23 / 04 / 2024

Şehitkamil Fıstıklık Semt Parkı açılıyor!

Şehitkamil Fıstıklık Semt Parkı açılıyor!

Şehitkamil Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Fıstıklık Semt Parkı, Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın Mehmet Özhaseki’nin katıldığı törenle hizmete açılacak.




Şehitkamil Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Fıstıklık Semt Parkı, Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın Mehmet Özhaseki’nin katılımıyla hizmete açılacak.


AÇILIŞA TÜM HALKIMIZ DAVETLİ


Şehitkamil Belediyesi’nin vatandaşa daha etkin ve kaliteli hizmet verebilmek amacıyla çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Hızla büyüyen ve gelişen aynı zamanda modern bir mahalle haline gelen Fıstıklık Mahallesi’ne Şehitkamil Belediyesi tarafından modern bir park kazandırıldı. 22 bin metrekare alan üzerine yapılan Fıstıklık Semt Parkı, içerisinde iki adet basketbol sahası, kum havuzu, çocuk oyun alanları, spor aletleri yürüyüş parkuru, engelli merpeni, oturma bankları ve otopark alanından oluşuyor. 7’den 77’şe tüm kesime hitap edecek olan Fıstıklık Semt Parkı, 17 Mart Cuma günü saat 17.00’da Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın Mehmet Özhaseki’nin katılımıyla vatandaşların hizmetine sunulacak. Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, “Açılışını yapacağımız Fıstıklık Semt Parkı’na tüm halkımızı davet ediyorum” dedi.





Geri Dön