28 / 03 / 2024

Folkart Nova satışa çıktı! Folkart Vega’ya komşu 176 konutluk yeni proje! 

Folkart Nova satışa çıktı! Folkart Vega’ya komşu 176 konutluk yeni proje! 

Folkart’ın İzmir’in yeni kent merkezinde hayata geçirdiği projesi Nova’da satışlar başladı. Folkart Vega’nın komşusu Folkart Nova projesi  yaklaşık 2 milyar Türk Lirası yatırım değerine sahip...



Türkiye’nin öncü gayrimenkul geliştirici şirketleri arasında yer alan Folkart, İzmir Yeni Kent Merkezi’nde hayata geçireceği yeni projesi için düğmeye bastı. Folkart Vega projesinin hemen yanı başında yer alan arsada yükselecek yeni projenin adı, Folkart Nova olarak açıklandı.

Folkart’ın yeni projesi, Türkiye’nin en ihtişamlı ve en iddialı residence projesi olarak lanse edildi. Zemin iyileştirme çalışmaları tamamlanan ve temeli atılan Folkart Nova’nın anahtar teslim tarihi de 2024 yılı sonu şeklinde belirlendi.

2 MİLYAR LİRALIK YATIRIM DEĞERİ

Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, Folkart Nova projesi ile ilgili olarak yaptığı açıklamada İzmir’de bugüne kadar imza attıkları 16 farklı projede, Türkiye’nin en iddialı residence projesi olma özelliğiyle bir yenisini daha eklediklerini söyledi. Mesut Sancak, yeni projelerinin İzmir’in simge yapılarından birisi olarak inşa edilen Folkart Vega’nın yan komşusu olduğunu söyleyerek, İzmir Yeni Kent Merkezi’nde ikonik, ihtişamlı bir yapı olarak yükselecek olan Folkart Nova projesinin yaklaşık 2 milyar TL yatırım değerine sahip olduğunu söyledi. Sancak ayrıca projenin inşaatı süresince 1500 kişi çalışacağını kaydetti.

Folkart Nova satışa çıktı! Folkart Vega’ya komşu 176 konutluk yeni proje! 

İHTİŞAMIN VE LÜKSÜN SEMBOLÜ 

Akdeniz’in parlayan yıldızı İzmir’de yeni kent merkezi olarak belirlenen bölgenin Liman Arkası bölümünde yükselen Folkart Nova, ihtişamlı duruşuyla “en iyiyi arayanların adresi, lüksün yeni sembolü” olmaya aday.

Butik ve özel proje, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 3 oda 1 salon dubleks, 4 oda 1 salon olmak üzere; toplam 176 konut ve ticari alanlardan oluşuyor. Folkart Nova’da, 3 oda 1 salon ve üstü konutlar, balkonlar dahil 150 metrekare ile 196 metrekare alana sahip olacak. 


Geri Dön