25 / 04 / 2024

İstanbulda yatay mimariyle hayata geçirilen projeler

İstanbulda yatay mimariyle hayata geçirilen projeler

Kentlerdeki  kentsel dönüşüm alanları, hükümetin yeni dönem şehircilik vizyonu doğrultusunda bölgenin de özellikleri dikkate alınarak yatay mimariyle geleceğe hazırlanıyor.

Altın fiyatları yatay seyrediyor! Gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın ve gremse altın ne kadar oldu?

26 Şubat 2024 altın fiyatları güne yatay başladı. Altın alıp satmak isteyenler güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Bugün altın fiyatları ne kadar oldu? Gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın ne kadar? 26 Şubat 2024 altın fiyatları.

Detay Yatay Sondaj Taahhüt Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Detay Yatay Sondaj Taahhüt Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Detay Yatay Sondaj Taahhüt Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Başakşehir'de yapıldı.

Dolar yatay seyrediyor! Dolar/TL kuru bugün kaç TL? 11 Eylül Çarşamba dolar kuru

Dolar/TL kuru haftanın üçüncü işlem gününde yatay seyrediyor. Euro güne 29,40 lira seviyesinde başlarken dolar kuru araştırılıyor. Peki Dolar/TL kuru bugün kaç TL? 11 Eylül Çarşamba dolar kuru...

Altın yatay seyrediyor! Bugün gram, çeyrek, yarım, Cumhuriyet, Ata altın ne kadar? 2 Temmuz 2023 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları resmi bayram tatilinin ardından yatay seyretmeye devam ediyor. Yatırımcılar güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Bugün gram, çeyrek, yarım, Cumhuriyet, Ata altın ne kadar? 2 Temmuz 2023 canlı altın fiyatları.

Altın yatay seyrediyor! Gram altın, çeyrek altın, yarım altın ne kadar? 29 Haziran 2023 canlı altın fiyatları

29 Haziran Perşembe günü altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Bayram öncesi rekor seviyeye ulaşan altın fiyatları bugün de merak ediliyor. Altın bugün yatay seyrediyor! Gram altın, çeyrek altın, yarım altın ne kadar? 29 Haziran 2023 altın fiyatları.

Borsa haftanın ikinci gününe yatay seyirle başladı!

Yatırımcıların merakla takip ettiği Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, güne yatay bir seyirle 4.467,34 puandan başladı.

Deprem sonrası yatay mimariye ilgi arttı!

Gaziantep ve Kahramanmaraş merkezli olarak gerçekleşen depremler sonrasında mega kent İstanbul’da ev almak isteyenlerin ilgisi yatay mimariye kaydı.  

Kardeşler Yatay Sondaj Ve Nakliye Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kardeşler Yatay Sondaj Ve Nakliye Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 2 milyon 100 bin TL sermaye bedeli ile Baran Turan, Enver Turan ve İlham Turan ortaklığında kuruldu.

Konutta tercihler değişti! Nitelikli ve yatay mimarili konut projeleri revaçta!

Tanyer Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Münir Tanyer, yapımını sürdürdükleri TanUrla'nın bölgede yeni bir çekim merkezi olacağına dikkat çekti. Münir Tanyer, nitelikli ve yatay mimariye sahip projelerin talep gördüğünü belirtti. İşte ayrıntılar...

Türkiye'de konut arzı 10 senedir yatay seyrediyor! Satılık ve kiralık fiyatlar uçuyor!

Türkiye'de konut talebi gün geçtikçe artıyor. Ancak konut arzı neredeyse on senedir yatay seyrediyor. Ruhsat alınıp başlanacak konutların sayısında da birkaç senedir artış yaşanmıyor. İşte ayrıntılar...

Dolar baskısı altında kalan altın yatay seyrediyor!

Haftanın ilk işlem günü güçlü doların baskısı altında kalan altın fiyatları yatay seyrediyor. Altındaki son dakika gelişmeleri yakından takip eden milyonlarca yatırımcı altın piyasasında olanları merak ediyor.

Dolarda tarihi zirveye yakın yatay seyir! Her şey olabilir, gardınızı alın! Şimdi bakın, pişman olmayın!

Dolar 18.40'lık tarihi zirvesine yakın yatay bir seyir takip ediyor! Analistler, art arda açıkladı. Her şey olabilir, gardınızı alın! Şimdi bakın, pişman olmayın! İşte detaylar...

TOKİ Başkanı Ömer Bulut: Yatay mimariden bir gram ödün vermedik!

TOKİ Başkanı Ömer Bulut yaptığı açıklamada 250 bine yakın sosyal konut inşa ettiklerini dile getirerek, “Yatay mimariden bir gram ödün vermedik, bununla da iftihar ediyoruz” şeklinde konuştu.

İstanbulda yatay mimariyle hayata geçirilen projeler Haberi

İstanbulda yatay mimariyle hayata geçirilen projeler

Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca riskli alan, rezerv yapı alanı ile riskli yapıların olduğu  taşınmazlara ilişkin uygulamalar 6306 sayılı Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkında Kanun uyarınca yürütülüyor.

Anadolu Ajansı muhabirinin edindiği bilgiye göre, Bakanlık tarafından hazırlanan Kentsel Dönüşüm Strateji Belgesi ile kentsel dönüşüme yeni bir çerçeve çizilerek dönüşüm hedefleri de belirlendi. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un talimatıyla Şubat'ta bu konuda valiliklere genelge gönderildi.

Çevre ve şehircilik çalışmaları tüm hayat alanında, medeniyetin değerlerini yansıtan, çevreye duyarlı ve afetlere karşı dayanaklı kentler inşa etme niyetiyle sürdürülüyor.

Hızla artmaya devam eden nüfusun şehirlerde daha fazla yaşamaya başlaması ve bunun sonucunda da şehirlerdeki sorunların artması göz önüne alınarak yaşanabilir, insan odaklı ve çevre dostu şehirlerin oluşturulması planlanıyor.

Buna göre, yeni dönem şehircilik vizyonuna bağlı olarak kentsel...