26 / 04 / 2024

TOKİ'den İstanbullulara müjde! Yüzde 50 peşinat ve 120 ay taksitle ev sahibi olma imkanı! Tarih açıklandı, kaçırmayın!

TOKİ'den İstanbullulara müjde! Yüzde 50 peşinat ve 120 ay taksitle ev sahibi olma imkanı! Tarih açıklandı, kaçırmayın!

TOKİ, İstanbul Gaziosmanpaşa Sarıgöl Mahallesi Projesi ve Beyoğlu Sütlüce Projesi kapsamındaki 185 adet konutu açık artırma ile satışa sunuyor. Yüzde 50 peşinat ve 120 ay taksitle ev sahibi olma imkanını kaçırmayın. İşte ayrıntılar...



Yeni konut projelerine tam gaz devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, 2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi planlıyor. Dar gelirli aileleri konut sahibi yapan TOKİ, İstanbul Gaziosmanpaşa Sarıgöl Mahallesi Projesi ve Beyoğlu Sütlüce Projesi kapsamındaki 185 adet konutu açık artırma ile satışa sunuyor.

TOKİ den İstanbullulara müjde! Yüzde 50 peşinat ve 120 ay taksitle ev sahibi olma imkanı! Tarih açıklandı, kaçırmayın! 

TOKİ, İstanbulluların yüzünü güldürecek konut satışı için düğmeye bastı. Bu kapsamda TOKİ Beyoğlu Sütlüce ve Gaziosmanpaşa Sarıgöl projelerinin satış tarihleri açıklandı. 

TOKİ Gaziosmanpaşa Sarıgöl projesindeki 110 konut 2 Ağustos tarihinde, TOKİ Beyoğlu Sütlüce projesindeki 75 konut için 3 Ağustos Çarşamba günü 10:30'da açık artırma gerçekleştirilecek. 

Peki TOKİ'nin İstanbul projelerindeki evlerin fiyatları kaç lira? İşte TOKİ Gaziosmanpaşa ve Beyoğlu projelerinde satışı yapılacak konutların en düşük ve en yüksek fiyatları...


Geri Dön