24 / 04 / 2024

istinye park eylül açılış

istinye park eylül açılış

Farklı mimarisi ve tasarımı ile İstanbul'a yepyeni bir alışveriş anlayışı getirecek olan İstinyePark'ın açılışı, 21 Eylül 2007 Cuma günü, saat 10:00'da gerçekleştirilecek.

Selenium Park satılık daire fiyatları Eylül 2022!

Aşçıoğlu imzasıyla hayata geçirilen Selenium Park projesi Zeytinburnu'nda yükseliyor. Peki Selenium Park satılık daire fiyatları ne kadar? İşte Selenium Park satılık daire fiyatları Eylül 2022!

Evidea Vega İstanbul AVM mağazası 25 Eylül'de açılıyor!

Evidea, perakende ağını genişletmek amacıyla mağaza yatırımlarını sürdürüyor. Evidea’nın Vega İstanbul AVM’deki mağazası 25 Eylül Cuma günü açılacak. Çamsan Park ve Sakarya Cadde 54’teki Evidea mağazaları da yakında kapılarını açmaya hazırlanıyor.

Park Mavera 3 fiyat listesi Eylül 2018!

T.C. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Park Mavera 3 projesinin Eylül 2018 dönemine ait  fiyat listesini yayınladı...

Anda Park Sultanbeyli Eylül'de satışta!

Anda Park Sultanbeyli Eylül'de satışta... İstanbul'un Anadolu Yakası Sultanbeyli bölgesinde hayata geçirilen proje 140 daireden oluşuyor.

Park Dedeman Eskişehir Eylül'de açılacak!

Dedeman Otelleri, Park Dedeman hizmet anlayışını Eskişehir'e taşıyor. Park Dedeman Eskişehir Eylül'de açılacak...

İzmir İstinye Park AVM'de son durum!

2019 yılının Eylül ayında hizmete açılacak olan İzmir İstinye Park AVM projesi 4 bin 500 kişiye istihdam sağlayacak.

İzmir İstinye Park Eylül 2019'da hizmete açılacak!

Doğuş Holding'in İzmir Balçova’da 250 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirdiği İzmir İstinye Park projesi 2019 yılının Eylül ayında hizmete açılacak.

Emlak Konut’un Eylül şampiyonu Park Mavera!

Başakşehir Yeni Merkez’de inşa edilen Park Mavera, Eylül ayında da satış şampiyonu oldu. 120 adetlik satışa imza atan Park Mavera, Emlak Konut’un Eylül satışlarının yüzde 23’üne tek başına imza atmayı başardı.

Park MyVia AVM Eylül'de açılıyor!

İzmir Bornova'da hayata geçirilen Park MyVia kapılarını Eylül'de açıyor. Park MyVia AVM'de ağırlıklı olarak restoran, kafe ve bistrolar bulunuyor.

Çankaya Hasret Gültekin Parkı Eylül'de açılıyor!

2 Temmuz 1993 yılında Sivas katliamında hayattan koparılan Halk Ozanı Hasret Gültekin'in adı Çankaya'da bir parkta yaşayacak. Parkın Eylül ayında hizmete girmesi bekleniyor.

Doğa Park Life Eylül sonunda satışta!

Doğa Park Life Eylül sonunda satışa çıkıyor. İzmir Gaziemir'de hayata geçirilecek olan projede 42 adet lüks konut yer alacak.

Bomonti Queen Central Park'ta teslimler Eylül 2018’de!

Avrupa’nın en büyük kongre oteli Hilton’a ve şehrin yaşam kalitesini arttıran Bomontiada’ya yürüme mesafesinde yükselen Queen Central Park'ta teslimlerin 2018 yılının Eylül ayında yapılması planlanıyor.

Queen Central Park Bomonti’de teslimler Eylül 2018'de!

Sinpaş GYO imzası taşıyan Queen Central Park projesi Şişli-Bomonti’de hayata geçiriliyor. 26.000 m2’lik alanda inşa edilen projede teslimlerin 2018 yılının Eylül ayında gerçekleşmesi planlanıyor.

istinye park eylül açılış Haberi

istinye park eylül açılış



Orjin Grup Yönetim Kurulu Eş Başkanları Zafer Yıldırım ve Zafer Kurşun ile Doğuş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Sözen'in katılımıyla gerçekleşecek