23 / 04 / 2024

İstanbulun yedi tepesi hangileridir

İstanbulun yedi tepesi hangileridir

İstanbul'un yedi tepesi hangileri? İstanbul'un yedi tepe üzerinde kurulduğu efsanesi ne zaman sona erdi? İstanbul yedi tepeli şehir efsanesinin sonu ne zaman geldi? İşte Emlakkulisi.com tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın o özel haberi...

Dilek Alan, Yedi Mavi'nin satış müdürü oldu!

Dilek Alan Kalkavan Yapı, Hasan Sever İnşaat ve Gül Yapı Gayrimenkul Geliştirme İş Ortaklığı tarafından inşa edilen Yedi Mavi projesinin satış müdürü olarak göreve getirildi.

Belgin Özyurt, Yedi Mavi'nin satış pazarlama koordinatörü oldu!

Belgin Özyurt, Kalkavan Yapı, Hasan Sever İnşaat ve Gül Yapı Gayrimenkul Geliştirme İş Ortaklığı'nın Yedi Mavi projesine Satış ve Pazarlama Koordinatörü oldu.

Alican Ağaoğlu yabancı ortaklarıyla yemek yedi!

Alican Ağaoğlu, geçtiğimiz akşam Gümüşsuyu Topaz Restoran’da şirketin yabancı ortaklarıyla yemek yedi. AGA plakalı araçların, İstanbul ziyaretleri boyunca yabancı ortaklara tahsis edildiği öğrenildi.

Kahramanmaraş Yedi Güzel Adam Müzesi restore ediliyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, yapımı devam eden Yedi Güzel Adam Edebiyat Müzesinde incelemelerde bulundu.

Yedi Mavi Zeytinburnu Evleri satılık!

Toplam 1.047 bağımsız birimi bünyesinde barındıran Yedi Mavi projesi 73 bin metrekare alanda hayata geçiriliyor. Yedi Mavi Zeytinburnu Evleri satılık...

Yedi Mavi Evleri nerede?

Yedi Mavi Projesi, 73 bin metrekare alanda yayılıyor. Tabanlıoğlu Mimarlık tarafından dizayn edilen projede dairelerin yanı sıra otel, ofis, alışveriş merkezine de yer veriliyor.

İzmit Kültür Tepesi 2. Etap'ta çalışmalar başlıyor!

İzmit Belediyesi’nin önem verdiği Kültür Tepesi’nin 2. etap proje çalışmalarına yakında başlanacağı öğrenildi.

Sevda Tepesi imara mı açılıyor?

CHP İstanbul Milletvekili Gülay Yedekci, İstanbul'da Sevda Tepesi olarak bilinen alanın imara açılmasına ve yabancılara arazi satışına ilişkin soru önergesi hazırladı. Yedekci sorularını Başbakan Yıldırım'a iletti.

İzmit Kültür Tepesi 2.Etap'ın ihalesi yapıldı!

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın büyük önem verdiği şehre ayrı bir değer katacak olan Kültür Tepesi 2.Etap Projesinin ihalesi yapıldı.

Yedi Mavi satış ofisini RSG İç Mimarlık tasarladı!

İç mekan ve cephe tasarımı RSG İç Mimarlık imzası taşıyan Yedi Mavi Satış Ofisi, modern çizgilerle biçimlenmiş, samimi bir atmosferde mavinin doğadaki yedi tonunu yansıtıyor.

Yedi Mavi'nin 3 ayda yüzde 18’i satıldı!

Kalkavan Yapı, Hasan Sever İnşaat ve Gül Yapı Gayrimenkul Geliştirme İş Ortaklığı’nın TOBB’un Zeytinburnu arazisi üzerinde hayata geçirileceği Yedi Mavi projesinde satışlar başladı.

Yedi Güzel Adam Edebiyat Müzesi'nin restorasyonu başladı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Yedi Güzel Adam Edebiyat Müzesi için kolları sıvayarak restorasyon çalışmalarına başladı.

Yedi Mavi Evleri Kazlıçeşme iletişim!

Yedi Mavi Evleri Kazlıçeşme iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Yedi Mavi projesinde ev fiyatları 870 bin TL'den başlıyor...

İstanbulun yedi tepesi hangileridir Haberi

İstanbulun yedi tepesi hangileridir
İstanbul'un yedi tepesi efsanesi ne zaman ve nasıl bitti? İstanbul'un yedi tepesinin adları nelerdi? İstanbul yedi tepe üzerine kurulmuş, efsanesinin sonu ne zaman geldi? 


Emlakkulisi.com tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak, İstanbul'un yedi tepe efsanesinin ne zaman sona erdiğini yazdı... 


Haberin devamı için...