16 / 04 / 2024

istinye borsa arsaları

istinye borsa arsaları

ÖİB, İstinye'de daha önceden ihaleye çıkardığı 6 parseli tekrar ihaleye çıkarmaya hazırlanıyor. Son teklif tarihi 13 Mayıs olarak belirlenen arsalar için geçici teminat bedeli bu kez 25 milyon TL olarak belirlendi...

1948 yılında Borsa Hanı'nın bulunduğu ada tamamen yıktırılacak!

1948 yılında İstanbul Belediyesi, Karaköy Meydanı'ndaki Borsa Hanı'nın bulunduğu adayı tamamen yıktıracakmış. Belediye, meydandaki trafik yoğunluğunu azaltmak için hanın üzerinde bulunduğu arsaları yola ve meydana katacakmış.

Kanlıca'da 40 lira taksitle Boğaziçi manzaralı arsalar!

İstanbul'un en güzel Boğaziçi manzarasına sahip Beykoz Kanlıca'da arsalar ayda 40 lira taksitle satışa çıkarılmış... İşte Emlakkulisi.com tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın o özel haberi...

1949 yılında Boğaziçi'nde ayda 40 lira taksitle arsalar satılacakmış!

Reşat Altın'ın 44 lira olduğu 1949 yılında Boğaziçi Kandilli'de ayda kırk lira taksitle arsa satın almak mümkünmüş. Süreyya Plajı karşısında deniz manzaralı arsalar ise metrekaresi sadece dört liradan satılacakmış.

Borsa İstanbul Finans ve Teknoloji Yerleşkesi Ağustos 2015'te tamamlanacak!

Merkezi Kayıt Kuruluşu ve Takasbank’ı tek çatı altında buluşturulacağı, 36.500 bin metrekare kapalı alana sahip olacak olan “Borsa İstanbul Finans ve Teknoloji Yerleşkesi”nin temeli atıldı...

Borsa İstanbul'un teknoloji üssü 400 günde yükselecek!

Borsa İstanbul'un teknoloji üssü 400 günde yükselecek. Borsanın 'finans ve teknoloji yerleşkesi'nin temeli atıldı. Borsa İstanbul Başkanı Turhan " Proje Ağustos 2015’te tamamlanacak " dedi.

Borsa İstanbul'da yeni üssün temeli atıldı!

Merkezi Kayıt Kuruluşu ve Takasbank’ı tek çatı altında buluşturulacağı, 36.500 bin metrekare kapalı alana sahip olacak olan “Borsa İstanbul Finans ve Teknoloji Yerleşkesi”nin temeli atıldı.

1945 yılında belediye Atatürk Bulvarı'nın etrafındaki arsaları satacakmış!

Unkapanı'nda başlayarak Yenikapı'ya kadar uzanan Atatürk Bulvarı'nın tamamlanmasıyla İstanbul Belediyesi, Unkapanı'ndan Saraçhane'ye ve Aksaray'a kadar uzanan yolun sağ ve solunda kalan arsaları parçalara ayırarak satılığa çıkaracakmış.

1945 yılında Yeniköy Köybaşı Caddesi'nde bulunan arsalar ucuz fiyata satılacakmış!

Reşat Altın'ın 38 lira olduğu 1945 yılında Küçükyalı'da bahçeli bir villa 579 altın parasına, 22 bin liraya satılacakmış. Yeniköy Köybaşı Caddesi'nde bulunan arsalar ucuz fiyata satılacakmış.

Sedat Teoman Gürsesli: Arsa bedellerinin yüksek olması inşaat sektörüne darbe vurdu!

inşaat sektörünün Adana'da neden durduğunu ve arsaların neden kara borsa olduğunu sorduğumuz Adana Müteahhitler Birliği Başkanı Sedat Teoman Giirsesli arsa bedellerinin çok yüksek olmasının inşaat sektörüne darbe vurduğunu belirtti.

Gaziantep'te mobil borsa uygulaması başlatıldı!

Gaziantep'te "mobil borsa" uygulaması başlatıldı. iOS ve Android cihazlara yüklenilecek uygulamayla üyeler, borsa ile ilgili bilgi ve verilere anında ulaşabilecek, borsaya gelmeden de birçok işlemi cep telefonlarından yapabilecek.

İBB Sarıyer'deki arsalarını satışa çıkardı!

Büyükşehir Belediyesi, Sarıyer Tarâbya ve Üsküdar Selami Alim mahallelerindeki işgalli konut arsalarını, Kartal Emlak Müdürlüğü de Tuzla Merkez'deki araziyi satışa çıkardı.Sarıyer'deki arazinin muhammen bedeli 1 milyon 688 bin 400 lira.

Büyükşehir, Sarıyer Tarabya ve Üsküdar Selami Ali'de konut arsaları satıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Sarıyer Tarabya ve Üsküdar Selami Ali Mahallelerindeki işgalli konut arsalarını satışa çıkardı. Sarıyer Tarabya ve Üsküdar Selami Ali konut arsası satış ihalesi, 20 Ağustos Çarşamba günü gerçekleştirilecek. İşte fiyatları..

Fikirtepe'deki arsaların yüzde 25'i kamuya verilecek!

FİKİRTEPE'deki arsaların % 25"i kamuya verilecek. Çevre ve Şehircilik Bakanlığının imar tadilatına göre, bu alanlar Maliye'ye terk edilerek park, kültür tesisi, spor alanları ve sağlık kompleksleri gibi sosyal yatırımlara açılacak...

istinye borsa arsaları Haberi

istinye borsa arsaları

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB); Sarıyer İstinye'deki Boğaziçi alanında imar planları Çevre ve Şehircilik Bakanlığının onayına ve plan kısıtlamaları 2960 sayılı Boğaziçi Kanunu tabi olan ve  İstinye Turizm Merkezi Koruma Amaçlı Uygulama Planı sınırları içerisinde yer alan ve toplam 158.497,62 metrekare yüzölçümlü taşınmazların 76.007 metrekaresi mevcut plan içerisinde Turizm Tesis Alanı (E:1.00, Hmaks: 9.50 m.) kullanımında bulunan ve aşağıda detayları belirtilen; 6 arsayı özelleştirecek.