24 / 04 / 2024

İstmarina Ofis kartal nerede

İstmarina Ofis kartal nerede

DAP Yapı, TOKİ iştiraki Emlak Konut GYO A.Ş. iş birliği ile Kartal sahilinde geliştirilen İstMarina’nın ticari ofisleri için ön talep dönemi başlıyor.

İstmarina Kartal güncel konut fiyatları 2017!

"Hemen teslim, hemen taşın" sloganıyla basına tanıtılan İstmarina projesi Kartal İstmarina Rezidans projesi 32-39 katlı beş blok şeklinde yükseliyor.

İstmarina Evleri satış fiyatları!

İstmarina Evleri Kartal projesinde metrekare birim fiyatı 8 bin TL'den başlıyor. Dap Yapı İstmarina projesi 2017'nin sonunda teslim edilecek...

İstmarina Evleri Kartal satış ofisi!

İstmarina Evleri Kartal satış ofisi adres ve iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. İstmarina Kartal'da dairelerin metrekare fiyatı 8 bin TL'den başlıyor...

İzpark Kartal satılık ofis fiyatları!

İzpark Kartal satılık ofis fiyatları 975 bin TL + KDV'den başlayarak değişiyor. Ege Yapı'nın projesi İz Park Kartal'da banka kredisi kullanarak ödemeler yapılıyor...

Kartal markalı konut ve A sınıf ofis projelerinde öne çıkıyor!

EVA Gayrimenkul'ün gerçekleştirdiği araştırmaya göre birkaç yıl içinde markalı konut projelerinde hızlı bir yükseliş içine giren Kartal, A sınıfı ofis projelerinde de öne çıkıyor ve karma projeler bölgeye damgasını vurmaya başlıyor.

Kartal DKY Business ofis fiyatları!

Kartal DKY Business ofis fiyatları kat ve cephelerine göre değişiyor. 22 bin metrekarelik alan üzerinde yükselen projenin 2017 yılı sonunda teslim edilmesi planlanıyor.

DKY Kartal Business satılık ofis!

DKY Kartal Business satılık ofis fiyatları 722 bin TL'den başlıyor. Aralık 2017 tarihinde teslim edilecek proje FSM Köprüsü’ne 25 dakika, Sabiha Gökçen Havaalanı’na 19 kilometre uzaklıkta yer alıyor.

DAP Yapı basın toplantısı 27 Kasım'da!

DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz’ın ev sahipliğinde, satışa çıkarılan İstMarina Ofis ve DAP Yapı projelerinin değerlendirileceği emlak editörlerine yönelik basın sohbet toplantısı 27 Kasım Cuma günü gerçekleşecek.

DKY Kartal’ın bahçe katları ve ofis bloğu ilk defa satışta!

Kartal’ın önemli projesi DKY Kartal’ın, bahçe katları ve ofis bloğu ilk defa satışa çıktı. Ödeme kolaylıklarının tanındığı kampanya 31 Aralık’a kadar devam edecek.

DKY Kartal’ın bahçe katları ve ofis bloğu satışa çıktı!

İstanbul’un önümüzdeki yıllarda en önemli finans ve yerleşim merkezi olacağı düşünülen Kartal’ın önemli projesi DKY Kartal’ın, bahçe katları ve ofis bloğu ilk defa satışa çıktı.

Soğanlık DKY Kartal ofis fiyatları!

Konum bilgisine göre FSM Köprüsü’ne 25 dakika kadar uzaklıkta bulunan proje 331 adet daireden meydana geliyor. Soğanlık DKY Kartal ofis fiyatları metrekare birim bazında 7 bin 500 TL'den başlıyor.

DKY Kartal’ın ofis bloğu satışta!

DKY İnşaat’ın Kartal’da inşaatı devam eden projesi DKY Kartal’da bahçe katları, teraslı daireler ve ofis bloğu çeşitli fiyat avantajları ve ödeme seçenekleriyle satışa çıktı.

DKY Kartal’da ofis bloğu satışta!

DKY İnşaat’ın İstanbul Kartal’da inşaatı devam eden projesi DKY Kartal’da bahçe katları, teraslı daireler ve ofis bloğu çeşitli fiyat avantajları ve ödeme seçenekleriyle satışa çıktı.

İstmarina Ofis kartal nerede Haberi

İstmarina Ofis kartal nerede

Lansman öncesi avantajlı fiyatların sunulacağı İstMarina Ofis’te deniz ve adalar manzaralı ofisler bölgenin en prestijli ofisleri olmaya aday gösteriliyor. 100 ticari bağımsız bölümden oluşacak İstMarina Ofis, özel hastane alanının karşısında, özel okul alanının ise arkasında konumlanacak. 


İstmarina projesinin detayları için tıklayın


Ön talep dönemi başlayan ticari ünitelerin büyüklüğü 40 m2 ile 75m2 arasında değişiyor. Anadolu Yakası’nın cazibe merkezi olan Kartal Sahili’nde hayata geçirilen İstMarina’nın ofisleri, tıpkı konutlarda olduğu gibi yatırımcısına büyük kar vaat ediyor. Her ihtiyaca çözüm üretmek üzere estetik ve konforu bir araya getirecek şekilde tasarlanan İstMarina Ofis, metrekaresi 6800 TL’den başlayan avantajlı lansman fiyatlarıyla görücüye çıkıyor.


Deniz Manzaralı Yüksek Prim Vaat Eden Ofisler


Ön talep döneminde avantajlı fiyatlardan yararlananların çok kazançlı çıkacağını belirten DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz,...