26 / 04 / 2024

Decathlon Akmerkez'de yeni mağazasını açıyor!

Decathlon Akmerkez'de yeni mağazasını açıyor!

Decathlon, Türkiye’de hızla büyümeye devam ediyor. İstanbul’daki 14. mağazasını 29 Mayıs’ta Akmerkez’de açmaya hazırlanan Decathlon’un Türkiye’deki mağaza sayısı 35’e ulaşacak.



Avrupa’nın en büyük spor perakende zinciri olan Decathlon’un Türkiye yatırımlarına devam ediyor. İstanbul, Kocaeli, Ankara, Antalya, İzmir, Samsun, Çorlu, Bodrum, Adana, Mersin,Eskişehir, İskenderun, Bursa ve Kayseri’deki mağazaları tüm Türkiye’ye sporu ulaştıran Decathlon, şimdi de Akmerkez’de yeni mağazasını açmaya hazırlanıyor. Decathlon İstanbul’daki 14'üncü mağazasını 29 Mayıs’ta açıyor. Firma bu sayede Türkiye genelinde 35 mağazaya ulaşmış olacak. Decathlon'un Akmerkez’deki bin mağazası 500 metrekarelik sahip olacak.

Decathlon Türkiye İş Geliştirme Direktörü Duygu Kög, 'Türkiye'de faaliyet göstermeye başladığımız günden beri tutkumuz olan sporu erişilebilir kılabilmek için büyük bir kararlılıkla çalışıyoruz. Geçtiğimiz yıl herkes gibi bizleri de ekonomik olarak etkileyen konular olsa da Türkiye'nin potansiyeline olan derin inancımızla uzun vadede büyümemizi sürdürme kararlılığındayız. Bu inancımızın temel sebebi her yeni açılışta bizleri kucaklayan sporsever müşteri ve kullanıcılarımızdır. Değişen piyasa koşullarına uyum sağlama ve bu zorlu koşullardan başarıyla çıkabilmek adına tüm gelir ve gider kalemlerimizi her saniye yeniden gözden geçiriyoruz. Çoğu zaman birçok bilinmeyenli bir denklemi yönetsek de dünyada faaliyet gösterdiğimiz her ülkede olduğu gibi Türkiye'de de uzun vadeli ve sürdürülebilir olmak için çalışıyoruz.' dedi.

 


Geri Dön