19 / 04 / 2024

Abdullah Kiğılı Exclusive mağazası Gaziantep Prime Mall'de açıldı!

Abdullah Kiğılı Exclusive mağazası Gaziantep Prime Mall'de açıldı!

Kiğılı çatısı altında bulunan Abdullah Kiğılı Exclusive mağazası 21 Eylül Cumartesi günü yepyeni koleksiyonu ve konsepti ile Gaziantep Prime Mall'de açıldı. Yeni mağaza konseptiyle Prime Mall'de Gaziantepli müşterileriyle buluştu.



İstiklal 1938'den günümüze erkek giyim sektörünün öncü markalarından Kiğılı, mağazalarına yenilerini eklemeye devam ediyor. Kiğılı çatısı altında bulunan Abdullah Kiğılı Exclusive mağazası 21 Eylül Cumartesi günü yepyeni koleksiyonu ve konsepti ile Gaziantep Prime Mall'de açıldı. 


Erkek giyimin öncü markası Kiğılı, 2013 yılı boyunca sürdürdüğü istikrarlı büyümesine devam ediyor. Kaliteli ve şık tasarımlarıyla erkeklerin gözde markası Abdullah Kiğılı, yeni mağaza konseptiyle Prime Mall'de Gaziantepli müşterileriyle buluştu. 

Birbirinden prestijli 16 mağazası ile Adana, Ankara, Bursa, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Kayseri ve Samsun'da hizmet veren Abdullah Kiğılı, mağazalarına bir yenisini daha ekledi. Koleksiyonu ile birlikte, mağaza konseptinin de yenilenmesine özen gösteren Kiğılı, AK markası için tasarlanan son konseptini Antep Prime Mall'de hizmete açtı. 

"Markamız adına mutluluk verici" 2013'de yüzde 25 büyüme hedefiyle yoluna sağlam adımlarla devam ettiğini belirten Kiğılı CEO'su Hilal Suerdem, yapılan açılışla ilgili olarak şu açıklamalarda bulundu; "Ülkemizin nadide 66 ilinde olmak üzere, Gaziantep Prime Mall'de yeni konsepti ile mağazamızın açılışını yapmak markamız adına mutluluk verici. Prime Mail ile artık Gaziantepli tüketicilerimize çok daha kolay ulaşacağız. 2013 yılı boyunca Abdullah Kiğılı mağazalarında devam edecek kampanyalarımızla birlikte Gaziantep Prime Mall'e tüm Kiğılı tutkunlarını bekliyoruz." 


İstanbul İstiklal Gazetesi


Geri Dön