönüşümüne ilişkin dikkat çeken açıklamalar yaptı. Kurt, hem İstanbul'daki dönüşümün aciliyetine hem de İstanbul Yenileniyor platformu kapsamındaki yeniliğe değindi.

İstanbul Yenileniyor kampanyasına 2 ayda 270 bin kişi başvurdu!

İBB'nin İstanbul'da depreme dayanıksız binaların dönüşmesi amacıyla hayata geçirdiği İstanbul Yenileniyor kampanyasına 2 ayda 270 bin kişi başvuruda bulundu. 

Ekrem İmamoğlu resmen açıkladı: Evlilik desteği 15 bin TL oldu! Başvuru şartları neler?

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu yeni evlenecek çiftlere müjdeli haberi verdi. 7 bin TL olan evlilik desteği 15 bin TL'ye yükseltildi. Peki evlilik desteğinde başvuru şartları neler? 

Kredi kartı aidatlı olanlar dikkat! Başvuru yapmayı unutmayın

İstanbul'da bir müşteri, bir bankadan kredi kartı alırken "aidatsız kart seçeneği sunulmadan" verilen karta yansıtılan 473 liralık aidat ücretini tüketici hakem heyetine yaptığı başvuru olumlu sonuçlandı.

İBB yurt başvuru sonuçları belli oldu: Ücret ne kadar, gerekli belgeler neler?

Başvuru süreci sona eren İstanbul Büyükşehir Belediyesi yurt yerleştirme işlemleri sonuçlandı. 1 Eylül'e dek https://yurt.ibb.istanbul internet sitesi üzerinden online başvurular kabul edildi. İBB'den yapılan son dakika açıklaması ile asil ve yedek adayların listeleri kamuoyu ile paylaşıldı.

15 bin lira sel yardımı nasıl alınır? İstanbul sel yardımı başvuru şartları neler?

İstanbul'da yaşanan selden sonra 15 bin TL yardım yapılacağı açıklandı. Peki, 15 bin lira sel yardımı nasıl alınır? İstanbul sel yardımı başvuru şartları neler? İşte detaylar...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Burs başvuru tarihleri belli oldu mu?

Öğrencilerin maddi desteğe ihtiyaç duyduğu bu dönemde, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) burs başvuru tarihleri merakla bekleniyor. Üniversitelerin açılmasına kısa bir süre kala, İBB'nin burs programına başvurmak isteyen öğrenciler bu yılki başvuru tarihlerini büyük bir ilgiyle takip ediyorlar.

Bilek Otel kapasite artışı için başvuru yapıldı! Kağıthane'deki otelin oda sayısı 222'ye çıkarılacak!

Bilek Turizm Madencilik İnşaat şirketi, "Bilek Otel" işletmesinin kapasite artışı için başvuru yaptı. İstanbul Kağıthane'de yer alan otelin toplam bedeli 60.272.546,2 TL olarak belirlendi.

Deprem gerçeği unutuldu! İBB’ye yapılan 122 bin başvuru 6 ay sonra sıfıra düştü!

6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen depremlerden sonra İstanbullular büyük korku yaşamış, olası Marmara depremi için de harekete geçmişti. Verilen detaylara göre, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin ücretsiz hızlı tarama testlerine günde yapılan 122 bin başvuru 6 ay sonra sıfıra düştü...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi personel alacak! Şartlar ve son başvuru tarihi belli oldu!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştirakindeki Hamidiye Su personel alımı yapacağını duyurdu. Yayımlanan ilanda başvuru detayları, alınacak personel sayısı ve başvuru tarihleri de yer aldı.

Beykent Üniversitesi çok sayıda öğretim üyesi alıyor! İşte başvuru şartları ve kadro dağılımı…

İstanbul Beykent Üniversitesi öğretim üyesi alım ilanını duyurdu. 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu ve Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği’ne göre alım yapacak üniversite başvuru şartlarını açıkladı.

İstanbul Medipol Üniversitesi Öğretim Üyeleri alıyor! İşte kadro dağılımı ve başvuru şartları…

 İstanbul Medipol Üniversitesi Rektörlüğü Öğretim Üyeleri alımı yapacağını duyurdu. Herkesin merak ettiği kadro ve bölümler belli oldu. İşte kadro dağılımı ve başvuru şartları…

Bakan Kurum açıkladı: Yarısı Bizden kampanyasına 210 bin başvuru yapıldı!

İstanbul’da iş insanları ve işçilerle bir araya gelen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Yarısı Bizden projemsine şu ana kadar 860 bin bağımsız bölümü içeren 210 bin başvuru yapıldığını duyurdu.

Bakan Kurum açıkladı: Yarısı Bizden ev kampanyasında rekor başvuru yapıldı!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "İstanbul'da Yarısı Bizden Kampanyası" kapsamında güncel olarak 810 bin bağımsız bölüm için 190 bin başvuru aldıklarını açıkladı. İstanbul’da yer alan riskli yapıların restore edilmesine yönelik olan bu kampanyada maliyetlerin yarısını devlet

‘Yarısı Bizden’ kampanyasına rekor başvuru! En fazla başvuru yapan ilçeler belli oldu!

İstanbul'un kentsel dönüşüm problemini çözüme kavuşturmak için başlatılan 'Yarısı Bizden' kampanyasına vatandaştan yoğun talep gelmeye devam ediyor. Kampanyaya 14 günde 631 bin 195 başvuru yapılırken, en fazla başvuru yapan ilçeler belli oldu!

İstanbul Yenileniyor başvuru Haberi

İstanbul Yenileniyor başvuru

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, İstanbul Yenileniyor platformu ve İstanbul'daki riskli binaların dönüşümüne ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

İBB'nin İstanbul'da depreme dayanıksız binaların dönüşmesi için uygulamaya aldığı İstanbul Yenileniyor kampanyasına 2 ayda 270 bin kişi başvuru yapmıştı. 

İstanbul'da büyük bir deprem beklendiğini deprem uzmanları ve bilim insanları sıklıkla dile getiriyor. Bu yüzden, hızlıca binaların yenilenmesi gerektiği belirtiliyor. Ancak inşaat sektöründe maliyetler gün geçtikçe artıyor. Bu da riskli yapıların maliyet fiyatları üzerinden yenilenmesini zor hale getiriyor. 

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, Twitter hesabından gerçekleştirdiği açıklamasında, hem İstanbul'daki dönüşümün aciliyetine değindi hem de İstanbul Yenileniyor platformu kapsamındaki yeniliği duyurdu. 

İşte Ali Kurt'un o açıklaması:

"Ülkemizin içinde bulunduğu bu ekonomik buhranlı dönemde riskli yapıların maliyet fiyatları üzerinden yenilenmesi her geçen gün zorlaşıyor!

- Evinin...