25 / 04 / 2024

istinye borsa toki

istinye borsa toki

İstinye'deki borsa arazisinin TOKİ'ye devredileceği haberleri yatırımcıları harekete geçirdi. Emlakçılar bölgede fiyatların 4 kat artacağını söylüyor...

Borsa-TOKİ iş birliği konut sertifikası dağıtıyor!

Borsa İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı Karadağ, "Borsamızdan TOKİ iş birliği ile konut sertifikası dağıtıyoruz. Etnospor Kültür Festivali'ne gelenlere konutlarının bir kısmını belki hediye edeceğiz." dedi.

Mehmet Ergün Turan: Toki kentsel dönüşümde daha etkin bir rol alacak!

Kar amacı gitmeyin bir devlet kuruluiu olduklarını vurgulayan Toki Başkanı Mehmet Ergün Turan kentsel dönüşümde daha aktif rol alacaklarını söyleyen Turan kentsel dönüşünüm içinde mutlaka özel sektörün de olması gerektiğini kaydetti.

TOKİ Amasya Suluova ihalesi bugün!

Amasya İli Suluova İlçesi Borsa Mahallesi 127 Adet Konut ve 1 Adet Sosyal Tesis İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşiyapım işi bugün saat 14:00'de ihale edilecek.

TOKİ Amasya Suluova ihalesi yarın!

Amasya İli Suluova İlçesi Borsa Mahallesi 127 Adet Konut ve 1 Adet Sosyal Tesis İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşiyapım işi ihale edilecek. TOKİ Amasya Suluova ihalesi yarın yapılacak.

Gaziantep'te mobil borsa uygulaması başlatıldı!

Gaziantep'te "mobil borsa" uygulaması başlatıldı. iOS ve Android cihazlara yüklenilecek uygulamayla üyeler, borsa ile ilgili bilgi ve verilere anında ulaşabilecek, borsaya gelmeden de birçok işlemi cep telefonlarından yapabilecek.

Toki 182 taşınmazı satışa çıkardı' 240 ay vade!

Toki, Gaziantep, İstanbul, Ankara, Trabzon, Bursa, Malatya gibi büyükşehirlerin de aralarında bulunduğu 35 ilde, 137'si iş yeri olmak üzere 182 taşınmazı satışa çıkarıyor. Toki, 240 ay vade yapma imkanı sunuyor..

Toki, 240 ay vadeyle işyeri sahibi yapıyor!

Toki 35 İlde 182 Taşınmazı Açık Artırmayla Satışa Sunan Toki, 240 Ay Vade İle İş Yeri Sahibi Yapıyor. Toki 35 ilde 137'si iş yeri, 45'i konut olmak üzere 182 taşınmazı satışa çıkarıyor.

TOKİ'den 240 ay vadeyle işyeri!

35 İlde 182 Taşınmazı Açık Artırmayla Satışa Sunan Toki, 240 Ay Vade İle İş Yeri Sahibi Yapıyor. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) yatırımcıya yeni fırsatlar sunmaya devam ediyor.

Toki Ankara'da Yıldırım Beyazıt Üniversitesi'ni kuruyor!

Toki, 1402 yılında Osmanlı Padişahı Yıldırım Beyazıt ile Timur arasında yapılan Ankara Savaşı'nın meydana geldiği alanda Yıldırım Beyazıt'm adını yaşatacak dev bir üniversite kampüsü kuruyor...

Toki 35 ilde 182 taşınmazı satışa çıkarıyor!

Toki, İstanbul, Ankara, Trabzon, Bursa, Malatya gibi büyükşehirlerin de aralarında bulunduğu 35 ilde, 137'si iş yeri olmak üzere 182 taşınmazı satışa çıkarıyor. İhale 21 Ağustos' ta yapılacak.

Toki Ankara'ya dev bir üniversite kampüsü kuruyor!

Toki, 1402 yılında Osmanlı Padişahı Yıldırım Beyazıt ile Timur arasında yapılan Ankara Savası'nın meydana geldiği alanda Yıldırım Beyazıt'ın adını yaşatacak dev bir üniversite kampüsü kuruyor.

Enka İnşaat borsa şirketleri piyasa değerinde 10. oldu!

Borsa İstanbul'da işlem gören şirketlerin piyasa değeri yaklaşık 605 milyar lira oldu. Borsa şirketlerinin piyasa değerine göre Enka İnşaat 20 milyar 988 milyon TL ile 10. ve Emlak Konut GMYO ise 11 milyar 20 milyon TL ile 17. oldu.

TOKİ Amasya Suluova'da 127 adet konut yaptıracak!

Amasya İli Suluova İlçesi Borsa Mahallesi 127 Adet Konut ve 1 Adet Sosyal Tesis İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek...

istinye borsa toki Haberi

istinye borsa toki

İstinye'deki borsa arazisinin TOKİ'ye devredileceği söylentileri sebebiyle yatırımcılar hisseli tapu yerlerini almaya başladılar. Bölgedeki emlakçılar ise fiyatların 4 kat artacağını...