25 / 04 / 2024

istanbulda semt semt kiralık daire

istanbulda semt semt kiralık daire

Son zamanlarda peş peşe yaşanan depremler kiralara da yansıdı. İstanbul'da olası depremin beklenmesi ise yeni konutlarda kira artışına neden oldu. İşte İstanbul'da kira fiyatları...

Kocaeli Vezirçiftliği Semt Konağı'nda sona doğru!

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, ''Semt konakları ve sosyal yaşam merkezleri inşa ediyor. Vezirçiftliği Mahallesi Semt Konağı ve Sosyal Yaşam Merkezi ise açılış için gün sayıyor.'' dedi.

Antakya Semt Pazarı projesinde sona doğru!

Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir Örnek, ''Atatürk mahallesinde inşaat çalışmasına başlanan semt pazarı 1.500 metre kapalı olacak. İnşaat çalışmalarına devam edilen semt pazarı etrafı demir direklerle çevrildi.'' dedi.

Ceyhan'da yeni semt sahası çalışmaları sürüyor!

İstiklal Mahallesi Ceyhan Spor Salonu yanındaki boş alanda incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, atıl durumda bulunan bu bölgede semt sahası yapılacağını söyledi.

Bağcılar Güneşli Semt Parkı açıldı!

Bağcılar’da inşaatı tamamlanan Güneşli Mahallesi Semt Parkı açıldı. Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, inşa ettikleri park ile hemşehrilerinin tarımla, bahçeyle ve bağlarla iç içe yaşamasını hedeflediklerinin altını çizdi.

Kocaeli Çayırova'ya modern semt pazarı projesi!

Kocaeli Çayırova Belediyesi modern pazar yeri projelerinin ilk adımını Cumhuriyet Mahallesi Kapalı Semt Pazarı Projesiyle attı. İlçe sakinlerine düzenli ve temiz bir alanda hizmet verecek pazar yerinin yapımında büyük bir yol kat edildi.

A101, Çağrı Semt marketlerini satın alıyor!

Tesco Kipa’nın Migros’a satışı sonrası yeni bir satın alma planı da açıklandı. 210 şubesi bulunan Semt Çağrı Marketleri, A101’e satılıyor.

Semt belediyeleri finansmanını emlak vergisinden sağlıyor!

CHP Meclis Üyesi Mustafa Reşat Oktay, semt belediyelerinin finansmanının alışverişte ödenen KDV’nin belirli bir oranının belediye bütçesine aktarılması ve emlak vergilerinden sağlandığını belirtti.

Kayseri Esenyurt Mahallesi Kapalı Semt Pazarı açıldı!

Melikgazi Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Esenyurt Mahallesi Kapalı Semt Pazarı düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Hatay Samandağ'a semt pazarı inşa ediliyor!

Hatay Samandağ ilçesi Atatürk Mahallesinde yapımına başlanan semt pazarının temel inşaat çalışmalarının başladığı ve iki aylık bir süre içinde bitirileceğinin öngörüldüğü ifade edildi.

Tokat Niksar Kapalı Otopark ve Semt Pazarı ihalesi 30 Haziran'da!

Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan, Kapalı Otopark ve Semt Pazarı projemizde ise proje çalışmalarımız sona ermek üzere. İnşallah 30 Haziran tarihinde ihalemizi gerçekleştireceğiz." dedi.

Şanlıurfa'da 3 ilçeye semt pazarları yapıyor!

Şanlıurfa'da vizyonel projeleri bir bir hayata geçiren Büyükşehir Belediyesi, Viranşehir, Akçakale ve Ceylanpınar'da semt pazarları yapıyor.

Buca Yenigün Semt Evi'nin inşaatı başladı!

BUCA Belediyesi, Semt Evlerine bir yenisi daha eklemek için harekete geçti. Çamlıkule ve Evka -1 Semt Evleri'nden sonra Yenigün Mahallesi'nde kurulacak Yenigün Semt Evi'nin temeli düzenlenen törenle atıldı.

Tarsus Turkuaz Semt Pazarı açılıyor!

Tarsus Belediyesi tarafından yaptırılan ve bölgeye hitap eden olan Turkuaz Semt Pazarı'nın kapalı pazar olarak hizmet verdiğini belirten Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, bölge halkının isteği doğrultusunda hareket ettiklerini söyledi.

istanbulda semt semt kiralık daire Haberi

istanbulda semt semt kiralık daire

İstanbul’da kiralık ev fiyatlarındaki artış devam ediyor. Özellikle yaşanan depremler sonrası,  depreme dayanıklı ve yeni evlerin kiralarında yükseliş sürüyor.

Hürriyet'ten Burak Taşçı'nın haberine göre; İstanbul'da kiralar artmaya devam ediyor. Site içerisinde, 5 yaşında, ara kat ve ısıtması da doğal gaz kombi ya da merkezi sistemli olan site içerisindeki dairelerin kiraları ortalama olarak 1800 TL civarında oluşuyor.

İşte ilçe ilçe konut kiraları:

Arnavutköy

En düşük kira: 600 lira

En yüksek kira: 2600 lira

Avcılar

En düşük kira: 800 TL

En yüksek kira: 5500 TL

Bağcılar

En düşük kira: 1675 lira

En yüksek kira: 4500 lira

Bahçelievler

En düşük kira: 1800 TL

En yüksek kira: 2900 TL

Bakırköy

En düşük kira: 3500 lira

En yüksek kira: 8500 lira

Başakşehir

En düşük kira: 900 TL

En yüksek kira: 6000 TL

Bayrampaşa

En düşük kira: 3200 lira

En yüksek kira: 6000 lira

Beşiktaş

En düşük kira: 2200 TL

En...