18 / 04 / 2024

İstart Proje Danışmanlık Restorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede

İstart Proje Danışmanlık Restorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede

İstart Proje Danışmanlık Restorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Alper Tunga Albayrak tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Elmak Proje Danışmanlık Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elmak Proje Danışmanlık Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 350 bin TL sermaye bedeli ile Elif Kılınç tarafından kuruldu.

Ekin Gayrimenkul Mimarlık Proje Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekin Gayrimenkul Mimarlık Proje Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Düzgün Dalga, Ertan Çağlın ve M. Mustafa Baytok ortaklığında kuruldu.

Mutlu Design Mimarlık Mühendislik Proje Danışmanlık Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mutlu Design Mimarlık Mühendislik Proje Danışmanlık Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Fatih Mutlu ve Şamil Enes Mutlu ortaklığında kuruldu.

Tga Mühendislik Mimarlık Proje Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tga Mühendislik Mimarlık Proje Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Tarık Akgün tarafından kuruldu.

Cf Proje Danışmanlık Yapı İnşaat Elektrik Gıda İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Cf Proje Danışmanlık Yapı İnşaat Elektrik Gıda İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Cengizhan Özdemir tarafından kuruldu.

Gç Proje Danışmanlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gç Proje Danışmanlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Gülşah Çebi tarafından kuruldu.

Yes Mimarlık Mühendislik İnşaat Proje Danışmanlık Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Yes Mimarlık Mühendislik İnşaat Proje Danışmanlık Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Yes Mimarlık Mühendislik İnşaat Proje Danışmanlık Anonim Şirketi'nin merkezi Kadıköy'de yapıldı. 

Yeksev Proje Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeksev Proje Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 2 milyon TL sermaye bedeli ile Sevcan Demiral ve Yekta İba ortaklığında kuruldu.

Nrs Proje Danışmanlık İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Nrs Proje Danışmanlık İnşaat Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 60 bin TL sermaye bedeli ile Nida Yılmaz tarafından kuruldu.

Esmar Enerji Yatırım Proje Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Esmar Enerji Yatırım Proje Danışmanlık Anonim Şirketi Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Seyfettin Sağlam, Bora Çermikli ve Mehmet Necar Tur ortaklığında kuruldu.

Efas Mühendislik İnşaat Proje Danışmanlık Makina İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efas Mühendislik İnşaat Proje Danışmanlık Makina İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Erdar Okur tarafından kuruldu.

Vatan Grup Proje Danışmanlık Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vatan Grup Proje Danışmanlık Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Ersoy İstek ve Vedat Mutlu ortaklığında kuruldu.

Elf Armea Mimarlık Ve Proje Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Elf Armea Mimarlık Ve Proje Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Elif Karğı tarafından kuruldu.

İstart Proje Danışmanlık Restorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede Haberi

İstart Proje Danışmanlık Restorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede


İstart Proje Danışmanlık Restorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Alper Tunga Albayrak tarafından kuruldu.


İstart Proje Danışmanlık Restorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a-) Yurt içinde ve yurt dısında her türlü resmi ve özel, ikamet amaçlı konut , toplu konut , ticari bina,turistik tesis, alısveris merkezi , egitim amaçlı okul, üniversite, ögrenci yurt binaları, hastane , sosyal tesis, her türlü tarihi eser köprücami han hamam kara yolu , demir yolu , havalimanı , köprü, tünel, maden ocakları , baraj, su gaz petrol boru hatları, sulama ve içme suyu kanalları, kanalizasyon ve alt yapı insaatları, prefabrik konutlar, çelik konstrüksiyon fabrika ve hastane binaları yapmak onarmak, güçlendirmek,restorasyonunu yapmak bu konularla ilgili taahhütlerde...