28 / 03 / 2024

İSTEK Vakfı Okulları izmir

İSTEK Vakfı Okulları izmir

İstanbul’da Bedrettin Dalan tarafından kurulan ve 32 yıldır Atatürk ilke ve devrimleri doğrultusunda, yeni nesiller yetiştiren İSTEK Vakfı Okulları, yeni eğitim-öğretim yılında İzmir’de öğrencilere kapılarını açıyor.

Moritanya'da FETÖ'den devralınan okullar eğitim yuvasına dönüştürüldü!

Fetullahçı Terör Örgütü'nün yurt dışındaki faaliyetlerini engellemek için yürütülen çalışmalar kapsamında Moritanya'da Türkiye Maarif Vakfına devredilen okullar, bilim yuvasına dönüştürüldü.

Türkiye Maarif Vakfı Etiyopya'daki FETÖ okullarını devraldı!

Türkiye Maarif Vakfı, Etiyopya’nın Harar şehrindeki Fetullahçı Terör Örgütü’ne ait okulları devraldı.

Türkiye Maarif Vakfı Pakistan'daki FETÖ okullarını devraldı!

Türkiye Maarif Vakfı (TMV), Pakistan'da bulunan Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) ait okulların yönetimini devraldı.

Vehbi Koç Vakfı'ndan 26 milyon dolarlık 13 okul yatırımı!

Vehbi Koç Vakfı (VKV) Genel Müdürü Erdal Yıldırım, 26 milyon dolarlık 13 okul yaptırıp Milli Eğitim’e hibe ettiklerini açıkladı. Yıldırım, 8-9 yıl önce yeni okullar yaptırmanın gündemlerine geldiğini söyledi.

Maarif Vakfı Afganistan'daki FETÖ okullarını devraldı!

Türkiye Maarif Vakfı, Afganistan'da bulunan ve FETÖ'ye bağlı 12 lise ve 3 dershaneyi devraldı.

Vatan Sağlık ve Eğitim Vakfı yeni okullar açacak!

İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi'ni bünyesinde barındıran Vatan Sağlık ve Eğitim Vakfı (VASEV) yeni okullar açacak.

İstek Okulları Karşıyaka Mavişehir'de kampüs açıyor!

İstek Okulları, İzmir’de ilk kampüsünü Karşıyaka Mavişehir’de açıyor.

Türkiye Maarif Vakfı 1 yılda 20 ülkede okul açtı!

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Türkiye Maarif Vakfı'nın 1'nci istişare toplantısına katıldı. Toplantıda konuşan Yılmaz, Türkiye Maarif Okulları'nın 1 yılda 20 ülkede 20 okul açtığını söyledi.

İSTEK Vakfı Okulları, İzmir'de okul açıyor!

İstanbul’da Bedrettin Dalan tarafından kurulan ve 32 yıldır Atatürk ilke ve devrimleri doğrultusunda, yeni nesiller yetiştiren İSTEK Vakfı Okulları, yeni eğitim-öğretim yılında İzmir’de öğrencilere kapılarını açıyor.

Ege Üniversitesi Güçlendirme Vakfı Okulları 2017'de açılıyor!

Ege Üniversitesi Güçlendirme Vakfı Okulları, Swissotel Büyük Efes'te tanıtım semineri düzenledi. Kurumun, Ege Üniversitesi içerisinde 4 bin metrekarelik alanda yer alan anaokulu kampusünün de yine önümüzdeki yıl faaliyete geçeceği belirtildi.

FETÖ'nün Çad'daki okulları Türkiye Maarif Vakfı'na devredildi!

Afrika ülkesi Çad'da Fetullahçı Terör Örgütü'ne ait tüm okulların Türkiye Maarif Vakfı'na devredilmesine karar verildi.

Türkiye Maarif Vakfı'ndan yurtdışına prestij okulları projesi!

Milli Eğitim Bakanlığında (MEB), TBMM Genel Kurulunda kabul edilen yasanın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından onaylanmasının ardından kurulacak Türkiye Maarif Vakfınca, yurt dışında prestijli Türk okullarının açılması çalışmaları sürdürülüyor.

FMV Işık Okulları teknoloji ve bilim liseleri açacak!

Bu yıl kuruluşunun 130. yılını kutlayan Feyziye Mektepleri Vakfı (FMV) Işık Okulları, sporsanat, teknoloji ve bilim liseleri açacak. Kurum, aynı zamanda İstanbul dışında da okul açmaya hazırlanıyor.

İSTEK Vakfı Okulları izmir Haberi

İSTEK Vakfı Okulları izmir

Anaokulundan üniversiteye uzanan eğitim zincirinde 11 anaokulu, ilkokul ve ortaokul, 10 lise, 7 fen lisesinin yanı sıra Yeditepe Üniversitesi'ni de hayata geçiren vakfın Mavişehir'de yer alan kampüsü, 8 bin metrekarelik arazide toplam 10 bin 800 metrekarelik kapalı alanda hizmet vermeye hazırlanıyor.

Kampüste her türlü teknik donanıma sahip 50 dersliğin yanı sıra robotik laboratuvarları, inovasyon atölyeleri, fen ve teknoloji laboratuvarları, bilgisayar laboratuvarları, görsel sanatlar ve müzik atölyeleri, yenilenebilir enerji istasyonu, 3D laboratuvarlar, spor  salonu, yüzme havuzu, kütüphane ve sanal gerçeklikle kodlama istasyonları bulunuyor.

Dalan'dan çarpıcı mesajlar

Açılış için düzenlenen tanıtım toplantısında konuşan İSTEK İstanbul Eğitim ve Kültür Vakfı Kurucu Başkanı Bedrettin Dalan da katıldı. Dalan, yaptığı konuşmada İSTEK kalitesini İzmir'e taşımaktan büyük heyecan duyduklarını söyledi. Bedrettin Dalan, İSTEK Vakfı'nın kuruluşunun temelinde her şeyden...