20 / 04 / 2024

İstmarina Ofis dap fiyat

İstmarina Ofis dap fiyat

DAP Yapı, TOKİ iştiraki Emlak Konut GYO A.Ş. iş birliği ile Kartal sahilinde geliştirilen İstMarina’nın ticari ofisleri için ön talep dönemi başlıyor.

Dap Teras Kule satılık ofis!

Dap Teras Kule satılık ofis fiyatları 352 bin TL'den başlıyor. İstanbul'un Anadolu yakasında Kartal'da hayata geçirilen Teras Kule'de 364 daire, 25 ofis ve 11 mağaza mevcut.

Dap Teras Kule ofis fiyatları!

Dap Teras Kule ofis fiyatları 352 bin TL'den başlıyor. Teras Kule Kartal'da faizsiz 120 ay taksit imkanı sunuluyor...

DAP Yapı basın toplantısı 27 Kasım'da!

DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz’ın ev sahipliğinde, satışa çıkarılan İstMarina Ofis ve DAP Yapı projelerinin değerlendirileceği emlak editörlerine yönelik basın sohbet toplantısı 27 Kasım Cuma günü gerçekleşecek.

İstMarina Ofis'te ön talep dönemi başladı!

İstMarina Ofis'te lansman öncesi avantajlı fiyatların sunulacağı belirtildi. 100 ticari bağımsız bölümden oluşacak İstMarina Ofis, özel hastane alanının karşısında, özel okul alanının ise arkasında konumlanacak.

İstMarina Ofis'te ön talep başladı!

İstanbul Kartal'da Dap Yapı'nın hayata geçirdiği İstMarina ofisler için ön talep dönemi başladı. 100 ticari bağımsız bölümden oluşacak İstMarina Ofis, özel hastane alanının karşısında, özel okul alanının ise arkasında konumlanacak.

İstmarina Kartal satılık ofis!

İstmarina Kartal satılık ofis fiyatları metrekare bazında 6 bin 800 TL'den başlıyor. Toplam 100 adet bağımsız birimin yer aldığı proje DAP Yapı ve Emlak Konut GYO tarafından inşa ediliyor.

İstMarina Ofis lansman öncesi avantajlı fiyatlar sunuyor!

Lansman öncesi avantajlı fiyatların sunulacağı İstMarina Ofis’te deniz ve adalar manzaralı ofisler bölgenin en prestijli ofisleri olmaya aday gösteriliyor.

Dap Yapı İstmarina teslim tarihi!

62 bin 75 metrekare arsa alanı üzerinde yükselen Kartal İstmarina Evleri Dap Yapı imzası taşıyor. İstmarina teslim tarihi 2016 yılı Aralık ayı olarak belirlendi.

Dap Yapı İstmarina: Maldivler'de inanılmaz bir tatil sizi bekliyor!

Daire teslimlerinin 2016 yılı Aralık ayında yapılması planlanan İstmarina Konutları "Dap Yapı İstmarina: Maldivler'de inanılmaz bir tatil sizi bekliyor" sloganı ile tanıtılıyor. Proje 5 blok halinde yükseliyor.

Dap Vadisi ofis projelerinde hayat başladı!

Avrupa'nın en büyük iş ve yaşam kompleksi Dap Vadisi'nde hayat başladı. Projedeki Z Ofis, İ Ofis, Y Ofis, A Ofis, S Ofis ve Bumerang Ofis'te stokların satışı da devam ediyor.

Dap Vadisi Z Ofis kira fiyatları!

Dap Yapı imzası ile hayata geçirilen Z Ofis projesi İstanbul Kağıthane'ye bağlı Çağlayan bölgesinde inşa ediliyor. Proje 50 bin metrekare inşaat alanına sahip. Peki Dap Vadisi Z Ofis fiyatları ne kadar?

Dap Yapı Z Ofis iletişim!

Z Ofis projesinde özel kurye hizmeti, kuaför, terzi, concierge hizmetleri, kuru temizleme gibi imkanlar yer alıyor. Dap Yapı Z Ofis iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Dap Yapı Z Ofis'te kiralamalar başladı!

İstanbul Kağıthane'de yer alan Çağlayan'da inşa edilen Dap Yapı Z Ofis'te kiralamalar başladı. Projede yer alan ofislerin kira fiyatları 2 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

İstmarina Ofis dap fiyat Haberi

İstmarina Ofis dap fiyat

Lansman öncesi avantajlı fiyatların sunulacağı İstMarina Ofis’te deniz ve adalar manzaralı ofisler bölgenin en prestijli ofisleri olmaya aday gösteriliyor. 100 ticari bağımsız bölümden oluşacak İstMarina Ofis, özel hastane alanının karşısında, özel okul alanının ise arkasında konumlanacak. 


İstmarina projesinin detayları için tıklayın


Ön talep dönemi başlayan ticari ünitelerin büyüklüğü 40 m2 ile 75m2 arasında değişiyor. Anadolu Yakası’nın cazibe merkezi olan Kartal Sahili’nde hayata geçirilen İstMarina’nın ofisleri, tıpkı konutlarda olduğu gibi yatırımcısına büyük kar vaat ediyor. Her ihtiyaca çözüm üretmek üzere estetik ve konforu bir araya getirecek şekilde tasarlanan İstMarina Ofis, metrekaresi 6800 TL’den başlayan avantajlı lansman fiyatlarıyla görücüye çıkıyor.


Deniz Manzaralı Yüksek Prim Vaat Eden Ofisler


Ön talep döneminde avantajlı fiyatlardan yararlananların çok kazançlı çıkacağını belirten DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz,...