23 / 04 / 2024

İstanbulda günlük satılan oda bedeli

İstanbulda günlük satılan oda bedeli

TÜROB verilerine göre, İstanbul'da ortalama günlük satılan oda bedeli 2 aylık dönemde yüzde 25 gerileyerek 68,1 avroya düştü.

Mevduat faizleri yeniden tırmanışta: 250 bin TL'nin 32 günlük getirisi hangi bankada ne kadar? Tek tek açıklandı! 

Son günlerde en çok araştırılan konular arasında yer alan mevduat faizleri yeniden canlandı. Peki 250 bin TL'nin 32 günlük getirisi hangi bankada ne kadar oldu? İşte banka banka o rakamlar...

OPEC'in petrol üretimi Eylül ayında günlük 273 bin varil arttı!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, Petrol İhraç Eden Ülkeler Örgütü'nün (OPEC) ham petrol üretimi Eylül ayında önceki aya göre günlük 273 bin varil artış göstererek, 27,75 milyon varile çıktı.

Bankalar peş peşe güncelledi: 50 bin TL'nin 32 ve 92 günlük mevduat getirisi ayyuka çıktı!

Parasını arttırmak isteyenler için belenen müjde geldi. Bankalar peş peşe güncelledi, oranlar değişti. İşte mevduat hesabına yatırılan 50 bin liranın 32 ve 92 günlük mevduat getirisi...

İŞKUR 15 yaşını doldurana 3-6-9 ay boyunca günlük ödeme yapacak! İEP kapsamında aylık 12.542 TL maaş verilecek!

İşbaşı eğitim programlarına katılan gençlere destek ödemesi yapılacak. Başvurusu onaylananlara günlük 219 ile 482 lira arasında değişen miktarlarda ödemeler yapılacak. İşte detaylar...

İstanbul'da tüm zamanların en yüksek günlük su tüketimi gerçekleşti!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, mega kent İstanbul'da dün 3 milyon 550 bin 435 metreküp ile tüm zamanların en yüksek günlük su tüketimi gerçekleşti.

İŞKUR'dan son dakika açıklaması! Bu kişilere günlük 327 TL para verilecek! Hemen siz de başvurun!

İŞKUR, işbaşı eğitim programları ile işverenlere işgücü ihtiyaçlarına uygun çalışanları ücretsiz olarak bulma fırsatı sunmaktadır. İŞKUR'un işbaşı eğitim programına katılan çalışanlara günlük 327 TL ödeme yapılacak. İşte, İŞKUR İşbaşı Eğitim Programları başvuru sayfası...

Günlük 80 lira veriliyor! 1 Ocak'tan itibaren geçerli

Ceza muhakemesi sırasında Cumhuriyet savcısı, mahkeme başkanı veya hakim tarafından çağrılan tanıklara, günlük 40 ila 80 liraya kadar ücret verilecek. Karar Resmi Gazete’de yayımlanırken yeni tarife 1 Ocak 2023 itibarıyla yürürlüğe giriyor.

Aldığına bin pişman oldu! Bir günlük zararı bile kalpten götürür!

Sosyal paylaşım platformu Twitter'ı zorlu bir sürecin sonunda 44 milyar dolara satın alan Tesla ve SpaceX’in CEO’su ünlü Elon Musk, şirketin reklam gelirlerinde büyük düşüş yaşandığını açıkladı. Musk, bir günlük kaybın 4 milyon dolar olduğunu duyurdu ve işten çıkarmaları savundu.

Çiftçiler dikkat! Gübre firmalarından 1 günlük indirim! Gübre fiyatları kaç lira? 21 Ekim 2022 fiyat listesi...

Gemlik Gübre, İGSAŞ ve TOROS, gübre fiyatlarında 1 günlük indirime gitti. İndirimli kampanya kapsamında bayilere satılan gübre fiyatlarında yüzde 10 ile 20 arasında indirim uygulandı. Peki gübre fiyatları kaç lira? 21 Ekim 2022 fiyat listesi...

Tüm çalışanları ilgilendiriyor! Günlük 51 liraya yükseltildi

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati çalışanlara yapılan yemek ve yol yardımı ödemelerine ilişkin istisna tutarlarını artırdıklarını duyurdu. Buna göre vergiden istisna tutulan günlük yemek bedeli 34 liradan 51 liraya, yol yardım bedeli ise 17 liradan 25.50 liraya çıkarıldı.

15 yaşından büyük ve işsiz olanlara günlük harçlık ödemesi müjdesi! 81 ilde veriliyor! Siz de hemen alabilirsiniz!

15 yaşından büyük ve işsiz olanlara günlük harçlık ödemesi müjdesi geldi. Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre, 15 yaşından büyük olup işsiz olan herkes başvuruları sonucu ödemelerini alabiliyor. 

Konutta 13 yılın en yüksek günlük satış rakamlarına ulaşıldı!

Emlak uzmanı Dr. Ahmet Büyükduman, konut satışlarını değerlendirdi. "Konut satışlarında güçlü seyir sürüyor" diyen Büyükduman, “Kurban bayramı hariç tutulduğunda aslında son 12-13 yılın en yüksek günlük satışını gördük” ifadelerini kullandı.

İzmir'deki günlük kiralık evde 1 genç öldü!

İzmir Buca’da uyuşturucu hap satın alan 4 gençten ikisi gittikleri günlük kiralık evde fenalaştı. Evdeki gençlerden Oğuzhan Değirmenci hayatını kaybetti.

İstanbulda günlük satılan oda bedeli Haberi

İstanbulda günlük satılan oda bedeli

Türkiye Otelciler Birliği (TÜROB), İstanbul'da konaklama fiyatlarının düştüğünü açıkladı. TÜROB verilerine göre, İstanbul'da ortalama günlük satılan oda bedeli 2 aylık dönemde yüzde 25 gerileyerek 68,1 avroya geriledi.


TÜROB açıklamasına göre, veri ve analiz şirketi STR Global'in TÜROB için hazırladığı Şubat 2017 Ülke Performans Raporu açıklandı. TÜROB tarafından değerlendirilen raporun sonuçlarına göre, Türkiye'nin Şubat 2017 otel dolulukları, 2016 yılının aynı ayına göre yüzde 1,7 artışla yüzde 50,5 olarak gerçekleşti.


Türkiye genelinde hafif de olsa doluluk artışı meydana gelirken, İstanbul düşmeye devam etti. İstanbul'un Şubat 2016'da yüzde 47,6 olan doluluk oranı, Şubat 2017'de yüzde 0,7 düşüşle yüzde 47,2 olarak ölçüldü. İstanbul'da fiyatlardaki düşüş ise çok ciddi bir boyuta ulaştı. Şubat 2017'de İstanbul'da ortalama günlük satılan oda bedeli yüzde 19,3 düşüşle 70,3 avroya geriledi....