26 / 04 / 2024

İstanbulun 11 ilçesinde elektrik kesintisi

İstanbulun 11 ilçesinde elektrik kesintisi

Başakşehir, Bağcılar, Küçükçekmece, Sultangazi, Esenyurt, Büyükçekmece, Beylikdüzü, Beşiktaş, Silivri, Zeytinburnu ve Gaziosmanpaşa'nın bazı bölgelerinde 13 Eylül Pazar günü elektrik kesintisi uygulanacak. İşte kesintiylr ilgili ayrıntılar...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin 11 ilçedeki taşınmazına satış onayı çıktı!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi, mülkiyeti belediyeye ait olan 11 ilçede yer alan bazı parsel ve hisselerin satışına onay verdiğini açıkladı. 

İstanbul'un 10 ilçesinde yabancı nüfusu yüzde 20'ye ulaştı! Bazı mahallelerde 25 farklı ülkeden sığınmacı var! 

İstanbul'un 10 ilçesinde yabancı nüfusu yüzde 20'ye ulaşmış durumda. Esenyurt, Küçükçekmece, Başakşehir, Bağcılar, Avcılar, Bahçelievler, Sultangazi, Esenler, Zeytinburnu ve Fatih'te  20-25 farklı ülkeden gelen sığınmacı var. 

Kocaeli'nin Dilovası ilçesinde kentsel dönüşüm tam gaz devam ediyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iş birliğinde Dilovası ilçesinde kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz devam ediyor. 

11 il için turuncu kodlu uyarı verildi! Çok acilen buraya bakın!

AFAD tarafından 11 il için sağanak ve gök gürültülü sağanak nedeniyle "turuncu kod"lu uyarı verildi.

Adana’da 4,2 büyüklüğünde deprem oldu! İşte 11 Haziran 2023 AFAD ve Kandilli Rasathanesi son deprem listesi!

Adana 11 Haziran Pazar günü sallandı. Bugün Adana ili Saimbeyli ilçesinde deprem meydana geldi. İşte bu ve 11 Haziran 2023 gününde olan depremlerin listesi!

O ilde 11 adet 3+1 konut satılıyor! Ev almak isteyenler bu tarihi kaçırmayın!

Niğde ili Bor Belediye Başkanlığı, Niğde ili, Bor ilçesinde yer alan 11 adet 3+1 konut satılıyor. Peki Niğde'de yer alan konuların fiyatları ne kadar? 

Belediye o ildeki 14 arsayı 2 taksitle satıyor! Arsa alacaklara müjde! 11 bin TL'den başlayan fiyatlarla

Konya ili Çumra Belediye Başkanlığı, Konya ili, Çumra ilçesinde yer alan 14 arsayı 2 taksitle 11 bin 200 TL'den başlayan fiyatlarla satıyor. 

Deprem mağduru olan Hatay ve Malatya'nın 16 ilçesinde okullar açılıyor!

Hatay ve Malatya'nın ilçeleri, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilendi ve bu nedenle okullar 49 gün boyunca kapalı kaldı. Hatay ve Malatya'nın 16 ilçesinde okullar açılıyor!

İstanbul'un tam 26 ilçesinde elektrik kesintisi! Aman dikkat, tek tek açıklandı saatlerce gelmeyecek! Hemen bakın!

İstanbul'un tam 26 ilçesinde elektrik kesintisi... Aman dikkat, tek tek açıklandı saatlerce gelmeyecek... Hemen bakın...

O ilde 11 adet 2+1 ve 3+1 konut ile 3 adet iş yeri satılıyor! Ev ve dükkan sahibi olmak isteyenlere fırsat! 

Bursa ili Osmangazi Belediye Başkanlığı, Bursa ili, Osmangazi ilçesinde yer alan 11 adet 2+1 ve 3+1 konut ile 3 adet iş yerini satıyor. İşte ayrıntılar...

O ilde 11 arsa, 3 konut ve 1 adet iş yeri satışa sunuluyor! Tarih resmen açıklandı!

Çerkezköy Belediye Başkanlığı, Tekirdağ ili, Çerkezköy ilçesinde yer alan 11 adet arsa ile 3 konut ve 1 adet iş yerini satıyor. İşte ayrıntılar...

İzmir Bergama'da 97 bin TL'den başlayan fiyatlarla 11 gayrimenkul satılıyor! 

İzmir ili Bergama Belediye Başkanlığı, İzmir ili, Bergama ilçesinde yer alan 11 adet gayrimenkulü satıyor. İşte fiyatlar ve tüm merak edilenler...

TOKİ Balıkesir Marmara ilçesinde ucuz 2+1, 3+1 daire sahibi olun! 8 soruda TOKİ Balıkesir ..

Balıkesir’in Marmara ilçesinde yapılacak sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki, TOKİ Balıkesir Marmara projesinde toplam kaç konut yapılacak? TOKİ Balıkesir 2022 hangi ilçelerde yapılacak? Sosyal konutta taksitleri ne kadar olacak?

İstanbulun 11 ilçesinde elektrik kesintisi Haberi

İstanbulun 11 ilçesinde elektrik kesintisi

Başakşehir, Bağcılar, Küçükçekmece, Sultangazi, Esenyurt, Büyükçekmece, Beylikdüzü, Beşiktaş, Silivri, Zeytinburnu ve Gaziosmanpaşa'nın bazı bölgelerinde 13 Eylül Pazar günü elektrik kesintisi uygulanacak.


Boğaziçi Elektrik Dağıtım AŞ'den yapılan açıklamaya göre, tesis yatırım, bakım ve onarım nedeniyle, Başakşehir'in Kayabaşı Köyü Mahallesi, Sanayi mevkisi, Bahçeşehir Mahallesi Deniz Caddesi ile Bahçeşehir yolu ve civarı, Kayaşehir Mahallesi 6, 7, 8, 9, 10, 15, 16. bölgelerine 08.00 - 18.00'de elektrik verilemeyecek. 


Bağcılar'ın Yıldıztepe Mahallesi 37/15 sokak ve civarı, Büyükçekmece'nin Pınartepe Mahallesi, Zübeyde Hanım ve Dr. Sadık Ahmet caddeleri, Hazreti Osman Cami ve civarında 09.00 - 18.00'de, Sultangazi'nin Cebeci Mahallesi 112, 110, 106, 102, 98, 2591, 2500 sokakları ile 1. Cebeci Yolu'na 06.00 - 18.00'de elektrik kesintisi yapılacak.


Beylikdüzü'nün Yakuplu Mahallesi Haramidere Sanayi Sitesi E-F Blok ve civarı ile Gaziosmanpaşa'nın...