19 / 04 / 2024

istanbul yenileniyor projesi başvuru

istanbul yenileniyor projesi başvuru

İstanbul'da kentsel dönüşüm çalışmalarında yeni dönem başladı. KİPTAŞ, İstanbul İmar A.Ş. ve BİMTAŞ’ın ortaklığıyla start verilen "İstanbul Yenileniyor" uygulaması kapsamında başvurular sona erdi. 

İstanbul Yenileniyor projesinin detayları belli oldu!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, katıldığı bir radyo programında açıklamalarda bulundu. Ali Kurt, "İstanbul Yenileniyor" projesine ilişkin bilgiler verdi.

İstanbul Yenileniyor ile bin 900 vatandaş deprem dirençli evlerine kavuşuyor!

Depremin kapıda olduğu mega kent İstanbul'da kentsel dönüşüm çalışmaları hız kesmeden devam ederken, KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt da resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda İstanbul Yenileniyor ile bin 900 vatandaşın deprem dirençli evlerine kavuşacağını söyledi. 

Evini depreme karşı güçlendirmek isteyen İstanbullular dikkat! KİPTAŞ duyurdu: İstanbul Yenileniyor!  

KİPTAŞ "İstanbul Yenileniyor" projesi kapsamında bina güçlendirme çalışmalarına devam ediyor. Evini depreme karşı güçlendirmek isteyen İstanbullular dikkat! KİPTAŞ duyurdu: İstanbul Yenileniyor...

TOKİ İstanbul Tuzla projesi için yeni tarih resmen belli oldu! 577 konutluk bu yeni projeyi sakın kaçırmayın!

TOKİ İstanbul Tuzla projesi için yeni tarih resmen belli oldu. İşte TOKİ Tuzla 2023 projesi ile ilgili merak edilen detaylar...

TOKİ 2023 İstanbul Maltepe projesi için beklenen gün resmen geldi! 603 yeni konut için bu tarihe dikkat!

TOKİ 2023 İstanbul Maltepe projesi için beklenen gün resmen geldi! 603 yeni konut için bu tarihi sakın kaçırmayın...

Ali Kurt'tan 'İstanbul Yenileniyor' açıklaması: 1 milyon TL'den fazla borçlanmanın faizini İBB karşılıyor!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, İBB’nin “İstanbul Yenileniyor” sistemi ile ilgili açıklamalarda bulundu ve sistemin nasıl işlediğini tek tek anlattı. İşte ayrıntılar...

TOKİ İstanbul 2023 projesi için Mayıs 2023 müjdesi geldi! 641 konutluk yeni proje için büyük gün yarın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının İstanbul 2023 projesi için Mayıs 2023 müjdesi geldi. Proje kapsamında Maltepe'ye 641 yeni konut inşa edilecek.

TOKİ İstanbul 2023 projesi için beklenen tarih açıklandı! 641 konutluk yeni projeyi sakın kaçırmayın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının İstanbul 2023 projesi için beklenen tarih resmen açıklandı. 641 konutluk yeni projeyi sakın kaçırmayın...

İstanbul Yenileniyor'da kentsel dönüşüm projelerinin temelleri atıldı! 4 proje için düğmeye basıldı!    

İstanbul Yenileniyor projesi kapsamında, Kadıköy, Kartal ve Şişli’de bulunan depreme dayanıksız blokların yerine yapılacak 4 projenin temel atma töreni gerçekleştirildi. 

İstanbul Yenileniyor nedir? İstanbul Yenileniyor'a nasıl ve nereden başvurulur?

İstanbul Yenileniyor nedir sorusunun yanıtı pek çok riskli yapı sahibi tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki İstanbul Yenileniyor'a nasıl ve nereden başvurulur?

TOKİ İstanbul 2023 projesi için tarih belli oldu! 603 yeni konutu sakın kaçırmayın!

TOKİ İstanbul 2023projesi için tarih resmen belli oldu... Maltepe'de inşa edilecek 603 yeni konutu sakın kaçırmayın...

TOKİ İstanbul 2022 projesi için beklenen gün geldi! 621 konutluk yeni projeyi sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının İstanbul projesi için beklenen gün geldi. 621 konutluk yeni projeyi sakın kaçırmayın...

TOKİ'nin Kanal İstanbul manzaralı projesi resmen başlıyor! Yüzlerce yeni konut geliyor, dev proje onaylandı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının merakla beklenen Kanal İstanbul manzaralı projesi resmen başlıyor. İşte detaylar...

TOKİ İstanbul Esenler projesi 15 soruda tüm detaylarıyla!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul Esenler'de 255 konut inşa edecek. İşte TOKİ'nin İstanbul Esenler'deki yeni projesi 15 soruda tüm detaylarıyla...

istanbul yenileniyor projesi başvuru Haberi

istanbul yenileniyor projesi başvuru

İstanbul'da kentsel dönüşüm çalışmalarında yeni dönem başladı. KİPTAŞ, İstanbul İmar A.Ş. ve BİMTAŞ’ın ortaklığıyla start verilen "İstanbul Yenileniyor" uygulaması kapsamında başvurular sona erdi. 

"İstanbul Yenileniyor" uygulaması için başvurular 5 Temmuz'da başlamıştı. İstanbulyenileniyorcom adresinden yapılan başvuru sayısı belirlendi.

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, Twitter hesabından konuya ilişkin bir video paylaştı. Ali Kurt, "Sadece bir ayda http://istanbulyenileniyorcom’dan aldığımız başvuru bizim için sayıdan çok daha fazlası. Riskli yapıdaki vatandaşlarımızın endişesini hissediyor, çözüm aradığını biliyoruz. Bu sistemle şartları birlikte belirleyecek uzlaşırsak en uygun koşullarla yapıları yenileyeceğiz" ifadelerini kullandı. 

İstanbulyenileniyorcom adresinden 1 ayda 37 ilçe, 401 mahalle, 1.172 parselde, 40 bin birimden toplamda 1.500 başvuru yapıldı. 

3.000'den fazla yapıda, 29 bin konut, 2 bin ticari birimde yaklaşık 115 bin kişiyi...