26 / 04 / 2024

İstinye Koyu ihalesi

İstinye Koyu ihalesi

2002 yılında Hazine'ye ait 21 dönümlük İstinye Koyu'na Sarıyer Belediyesi talip olmuş. İngilizler'den 200 milyon dolarlık turistik yatırım yapma sözü alan Sarıyer Belediyesi koyun kendilerine devredilmesini istemiş.

Kleopatra Koyu'nun ihalesi iptal edildi!

Antalya'nın Kemer ilçesindeki Kleopatra Koyu'nun 505 bin lira kira bedeliyle 29 yıllığına kiraya verildiği ihale iptal edildi.

Kleopatra Koyu ihalesi yargıya taşınıyor!

Antalya Barosu, Kemer İlçesi’ne bağlı Tekirova turizm bölgesindeki Kleopatra Koyu’nun yıllık 505 bin TL bedel ile birlikte 29 yıllığına bir şirkete kiraya verildiği ihalenin iptali ve yürütmenin durdurulması için bayramdan sonra dava açacak.

Datça Kurubük Koyu'nun kiralama ihalesi iptal edilmeli!

Datça Belediye Başkanı Gürsel Uçar, Datça ilçesindeki Kurubük Koyu’nun özel kişilere kiralanma ihalesinin iptal edilmesi gerektiğini söyledi.

Datça Kurubük Koyu ihalesi 26 Ocak'ta!

Muğla Datça’nın Mesudiye Mahallesi’nde bulunan Kurubük Koyu ihaleye çıkıyor.  Türkiye’nin en güzel koylarından biri olan koyun ihaleye çıkacak olması çevrecilerin tepkisine sebep oldu. 

İstinye-İTÜ-Kağıthane Metro Hattı ihalesi 26 Kasım'da!

İstinye - İTÜ - Kağıthane Metro Hattı uygulamaya esas kesin proje hizmetleri işi ihalesi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Raylı Sistem Projeler Müdürlüğü tarafından ihaleye çıkarıldı.

2002 yılında İstinye Koyu'na Sarıyer Belediyesi talip olmuş!

2002 yılında Hazine'ye ait 21 dönümlük İstinye Koyu'na Sarıyer Belediyesi talip olmuş. İngilizler'den 200 milyon dolarlık turistik yatırım yapma sözü alan Sarıyer Belediyesi koyun kendilerine devredilmesini istemiş.

1991 yılında İstinye'de ev ve arsa fiyatları yükselecekmiş!

1912 yılından beri İstinye Koyu'nda faaliyet gösteren İstinye Tersanesi'nin son havuzu da 1991 yılında Turgut Özal'ın da katıldığı törenle kaldırılmış. Özal, İstinye'de ev ve arsa fiyatlarının yükseleceğini söylemiş.

Göcek'teki Taşyaka Koyu ihalesinin yürütmesi durduruldu!

Dün Muğla Göcek'te ihalesi yapılan Taşyaka Koyu için Muğla 2. İdare Mahkemesi'nden yürütmeyi durdurma kararı çıktı.

Bozcaada Beylik Koyu ihalesi iptal edildi!

Çanakkale'nin Bozcaada İlçesi’nde bugüne kadar bakir kalan, doğal güzellikleri ve eşsiz denizi ile dünyaca ünlü koylar, özel sektöre açılması için ihale edilmişti...

İstinye Koyu havadan görüntülendi!

İstanbul Avrupa yakasından Sarıyer'e bağlı İstinye'de yer alan İstinye Koyu 29 Ağustos 2013 tarihinde www.havadanemlakvideo.com ekibinden olan kameraman Sayen Kaspar tarafından havadan görüntülendi

Kadir Topbaş'a İstinye Koyu soruşturması!

Bugün Aydınlık Gazetesi'nde çıkan habere göre Kadir Topbaş'a İstinye Koyu işgal soruşturması başlatıldı. Çıkan habere göre İstinye Koyu İBB tarafından 1 yıldır işgal edildiği gerekçesi ile Savcılık Kadir Topbaş'a soruşturma başlattı...

TOKİ Bolu Mengen'de içme suyu deposu ve 80 konutun ihalesi bugün!

TOKİ Bolu Mengen'de 300 tonluk içme suyu deposu ve 80 konut ihalesi bugün saat 14.00'te yapılıyor...

TOKİ Kütahya'da spor salonu ve eğitim binalarının ihalesi yarın!

TOKİ Kütahya'da eğitim binaları, 200 öğrenci kapasiteli pansiyon ve spor salonunun ihalesi yarın saat 14.30'da yapılıyor...

İstinye Koyu ihalesi Haberi

İstinye Koyu ihalesi



Sarıyer Belediyesi'nin gözü İstinye Koyu'nda


İngilizler'den yatırım sözü alan belediye 90 trilyonluk İstinye Koyu'nu istedi


   İKİ yıl önce Hazine'ye devredilen ve 90 trilyon lira bedelle satışa çıkartılmasına rağmen alıcı bulamayan İstinye Koyu'na Sarıyer Belediyesi talip oldu Boğaz'ın incisi 21 dönümlük koya sahip olabilmek için başlangıçta cazip projeler ve teklifler üreten taliplilerin gösterdiği ilgi azalınca belediye devreye girdi. Süzer, Doğan, Işıklar Holding ve Anadolu Bankası'nın da teklif götürdüğü İstinye Koyu için Sarıyer Belediyesi, Hazine'ye yeni bir teklif sundu. 21 dönümlük koyun taliplilerinden olan belediye, Hazine'ye teklif götürerek koyun kendilerine devredilmesini, bunun karşılığında da İngiliz yatırımcılardan İstinye Koyu'na 200 milyon dolarlık...