26 / 04 / 2024

İstanbul’da 61 mağazasını sultanbeylide açacak

İstanbul’da 61 mağazasını sultanbeylide açacak

TeknoSA, İstanbul’daki 61’inci mağazasını Sultanbeyli Atlas Park AVM’de açıyor. Elektronikten bilgisayara, telekomdan küçük ev aletlerine ve beyaz eşyaya kadar son teknoloji pek çok üründe TeknoSA avantajları tüketicileri bekliyor.

İstikbal, Azerbaycan'da 8'nci mağazasını açtı!

Yurtdışı yatırımlarına aralıksız devam eden Türk mobilya sektörünün lider markalarından İstikbal Azerbaycan'da sekizinci mağazasının açılışını gerçekleştirdi. 

MediaMarkt Tekirdağ'da ikinci mağazasını Tekira AVM'de açıyor!

Yatırımlarına devam eden MediaMarkt, Çorlu'dan sonra Tekirdağ'daki ikinci mağazasını yarın Tekira AVM'de hizmete açıyor.

Kadı Kızı ilk mağazasını İstanbul'da açıyor!

Ev ve mutfak eşyaları sektöründe faaliyet gösteren Kadı Kızı markası ilk mağazasını İstanbul'da açıyor...

Yataş, Divanev’in ilk mağazasını İstanbul Dudullu’da açtı!

Yataş Grup, geçen sene Mart ayında bir satın almayla bünyesine kattığı yeni markası Divanev’in ilk mağazasını İstanbul Dudullu’da hizmete açtı.

Decathlon Akmerkez'de yeni mağazasını açıyor!

Decathlon, Türkiye’de hızla büyümeye devam ediyor. İstanbul’daki 14. mağazasını 29 Mayıs’ta Akmerkez’de açmaya hazırlanan Decathlon’un Türkiye’deki mağaza sayısı 35’e ulaşacak.

E-bebek Samsun'daki 3. mağazasını açtı!

Anne ilgisi, uzman bilgisi ile anne-babalara hizmet veren ebebek, Samsun'da 3. mağazasının açılışını gerçekleştirdi.

Bimeks 138. mağazasını Ankara'da açtı!

Türkiye’de teknoloji perakendecisi denilince ilk akla gelen mağazası Bimeks, Ankara'da 9. mağazasını açtı. Bu kapsamda Bimeks, Ankara’da 9., Türkiye genelindeyse 138. mağazasını Ostim 100. Yıl Bulvarı’nda açtı

Flo, Kazakistan’da 5. mağazasını açtı!

Türk ayakkabı mağazalar zinciri Flo, yurt dışında da yatırımlarını hız kesmeden sürdürüyor. Kazakistan’daki beşinci mağazasını Karaganda City Mall’da açan Flo, 450 metrekarelik bir alanda yüzlerce çeşit ürünü müşterilerinin beğenisine sunacak.

Evgör Mobilya, Tuzla’da yeni konsept mağazasını açtı!

Türk ev mobilyası sektöründe faaliyet gösteren Evgör, yeni konsept mağazasını İstanbul Tuzla’da hizmete açtı. Modern, avangart ve klasik tarzdaki tasarımların ayrı bölümler halinde sergilendiği yedi katlı showroom, kaliteyi erişilebilir fiyata sunmayı hed

Bellona, Avusturya'da ilk mağazasını açtı!

Boydak Holding mobilya grubu markalarından Bellona, Avusturya'nın başkenti Viyana'da ilk mağazasını açtı. Bellona böylece Avusturya'da ilk, Avrupa'da ise 47'inci mağazasını faaliyete geçirmiş oldu.

Victoria's Secret, İstanbul'da 4'ncü mağazasını açıyor!

Adriana Lima, Alessandra Ambrosio ve Candite Swanepoel gibi modellerin yer aldığı ünlü defileleriyle tüm dünyada tanınan iç çamaşırı markası Victoria's Secret, İstanbul'da 4'ncü mağazasını açıyor.

Çilek Mobilya, Amman'da 2. mağazasını açtı!

Çilek'ten yapılan açıklamaya göre, şirket, yurt içinde ve yurt dışındaki büyümesini sürdürüyor. 2015 yılının başından bu yana çok sayıda yeni mağazaya imza atan Çilek, son olarak Amman'da ikinci mağazasının açılışını gerçekleştirdi.

TeknoSA, İstanbul’da 61. mağazasını açacak!

TeknoSA, İstanbul’daki 61’inci mağazasını Sultanbeyli Atlas Park AVM’de açıyor. Elektronikten bilgisayara, telekomdan küçük ev aletlerine ve beyaz eşyaya kadar son teknoloji pek çok üründe TeknoSA avantajları tüketicileri bekliyor.

İstanbul’da 61 mağazasını sultanbeylide açacak Haberi

İstanbul’da 61 mağazasını sultanbeylide açacak

Toplam 1174 metrekare alanda tüketicilere hizmet verecek olan Sultanbeyli Atlas Park TeknoSA Extra’da elektronikten bilgisayara, telekomdan küçük ev aletlerine ve beyaz eşyaya kadar son teknoloji pek çok üründe avantajlı fiyatlar yer alıyor. TeknoSA Mobil hat alanlara özel kampanyalar ve TeknoSA’nın kendi ürettirdiği TeknoSA Preo markalı P1 akıllı telefon ve Pwatch da özel fırsatlar tüketicileri bekliyor...