29 / 03 / 2024

Evidea Vega İstanbul AVM

Evidea Vega İstanbul AVM

Evidea, perakende ağını genişletmek amacıyla mağaza yatırımlarını sürdürüyor. Evidea’nın Vega İstanbul AVM’deki mağazası 25 Eylül Cuma günü açılacak. Çamsan Park ve Sakarya Cadde 54’teki Evidea mağazaları da yakında kapılarını açmaya hazırlanıyor.

VEGA AVM İstanbul’da 500 liralık alışveriş yap, para yüklü Param Card’ı kap!

30 Eylül 2022 tarihine kadar Vega İstanbul AVM içerisinde yer alan tüm mağazalardan aynı gün içerisinde yapılan 500 Türk Lirası ve üzeri alışverişe içinde 100 Türk Lirası yüklü Param Card hediye edilecek.  Kampanya sınırlı sayıda, faydalanabilmek için acele edin…

Folkart Vega'da anahtar teslimleri başladı!

Folkart Vega projesinde anahtar teslimlerine söz verilen tarihte start verildi. 12 Ekim 2018 tarihinde lansmanı yapılan projeye yatırım yapanlar dolar ve Euro’dan çok daha fazla getiri sağladı...

Vega Besicilik İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Vega Besicilik İnşaat Ticaret Anonim Şirketi bugün Çekmeköy’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Zeynep Güzel tarafından kuruldu.

DoubleTree by Hilton Istanbul Ataşehir Ağustos'ta açılıyor!

İstanbul Ataşehir'de Brandium AVM'nin hemen yanında faaliyette bulunan Silence Istanbul Hotel'in tabelası değiştirildi. Otel, önümüzdeki Ağustos'tan itibaren hizmet sunacak.

Evidea 2021 yılı sonuna kadar 30 mağazaya ulaşacak!

Sektörünün lider markaları arasında yer alan Evidea 2021 yılı sonuna kadar 30 mağazaya ulaşmayı hedefliyor.

Er Vega İnşaat Yapı Malzemeleri Reklam Promosyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Er Vega İnşaat Yapı Malzemeleri Reklam Promosyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Cumali Erdoğan tarafından kuruldu.

Evidea, 5 yılda 110 mağaza açmayı hedefliyor!

Evidea Kategori Direktörü Levent Akıllı, Evidea markasının yatırımlarına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Akıllı, 5 yılda birçoğu AVM'lerde olmak üzere 110 mağaza açmayı hedeflediklerini belirtti.

Bahçeli yaşam konsepti Folkart Vega'da!

Folkart'ın en yeni projeleri arasında yer alan Folkart Vega "Bahçeli yaşam konsepti Folkart Vega'da" sloganıyla tanıtılıyor...

Vega Cadde Ankara!

Nata Holding'in yeni projesi Vega Cadde Ankara satışa çıktı. Projede ofisler 458 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Vega Cadde Ofis nerede?

Nata Holding imzasıyla Ankara'nın en gözde ilçesi Yenimahalle'de yükselen Vega Cadde Ofis satışa çıktı. Peki Vega Cadde Ofis nerede? Vega Cadde Ofis satılık daire fiyatları ne kadar? İşte projeyle ilgili tüm merak edilenler...

Vega Cadde Ofis’te lansman fırsatları! Yeni proje!

Nata Holding imzasıyla Ankara Yenimahalle'de inşa edilen Vega Cadde Ofis projesinde satışlar başladı. Projede ofisler 458 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Evidea, Ankara’da ilk mağazasını hizmete açtı!

Güçlü e-ticaret kimliğine perakende mağazalar zincirini de ekleyen Evidea, hızla büyümeyi sürdürüyor. Evidea’nın 4 Mart tarihinde kapılarını açtığı yeni mağazası, Ankara’nın gözde alışveriş merkezlerinden CEPA AVM’de bulunuyor.

Folkart Vega'nın silueti ortaya çıktı!

Alsancak ile Halkapınar arasında inşa edilen  Folkart Vega’nın zarif silueti belli olmaya başladı. Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, yeni yatırımların yapılacağını dile getirdi. 

Evidea Vega İstanbul AVM Haberi

Evidea Vega İstanbul AVM

Mutfak, ev tekstili, ev dekorasyon, tamamlayıcı mobilya, aydınlatma, banyo, elektrikli ev aletleri, ev yaşam kategorilerinde geniş bir ürün yelpazesi bulunan Evidea, perakende ağını genişletmek amacıyla mağaza yatırımlarını sürdürüyor. 

Son olarak CarrefourSA Bursa AVM ve Kocaeli Symbol AVM’de yeni mağazalarının açılışını gerçekleştiren Evidea, İstanbul’da Vega İstanbul AVM ve Çamsan Park’ta, Sakarya’da Cadde 54’te yeni mağazalarını hizmete amçak için hazırlanıyor. 

Evidea’nın Vega İstanbul AVM’deki mağazası 25 Eylül Cuma günü açılacak. Çamsan Park ve Sakarya Cadde 54’teki Evidea mağazaları da yakında kapılarını açmaya hazırlanıyor.

2019'da gerçekleşen yeni ortaklık yapısı sonrasında altyapısal çalışmalarını tamamlayan ve güçlü e-ticaret kimliğine ek olarak perakende mağaza zinciri yapısıyla da müşterileriyle buluşan Evidea, önümüzdeki günlerde açılışı yapılacak yeni mağazalarla büyümeyi sürdürüyor. Evidea’nın yeni mağazası, 25 Eylül Cuma günü Vega İstanbul AVM’de...