29 / 03 / 2024

istanbulda 4 gün su yok mu

istanbulda 4 gün su yok mu

İstanbul 90 saat su kesintisi iptal mi? İstanbul 4 günlük su kesintisi yapılmayacak mı? İstanbul'da 4 gün su kesintisi olmayacak mı? İstanbul 90 saat - 4 gün su kesintisinde son durum ne?

Tarım Kredi'de dev ramazan kampanyası başladı! Tam 41 gün boyunca 4 binden fazla noktada geçerli olacak!

Yaptığı kampanyalarla dikkat çeken Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Ramazan kampanyası için de düğmeye bastı. 4 binden fazla satış noktasında fiyatların sabitleneceği Tarım Kredi'nin Ramazan kampanyası sadece 41 gün geçerli olacak...

İnşaat demir fiyatları 4 günde 400 TL arttı! 1 ton inşaat demiri bugün ne kadar?

İnşaat demir fiyatlarına 4 günde tam 400 TL zam geldi. 4 gün önce 22 bin 100 liradan satılan demirin ton fiyatı bugün 22 bin 500 TL oldu.

İBB duyurdu: Cumhuriyet'in 100. yılında 4 müze 100 gün boyunca ücretsiz!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) müjdeli haberi duyurdu. İBB Cumhuriyet'in 100. yılına özel olarak 4 müzenin 100 gün boyunca ücretsiz ziyaret edilebileceğini açıkladı.

TOKİ başvuruları 7 gün sonra başlıyor! Dar gelirliye 4 bin 850 lira taksitle ev müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın bir yeni projesi için başvuru dönemi 7 gün sonra başlıyor. Projeden 4 bin 848 TL taksitle konut sahibi olunabiliyor...

Okullarda 9 gün tatil kararı: MEB o tarihte anaokulundan liseye kadar her sınıf için tatile girileceğini duyurdu

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, okullarda 4 gün ders ve 3 gün tatil uygulama önerisinin kesin bir dille reddedildiğini açıkladı. Bu açıklama, öğrenciler arasında büyük ilgi uyandırdı. Milyonlarca anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lise öğrencisi, Eylül ayı itibariyle derslerine başladı.

Vestel SF 9401 DG 4 Gözü Gazlı A Enerji Sınıfı Solo Fırın peşin fiyatına 9 taksit fırsatıyla satışta!

Vestel, evine solo fırın almak isteyenlere özel SF 9401 DG 4 Gözü Gazlı A Enerji Sınıfı Solo Fırın’ı peşin fiyatına 9 taksit imkânıyla satışa çıkardı. Resmi internet sitesinden solo fırını görücüye çıkaran Vestel, fırına ilişkin tüm detayları da paylaştı.

Dolar 4 gün sonra tam tamına bu kadar olacak! Merkez Bankası resmen açıkladı! Dolar borcu olanlar yandınız!

Merkez Bankası, faiz toplantısını 22 Haziran günü gerçekleştirecek. Kritik gelişme öncesi uzmanlardan hemen tahminler gelmeye başladı. Doların 4 gün sonra ne kadar olacağı açıklandı. Dolar borcu olanlar yandınız!

Vestel Retro 4 Gözlü Fırın alana seçili 2’li ürün alımına 1750 TL indirim kampanyası başladı!

Vestel, hem geçmişe özlem duyan hem de evine solo fırın almayı düşünen kişilere özel SF 8400 Retro Düş Mavisi 4 Gözü Gazlı Solo Fırın’ı üretti. Aynı zamanda, düzenlediği kampanya kapsamında seçili 2’li ürün alımına 1750 TL indirim sağlayacağını duyuran Vestel, solo fırının teknik özelliklerini de pa

Euro 4 gün sonra işte tam böyle olacak! Avrupa Merkez Bankası üyesi açıkladı, duyanlar inanamadı! 

Euro 4 gün sonra işte tam böyle olacak... Avrupa Merkez Bankası üyesi açıkladı, duyanlar inanamadı... 

4 gün çalışma düzenine bir ülke daha katıldı! Bu ülkede de artık haftanın 3 günü tatil!

Haftada dört gün çalışma düzeni Avrupa'nın dört bir yanında hızla yayılıyor! Avrupa'daki dört günlük çalışma düzeni eğilimi artmaya devam ediyor. Bu düzene bir ülke daha katılarak haftalık beş günlük çalışma programını dört günlük çalışma düzeni ile değiştirdi.

Tapusu olan herkes hemen baksın! Artık son 4 güne girildi, bunu yapmayanlar resmen yandı! 

Tapusu olan herkes hemen baksın... Artık son 4 güne girildi, bunu yapmayanlar resmen yandı... 

Kentsel Dönüşümde Yarısı Bizden kampanyası için son 4 gün!

Kentsel Dönüşümde Yarısı Bizden kampanyası için artık son 4 güne girildi. Pek çok kişinin başvurduğu kampanya 31  Mayıs 2023 tarihinde sona erecek.

1 dolar tam bu kadar olacak! 4 gün sonra dolarda dananın kuyruğu kopacak! Yastık altında doları olanlar hemen bakın

Dolar kurundaki son dakika gelişmeler yakından takip ediliyor. Milyonlarca kişinin gözü dolar kurunda. Seçimden sonra doların ne olacağı merak ediliyor. 1 dolar tam bu kadar olacak! 4 gün sonra dolarda dananın kuyruğu kopacak! Yastık altında doları olanlar hemen bakın!

istanbulda 4 gün su yok mu Haberi

istanbulda 4 gün su yok mu

İstanbul'un Anadolu Yakası'nda 4 gün su kesintisine yol açacak çalışma, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın talimatıyla durduruldu.


İSKİ'nin açıkladığı ve İstanbul'un Anadolu Yakası'nda 4 gün su kesintisine yol açacağı belirtilen Ömerli İçmesuyu Arıtma Tesisleri Trafo Merkezi'ndeki çalışma İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın talimatıyla durduruldu.


İBB'den yapılan açıklamada "Başkan Topbaş, söz konusu çalışmanın su kesintisine mahal verilmeden yapılması amacıyla yeniden planlanması için İSKİ Genel Müdürlüğü'ne talimat verdi. Çalışmanın nasıl ve ne zaman yapılacağı İSKİ tarafından önümüzdeki günlerde açıklanacak" denildi.



İstanbul'un hangi ilçelerinde su kesintisi yapılacaktı?


İSKİ, İstanbul’un 12 ilçesinde 24 Kasım-28 Kasım tarihleri arasında su kesintisi yaşanacağını duyurmuştu. Ömerli İçmesuyu Arıtma Tesisleri Trafo Merkezleri’nde yapılacak olan elektrik sistemlerini yenileme çalışmaları sebebiyle; 24 Kasım 2014 Pazartesi 09:00 ila 28 Kasım 2014 Cuma günü...