19 / 04 / 2024

istanbuldaki sahra hastaneleri son durum

istanbuldaki sahra hastaneleri son durum

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu, Atatürk Havalimanı ve Sancaktepe'ye inşa edilecek hastanelerin inşa ve hizmet sürecinde herhangi bir aksama yaşanmaması için istisnai bir karar aldı.

İstanbul'daki sahra hastaneleri 8 soruda tüm detaylarıyla!

İstanbul’da tasarlanan iki sahra hastanesi boş arazilere kuruluyor ve 45 gün içinde tamamlanması planlanıyor. Peki sahra hastanesi nedir? İstanbul'daki sahra hastaneleri nerede kurulacak? İşte İstanbul'daki sahra hastaneleri 8 soruda tüm detaylarıyla!

CHP Milletvekili Kayıhan Pala: Şehir hastaneleri neden satılıyor?

Şehir hastaneleri gündemden düşmezken CHP'li Kayıhan Pala konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada "Kamu-özel ortaklığı yöntemiyle işletilen hastanelerin kamuya ait devlet hastanesi olmadığını, şehir hastanelerinden birinin satışının açıklanması gözler önüne serdi" dedi.

Şehir hastaneleri personel alımlarına başlıyor! KPSS şartı yok! Başvuru şartları belli oldu! Fırsatı kaçırmayın

Şehir hastaneleri geniş hasta kapasitesi ile büyük sağlık personeli ihtiyacını beraberinde getiriyor. İŞKUR tarafından duyuruya göre şehir hastaneleri personel alımlarına başlıyor.  KPSS şartı yok! Başvuru şartları belli oldu! Fırsatı kaçırmayın...

Şehir hastaneleri personel alımı ne zaman? Kaç kişi alınacak?

Şehir hastanelerinde istihdam edilmek üzere personel alımı yapacak. Hem de KPSS şartı olmadan alınacak personel için koşullar araştırılıyor. Peki Şehir hastaneleri personel alımı ne zaman? Kaç kişi alınacak? Başvuru şartları nedir?

Sahra Mobilya Orman Ürünleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sahra Mobilya Orman Ürünleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de Ahmad Zemam tarafından kuruldu.

Sahra Şehircilik İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Sahra Şehircilik İnşaat Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Yunus Saçık tarafından kuruldu.

Sahra Gül Turizm İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sahra Gül Turizm İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de Gülüstan Bulut tarafından kuruldu.

Ataşehir Mustafa Kemal, Aşık Veysel, Yeni Sahra mahalleleri 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Ataşehir ilçesi, Mustafa Kemal, Aşık Veysel, Yeni Sahra, ve Yakın Çevresi Mer'i Nazım İmar Planlarına, Riskli Yapılara ilişkin ( plan notu ilavesi ) 1/5000 ölçekli 12.11.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

2022 bütçesinde şehir hastaneleri için 14.1 milyar TL kira ödeneği ayrıldı!

2022 yılı bütçesinde sağlık için ayrılan kaynakta en büyük payın sahibi şehir hastaneleri oldu. Şehir hastanelerinin kiraları için 14 milyar 91 milyon 904 bin TL ödeme yapılacak. 

Medicine Hastaneleri'nden İstanbul'a 2 yeni yatırım!

Lisans eğitimini İstanbul Tıp Fakültesi, uzmanlığını Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Çocuk Hastalıkları Bölümü'nde bitirmesinin ardından 28 yaşında Medicine Hastaneleri'ni kuran Dr. Yusuf Elgörmüş, hayali olan üniversite projesini geçtiğimiz sene İstanbul Kağıthane'de hayata geçirdi. 

Türkiye'deki şehir hastaneleri Rusya'ya ilham oldu!

Koronavirüs salgınında başarılı hizmet veren şehir hastaneleri Rusya'nın dikkatini çekti. Moskova'da 1600 yataklı şehir hastanesi inşa edecek olan Rusya inşaatta Türkiye'yi örnek alacak. 

Fikret Şahin'den şehir hastaneleri açıklaması!

Şehir hastaneleri, bütçeleriyle ve kira bedelleriyle tartışılıyor. CHP, şehir hastanelerini Anayasa Mahkemesi'ne taşıyacak. CHP Balıkesir Milletvekili Fikret Şahin, sağlık hastanelerine ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Sahra Mimarlık Ve Mühendislik Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Sahra Mimarlık Ve Mühendislik Hizmetleri Anonim Şirketi Faith'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cengizhan Akdeniz, Hakan Atakul ve Vasfi Akdeniz ortaklığında kuruldu.

Türkiye, Bangladeş'teki sahra hastanesini yeniden inşa ediyor!

İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Bangladeş'teki sahra hastanesini yeniden inşa ediyor...

istanbuldaki sahra hastaneleri son durum Haberi

istanbuldaki sahra hastaneleri son durum

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu, Atatürk Havalimanı ve Sancaktepe'ye inşa edilecek olan hastanelerin inşa ve hizmet sürecinde herhangi bir aksama yaşanmaması için istisnai bir karar alarak, hastanelerin acil yakıt ihtiyacının giderilmesi amacıyla Devlet Malzeme Ofisine yetki verdi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, bu kapsamda  Devlet Malzeme Ofisi, dış satış yoluyla hastane şantiyelerinde çalışan iş makinaları, jeneratör gibi unsurlara doğrudan ikmal yapabilecek. 

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu tarafından yapılan açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Atatürk Havalimanı ve Sancaktepe'de inşa edileceğini duyurduğu hastanelere ilişkin çalışmaların sürdüğü belirtildi.

Bu hastanelerin inşa ve hizmet sürecinde aksama veya gecikme yaşanmaması amacıyla EPDK'nin istisnai bir karar aldığı bildirilen açıklamada, şu ifadeler yer aldı:

"Karar çerçevesinde DMO'nun finansal aracılık hizmetinin kapsamı genişletilerek istasyon dışında hizmet verebilmesinin önü açıldı. Böylece DMO, daha önce ihale...