20 / 04 / 2024

İSTİM SotCa ödül

İSTİM SotCa ödül

"Sign of the City Awards (SotCA)" yarışmasının ödül töreni gerçekleştirildi. İSTİM projesi ödül töreninde ‘En İyi Endüstriyel Lojistik Yapı’ kategorisinde ödüle layık görüldü...

Ziraat Kuleleri'ne Mükemmeliyet Ödülü!

Dünyadaki en yüksek 100 binanın 16 tanesinde imzası olan ABD merkezli Turner International’ın proje yönetimini üstlenmiş olduğu Ziraat Kuleleri, Yüksek Binalar ve Kentsel Yaşam Alanı Konseyi (CTBUH) tarafından ‘İnşaatta Mükemmeliyet Ödülü’nü aldı. 

İstanbul Finans Merkezi Ziraat tescillendi! 'İnşaatta Mükemmeliyet ödülüne hak kazandı!

Ziraat Kuleleri, Yüksek Binalar ve Kentsel Yaşam Alanı Konseyi (CTBUH) tarafından “İnşaatta Mükemmeliyet” ödülüne hak kazandı.

Vakıf GYO'ya Türkiye Mükemmellik Ödülü!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (Vakıf GYO), KalDer tarafından verilen ve iş dünyasının en prestijli ödülleri arasında gösterilen “Türkiye Mükemmellik Ödülü”nü kazanarak, finans sektöründe bu ödülü kazanan ilk kuruluş oldu.

Eminevim'e müşteri deneyiminde mükemmellik ödülü!

Eminevim merakla beklenen A.C.E Awards Töreni’nde Müşteri Deneyimi Mükemmellik Ödülü’nü aldı...

Taşkent Uluslararası Havalimanı’na ‘Gümüş Madalya’ ödülü!

GMW Mimarlık tarafından tasarlanan Taşkent Uluslararası Havalimanı Amerika menşeli mimarlık ödülü International Design Awards 2019’da ‘’Mimari Tasarım’’ kategorisinde “Gümüş Madalya” ödülünü kazandı.

Kendo Kemer Evleri Sitesi'ne SOTCA'dan ödül!

Göktürk’te yer alan Kendo Kemer Evleri Sitesi, doğayla bütünleşen özgün mimarisi ile Sign of The City Awards (SOTCA) Tamamlanmış En İyi Müstakil Konut ödülünü kazandı...

İSTİM, SotCA'da ödüllendirildi! 

"Sign of the City Awards (SotCA)" yarışmasının ödül töreni gerçekleştirildi. İSTİM projesi ödül töreninde ‘En İyi Endüstriyel Lojistik Yapı’ kategorisinde ödüle layık görüldü...

Evora İzmir'e En İyi Mimari Tasarım ödülü!

‘İzmir’e yakışan, İzmir kadar güzel bir proje’ sloganıyla inşa edilen Evora İzmir projesi SOTCA organizasyonunda, ‘En İyi Mimari Tasarım’ ödülüne layık görüldü.

Tepebaşı Belediyesi akıllı dönüşüm projesine ödül!

Tepebaşı Belediyesi Remourban-Akıllı Kentsel Dönüşümün Hızlandırılması Projesi ile ödül kazanmaya devam ediyor.

Tabanlıoğlu Mimarlık'a “Olağanüstü Tarihi Yenileme” ödülü!

Uluslararası İç Mekan Tasarımı Derneği (IIDA) ve Amerikan Kütüphane Derneği (ALA) tarafından 2018 Kütüphane İç Mekan Tasarım Ödülleri'nin kazananları açıklandı. Tabanlıoğlu Mimarlık, “Olağanüstü Tarihi Yenileme” ödülüne layık görüldü..

GAD’ın Kütüphane Projesi MIPIM’den ödül!

GAD Vakfı tarafından tasarlanan kütüphane projesi, dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı MIPIM’den ödül aldı..

Melikgazi Belediyesi'nin dönüşüm projesine ödül!

Melikgazi Belediyesi Kentsel Dönüşüm Kategorisinde “Referans Dönüşüm Projesi” ile Yılın Metropol İlçe Belediyesi ödülüne layık görüldü. 

Zorlu Center'a A Design Award’dan ödül!

Zorlu Center, Dünyanın en prestijli tasarım yarışması olarak bilinen A Design Award’da “Hayat Ağacı” enstalasyonuyla ‘Sınırlı Üretim ve Özel Tasarım kategorisinde ödül aldı.

İSTİM SotCa ödül Haberi

İSTİM SotCa ödül

İnşaat ve gayrimenkul sektörünü en iyiye teşvik etmek amacıyla bu yıl altıncısı düzenlenen "Sign of the City Awards (SotCA)" yarışmasının ödül töreni yapıldı. 

100’den fazla projenin başvurduğu yarışmada İstanbul Tuzla’da hayata geçirilen İSTİM projesi ‘En İyi Endüstriyel Lojistik Yapı’ kategorisinde ödüle layık görüldü. 

BEKİR KILIÇ, “ NİTELİKLİ PROJELERE İMZA ATMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

İstanbul’un marka değerine ve istihdama katkı sağlamak üzere Tuzla’da dev bir yatırıma imza attıklarını belirten İSTİM Proje Ortağı Bekir Kılıç, "İnşaat sektörünün önemli ödülleri arasında yer alan ‘Sing Of The City Awards’ta En İyi Endüstriyel Lojistik Yapı kategorisinde ödüle layık görülmemiz bizleri mutlu etti. İnşaat sektöründe çıtayı yükselttiğimize inandığımız İSTİM Projemiz, İstanbul Pendik’te yeni sanayi ve ticaret üssü olarak konumlanıyor. 2 Etap şeklinde geliştirdiğimiz projemizde ofis, dükkan ve lojistik depolardan...