25 / 04 / 2024

istasyon ve velioğlu mahallesi toki projeleri

istasyon ve velioğlu mahallesi toki projeleri

Zonguldak AK Parti Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen, İstasyon Mahallesi ve Velioğlu Afet Evleri'nde halka seslendi. Gülşen, "İstasyon ve Velioğlu’nda TOKİ konut projemize başlayacak." dedi...

Afak Deniz Ve Altyapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Afak Deniz Ve Altyapı İnşaat Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Hakkı Güvelioğlu tarafından kuruldu.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu: Yakın zamanda hızlıca yeni projelere başlayacağız!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Anadolu Yakası'ndaki 3 ilçeden geçen 8 istasyon ve 10,9 kilometrelik Çekmeköy- Sancaktepe- Sultanbeyli Metro hattında kazı çalışmalarını bitirdi. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu: Yakın zamanda hızlıca yeni projeleri başlayacağız.

Burak Hacıvelioğlu Mimarlık Hizmetleri Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Burak Hacıvelioğlu Mimarlık Hizmetleri Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Burak Hacıvelioğlu tarafından kuruldu.

İstanbul'da 2 dükkan, 1 otopark ve 1 otel satılıyor! İhalesi 15 Haziran'da! 

Portaş Proje İnşaat, İstanbul ili, Şişli ve Beyoğlu ilçelerinde yer alan 4 adet gayrimenkulü satıyor. Peki İstanbul'da yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

O ilde yüzde 25 peşinat ve 3 taksitle arsa satılıyor! Arsa alacaklar dikkat! 

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kahramanmaraş ili, Onikişubat ve Dulkadiroğlu ilçelerinde, Pınarbaşı, Karamanlı ve Aksu mahallelerinde yer alan 5 arsa satılıyor. İşte fiyat bilgisi...

TOKİ, İstanbul'da 185 konutu yüzde 50 peşinat ve 120 ay taksitle satışa çıkaracak! Geç kalmayın! İşte başvuru ekranı...

TOKİ'den kaçırılmayacak büyük fırsat. TOKİ İstanbul Gaziosmanpaşa Sarıgöl Mahallesi Projesi ve Beyoğlu Sütlüce Projesi kapsamındaki 185 adet konutu açık artırma ile satışa çıkarıyor. İşte detaylar...

TOKİ'den İstanbullulara müjde! Yüzde 50 peşinat ve 120 ay taksitle ev sahibi olma imkanı! Tarih açıklandı, kaçırmayın!

TOKİ, İstanbul Gaziosmanpaşa Sarıgöl Mahallesi Projesi ve Beyoğlu Sütlüce Projesi kapsamındaki 185 adet konutu açık artırma ile satışa sunuyor. Yüzde 50 peşinat ve 120 ay taksitle ev sahibi olma imkanını kaçırmayın. İşte ayrıntılar...

Kavel İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kavel İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de Sultan HAmit Velioğlu, Faruk Kafkaslıgil ve Selçuk Kafkaslıgil ortaklığında kuruldu.

Özreçber Ve Hasanoğlu İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özreçber Ve Hasanoğlu İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy’de  200 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Reçber ve İbrahim Turgut tarafından kuruldu.

Runı Sl Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Runı Sl Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Irına Nıtescu ve Jose Luıs Ruız Artacho ortaklığında kuruldu.

Yshv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yshv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yalçın Sönmez ve Sultan Hamit Velioğlu ortaklığında kuruldu.

Sourte İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sourte İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Sultan Hamit Velioğlu ve Yalçın Sönmez ortaklığında kuruldu.

Havel İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Havel İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Sultan Hamit Velioğlu ve Yalçın Sönmez ortaklığında kuruldu.

istasyon ve velioğlu mahallesi toki projeleri Haberi

istasyon ve velioğlu mahallesi toki projeleri


Zonguldak AK Parti Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen, İstasyon Mahallesi ve Velioğlu Afet Evleri'nde halka seslendi.


Seçim mitinglerini İstasyon ve Velioğlu Mahallesi Afet Evleri’nde sürdüren Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen, muhalefetin belediyeye cenaze arabası almasına dahi karşı çıktığını belirterek, “Bunlar cenazemizi dahi ortada bırakırlar” dedi. İstasyon Mahallesi sakinlerine seslenen Başkan Mithat Gülşen, TCDD Garından kömür transferi yaptırılacağı söylentilerine cevap vererek, “Ben Belediye Başkanı olduğum sürece buradan asla kömür transferine izin vermem. Cesedimi çiğneseler dahi izin vermem. Bundan asla şüpheniz olmasın” dedi. Gülşen, kendilerinin halka iş-aş sağlamak için çalıştıklarını kaydederek, “Biz vatandaşımızın aş-iş derdini çekerken onlar ne yapıyorlar. Onlar boş işler peşinden koşuyor. Bülent Kantarcı Çaycuma’ya çok katlı otopark olmaz dedi. Ben ihaleyi yaptım. O da ihaleye girdi ve Çok katlı...