27 / 04 / 2024

Evidea Vega İstanbul AVM mağazası 25 Eylül'de açılıyor!

Evidea Vega İstanbul AVM mağazası 25 Eylül'de açılıyor!

Evidea, perakende ağını genişletmek amacıyla mağaza yatırımlarını sürdürüyor. Evidea’nın Vega İstanbul AVM’deki mağazası 25 Eylül Cuma günü açılacak. Çamsan Park ve Sakarya Cadde 54’teki Evidea mağazaları da yakında kapılarını açmaya hazırlanıyor.



Mutfak, ev tekstili, ev dekorasyon, tamamlayıcı mobilya, aydınlatma, banyo, elektrikli ev aletleri, ev yaşam kategorilerinde geniş bir ürün yelpazesi bulunan Evidea, perakende ağını genişletmek amacıyla mağaza yatırımlarını sürdürüyor. 

Son olarak CarrefourSA Bursa AVM ve Kocaeli Symbol AVM’de yeni mağazalarının açılışını gerçekleştiren Evidea, İstanbul’da Vega İstanbul AVM ve Çamsan Park’ta, Sakarya’da Cadde 54’te yeni mağazalarını hizmete amçak için hazırlanıyor. 

Evidea’nın Vega İstanbul AVM’deki mağazası 25 Eylül Cuma günü açılacak. Çamsan Park ve Sakarya Cadde 54’teki Evidea mağazaları da yakında kapılarını açmaya hazırlanıyor.

2019'da gerçekleşen yeni ortaklık yapısı sonrasında altyapısal çalışmalarını tamamlayan ve güçlü e-ticaret kimliğine ek olarak perakende mağaza zinciri yapısıyla da müşterileriyle buluşan Evidea, önümüzdeki günlerde açılışı yapılacak yeni mağazalarla büyümeyi sürdürüyor. Evidea’nın yeni mağazası, 25 Eylül Cuma günü Vega İstanbul AVM’de hizmete açılacak. Çamsan Park ve Sakarya Cadde 54 mağazaları da yakında Evidea müşterileriyle buluşacak.

“Burada her şey evim için” diyenlerin buluşma noktası Evidea, mağazalarında aldığı üst düzey hijyen önlemleriyle müşterilerine güvenli ve keyifli alışveriş imkanı sunuyor. 6 yıl içinde 110 mağaza açma hedefi bulunan Evidea, çoğunluğu alışveriş merkezlerinde bulunacak ortalama 1600 metrekare büyüklüğündeki keyifli ve ferah mağazalarında, tüketicilerin dekoratif fikirler bulup ilham alabileceği bir ev alışverişi deneyimi yaşatmayı planlıyor. Evidea’nın şube açılışları 2020 yılı boyunca Türkiye’nin önde gelen alışveriş merkezlerinde sürecek.

Evidea Bursa CarrefourSA AVM mağazası açılıyor!


Geri Dön