26 / 04 / 2024

istanbulun çehresini mega projeler mi değiştirecek

istanbulun çehresini mega projeler mi değiştirecek

Kanal İstanbul, Marmaray, Ankara -İstanbul YHT, İstanbul'a 3. havalimanı, Yavuz Sultan Selim Köprüsü, 3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli Projesi'nin aralarında bulunduğu İstanbul'un mega projeleriyle Türkiye'nin çehresi değişiyor.

Mega projeler Türkiye'nin çehresini değiştirdi!

Mega projeler Türkiye'nin çehresini değiştirmeye devam ediyor. Gayrimenkul yatırımcıları İzmir-İstanbul otoyolu ile Çanakkale Köprüsü'nün kesiştiği Balıkesir için sıraya girdi.

Mega projeler Uşak'ın çehresini değiştiriyor!

Uşak, altyapı çalışmaları, çevre düzenlemeleri ve kültürel hamlelerle modern bir yüze kavuşuyor. Kentin mega projeler sayesinde iddialı şehirler arasına gireceğini söyledi.

İşte Ege'nin çehresini değiştirecek mega projeler!

Bölgenin gelişip kalkınmasının önünü açacak büyük projeler 2017’de ivme kazanacak. Özellikle ulaşım, sağlık ve turizm alanındaki yatırımlar Ege’nin çehresini değiştirecek ve gücüne güç katacak büyüklükte.

Karaman'da mega projeler yolda!

Ak Parti İl Başkanı Nazmi Ünlü, Karaman'da yapımı devam eden projelerde sorun olmadığını ve 2016 yılı içerisinde büyük mega projelerin yolda olduğunu söyledi.

Avrupa Yakası'nda emlak fiyatları mega projelerle yükselişe geçti!

Anadolu Yakası, emlak fiyatları yapılan mega ulaşım projeleriyle yükselişe geçerken, projelerin hayat bulmasıyla yeni bir sıçrama daha yapacağı ifade ediliyor.

Türkiye, mega projelerle gelişiyor!

Türkiye’nin her karışının ulaşılabilir kılınması için, dünyanın ilgiyle takip ettiği, ileri teknoloji ve kaynak gerektiren mega projeler hayata geçiriliyor. Mega projelerle Türkiye’nin çehresi değişiyor.

Mega siteler gençlere yeni iş kapısı oldu!

TOBB'un Milli Eğitim Bakanlığı'nın onayıyla başlattığı "Site ve Apartman Yöneticiliği Sertifika Programı" nı tamamlayıp sertifika alan kursiyerler, büyük kentlerdeki mega sitelerde iş bulabilecek. İşte ayrıntılar...

Lütfi Elvan: Yeni dönemde mega projeler tamamlanacak!

Başbakan Yardımcısı Lütfi Elvan, yeni dönemin Türkiye açısından tarihi fırsatlar sunduğunu belirterek, "Bu dönem büyük ölçekli mega projelerin tamamlandığı ve yeni projelerimizin başlatıldığı bir dönem olacaktır" dedi.

TÜGVA Kayseri Temsilcilliği, mega projeleri inceledi!

Türkiye Gençlik Vakfı Kayseri Temsilcilliği İstanbul'da gerçekleşen mega projeleri yerinde inceledi. Abdullah Karaağaç, "Projelerine yolculuk fikri üniversite öğrencilerine Türkiye'nin inşaat sektöründe geldiği noktayı göstermek üzerine doğdu" dedi.

64. hükümet programındaki mega ulaştırma projeleri hayata geçecek!

Başbakan Ahmet Davutoğlu 64. hükümetin programını açıklandı. Programda başta İstanbul’da olmak üzere mega ulaşım projeleri yer aldı. İşte 64. hükümet programındaki büyük ulaştırma projeleri:

Mega ulaşım projeleri 64. Hükümet Programı'nda görüşüldü!

Başbakan Ahmet Davutoğlu 64. Hükümetin programını açıklandı. Programda mega ulaşım projeleri ise dikkati çekti.

Kocaeli Körfez Belediyesi kentin çehresini yeniliyor!

Körfez Belediyesi, kentin çehresini yenilemek adına üst yapı çalışmaları sürdürüyor. Bölgenin estetik olarak şık bir görünüme kavuşmasını adına belediye ekipleri çalışmalarını titizlikle yürütüyor.

Yeşilköy Mega Yapı İnşaat ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yeşilköy Mega Yapı İnşaat ve Dış Ticaret Anonim Şirketi, Osman İlkmen Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Murat Akbaba Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 100 bin TL sermaye ile 19 Kasım'da Bakırköy'de kuruldu.

istanbulun çehresini mega projeler mi değiştirecek Haberi

istanbulun çehresini mega projeler mi değiştirecek

Kanal İstanbul, Ankara-İstanbul YHT, 3. havalimanı ve Büyük İstanbul Tüneli Projesi gibi İstanbul projeleri, Türkiye'nin çehresini değiştirecek.


Kanal İstanbul, Marmaray, Ankara -İstanbul YHT, İstanbul'a 3. havalimanı, Yavuz Sultan Selim Köprüsü, 3 Katlı Büyükİstanbul Tüneli Projesi'nin aralarında bulunduğu İstanbul'un mega projeleriyle Türkiye'nin çehresi değişiyor.


Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, son 13 yılda gerçekleştirdiği 260 milyar liranın üzerindeki yatırımla, aralarında Marmaray, Ankara -İstanbul Yüksek Hızlı Tren (YHT) gibi büyük projeleri hayata geçirdi. İstanbul'a 3. havalimanı, Yavuz Sultan Selim Köprüsü (3. Köprü),  İstanbul-İzmir Otoyolu projelerinin yapımına başlanırken, 3 Katlı Büyükİstanbul Tüneli Projesi, Kanal İstanbul ve Ankara-İstanbul arasını 1 saat 15 dakikaya düşürecek Ankara-İstanbul Sürat Demiryolu Projelerinin ihaleleri için hazırlık çalışmalarına başlandı.


İstanbul-İzmir Otoyolu Projesi, Yavuz Sultan Selim Köprüsü (3. Köprü) projelerinin bu yıl sonuna kadar...