25 / 04 / 2024

istanbula yapılan alışveriş merkezleri

istanbula yapılan alışveriş merkezleri

İstanbul'da 14'ü bu sene olmak üzere önümüzdeki yıllarda toplam 28 alışveriş merkezi açılacak.

Tapuya giden vatandaş TL'de yaşanan değer kaybı yüzünden parasını valiz ile götürüyor!

Türk Lirası’nda yaşanan değer kaybı ve erime, yapılan alışverişlerde vatandaşın sıkıntı yaşamasına neden oluyor. Örneğin, 5 milyon TL’lik ödeme için 25 bin adet 200 lira lazım. 5 milyon TL’yi oluşturan 200 liralık 250 destenin ağırlığı ise 28 kilogramı aşmış durumda. 

Ticaret Bakanlığı açıkladı! İnternetten alışveriş yapan iki kişiden biri mağduriyet yaşıyor...

Ticaret Bakanlığı tarafından yapılan araştırmasına göre, çevrim içi alışveriş yapanların yüzde 47,2'si, bu alandan aldıkları ürün ve hizmete ilişkin olumsuz deneyim ve mağduriyet yaşadığını açıkladı.

Bakan Bolat: Alışveriş merkezi ve marketlere toplam 6 milyar TL ceza kesildi!

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, yapılan denetimler kapsamında Alışveriş merkezi ve marketlerdeki ilgili firmalara 6 milyar lira ceza kesildiğini açıkladı.

Dikkat! Kredi kartı kullanan herkesten bu para kesilecek!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, faiz oranlarını 500 baz puan artırma kararı aldı. Bu kararın ardından, kredi kartıyla yapılan alışverişlerde uygulanan faiz oranı yüzde 3.71'e yükselecek. Ayrıca, kredili mevduat hesabı ve nakit avans işlemleri için uygulanan faiz oranı da yüzde 4.47'ye çıkacak. Ye

Uzmanlar uyardı! ‘Sosyal medyadan alışveriş yaparken 10 kere düşünün!’

Sosyal medya hesapları vasıtasıyla yapılan alışverişlerde özellikle satın alınan ürünün iadesi ve alıcıya haksız bir şekilde yansıtılan kargo ücretleri vatandaşları mağdur ediyor. Bu konuda, uzmanlardan, “Sosyal medyadan alışveriş yaparken 10 kere düşünün” uyarısı geldi.

Adalet Bakanlığı'nın personel alım süreci sona erdi: (CTE) için yapılan 626 işçi alımının sonuçları açıklandı!

Adalet Bakanlığı'nın Ceza İnfaz Kurumları için 626 sözleşmeli personel alımına dair sözlü sınav sonuçları duyuruldu. Bu sonuçlar, 10 ayrı branş için yapılan alım sürecini kapsıyor. CTE sözleşmeli personel sınav sonuçlarına nasıl ve hangi platformdan erişilebilir? İşte detaylar...

Online alışverişte en fazla hangi alanlarda alışveriş yapılıyor?

Tüketici zekâsı şirketi NielsenIQ “2023 Yılının Online Alışverişçileri” araştırmasının sonuçlarını kamuoyuyla paylaştı. Buna göre, Türkiye’de online alışveriş yapanların üçte birinden fazlası sırasıyla Giyim / Ayakkabı, Yemek Siparişi ve Kişisel Bakım / Kozmetik kategorilerinde alışveriş yapıyor.

Ziraat Bankası'ndan anne babalara müjde! Okula dönüş kampanyası başladı! Başvuran kişilere anında 250 TL!

Kampanyalarına devam eden kamu bankası Ziraat yeni kampanyasını duyurdu. Kampanya 1 Eylül-15 Ekim 2023 tarihleri arasında yapılan alışverişlerde geçerli olacak. İşte kampanyaya ilişkin tüm detaylar...

İş Bankası'ndan yakıt alışverişlerine dev kampanya!

İş Bankası'nın MaxiPuan kazandıran yakıt alışverişi kampanyası, 15 Ağustos 2023 tarihine kadar geçerli olacak. Kampanya kapsamında, İş Bankası kartlarıyla Maximum anlaşmalı Petrol Ofisi istasyonlarında yapılan yakıt alışverişlerine özel fırsatlar sunulmaktadır.

Akbank son kez duyurdu! Akbank müşterileri hemen baksın!

Carrefoursa ile güçlerini birleştirerek yeni bir kampanya hazırlayan Akbank, kampanya kapsamında hediye chip-para vereceğini açıkladı. Akbank, Axess müşterilerinin Carrefoursa’dan yapılan alışverişlerden 100 TL kazanacağını duyurdu.

Bankkart Lira nasıl kullanılır? Bankkart Lira kullanırken yapılması gerekenler nelerdir?

Bankkart Lira, Ziraat Bankası'nın bir uygulaması olarak öne çıkan bir sistemdir. Bu sistem, Ziraat Bankası kredi kartı veya banka kartı olan müşterilere biriken paraları farklı yerlerde kullanma imkanı sağlamaktadır. Bankkart Lira'nın anlaşmalı üye işyerlerinde yapılan alışverişler kapsamında birike

Kur yüzünden fırsatçılık yapan e-ticaret sitelerine Ticaret Bakanlığı'ndan ağır ceza!

Seçim sonrasındaki kur dalgalanmaları, internet üzerinden yapılan alışverişleri iptal etmeye başladı. Sipariş veren tüketicilerin şikayetlerini belirtmesi durumunda Ticaret Bakanlığı devreye girdi. Fırsatçılık yapan e-ticaret firmalarına Ticaret Bakanlığı’ndan ağır ceza geldi. 

Beko'dan bomba gibi kampanya! Haziran ayı bereketi ile geldi! Bu kampanyayı mutlaka değerlendirin 

Beko’dan harika bir kampanya duyurusu daha yapıldı. Oliz uygulaması aracılığı ile yapılan alış verişler için seçili ürünlerde (Beyaz Eşya, Ankastre Set veya TV Alışverişinde) 1.600 TL değerinde Beko mini keyf Türk kahvesi makinesi hediye. Kampanyanın detayları haberimizde.

istanbula yapılan alışveriş merkezleri Haberi

istanbula yapılan alışveriş merkezleri

Türkiye'deki tüm alışveriş merkezlerinin üçte birinin yer aldığı İstanbul'da gelecek üç yıl içinde 28 yeni alışveriş merkezi daha açılacak. 14 tanesinin bu yıl içinde açılması planlanan yeni alışveriş merkezlerinde yer alacak mağazaların toplam sayısı ise 3 bin 974'ü buluyor..

Türkiye'de son yıllarda hızla artan inşaat projelerinin en önemli ayağından birini alışveriş merkezleri oluşturuyor. Türkiye'deki 149 alışveriş merkezinin 53'ünün bulunduğu İstanbul'da, 28 yeni alışveriş merkezinin yapımı sürüyor. Bu yeni alışveriş merkezlerinin toplam kapalı alan büyüklüğü ise 2.6 milyon metrekare olacak. Soysal Danışmanlık tarafından her yıl yayınlanan "Perakende Kataloğu"nun bu yılki çalışması tamamlandı. "Soysal Perakende Kataloğu 2007" adıyla yayınlanan çalışmaya göre, Türkiye'de yapımı süren 57 alışveriş merkezinin, 28'i İstanbul'da. Toplam 2.6 milyon...