18 / 04 / 2024

İstMarina ofis kiralık

İstMarina ofis kiralık

DAP Yapı, Emlak Konut GYO işbirliğiyle Kartal sahilinde geliştirilen İstMarina'nın ticari ofisleri için ön talep dönemi başlıyor.

Ofis kullanımları resmen azaldı: Satılık ofis stok oranı yüzde 106 arttı! Satılık ve kiralık fiyatlar düşüyor mu? 

Pandeminin ardından birçok şirketin uzaktan çalışmaya geçmesinin ardından ofis kullanımları resmen azaldı. Peki kiralık ve satılık ofis fiyatlarında son durum ne? 

New York'ta kiralık ofis sayısı artışta!

İnşaat şirketleri birçok yeni ofis inşa ederken New York’taki kiralık ofis sayıları her geçen gün artış gösteriyor.  New York’taki ofis piyasasında toparlanma sürecinde yeşil ışık yandı.

İstanbul Dünya Ticaret Merkezi kiralık ofis!

İstanbul'un merkezi Yeşilköy'de konumlanan İstanbul Dünya Ticaret Merkezi'nde ofislerin kiraları metrekare bazında değişiyor. Metrekare kira ücreti ise 72 TL olarak belirlendi. İstanbul Dünya Ticaret Merkezi'nde kiralık ofisler 113 metrekare büyüklükten başlıyor.

Finans Kristal Kule kiralık ofis katları!

Finans Kristal Kule kiralık ofis katları 5 bin 580 metrekare alana sahip. QNB Finans Kristal Kule'de ofislerin brüt alanları ise 930 metrekare.

Nef 12 Merter'de kiralık daireler 1.800 TL'den başlıyor!

Nef 12 Merter'de kiralık daireler 1.800 TL'den başlıyor. Konut, ofis, otel ve ticaret alanlarının yer aldığı Nef 12 Merter projesinde teslimler hemen yapılıyor...

Hillary Clinton, Brooklyn'de kiralık ofis bakıyor!

Clinton, kampanyasının merkezini New York 'a taşıyor. Fazla para harcamak istemeyen Clinton, Manhattan yerine Brooklyn ya da Queens 'te kiralık ofis bakıyor.

Esas Aeropark kiralık ofis!

Konutların alanları 71 metrekare ile 147 metrekare arasında farklılık gösteren Aeropark projesi İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy'de inşa ediliyor.Esas Aeropark kiralık ofis fiyatları haberimizde bulunuyor.

Z Ofis kiralık ofis fiyatları!

Z Ofis kiralık ofis fiyatları haberimizde yer alıyor. Projede 50 metrekarelik ofis kiralandığında mobilyalı, sekreterli, toplantı ve konferans salonlu 500 metrekarelik alan kullanım alanı veriliyor.

Konya'da satılık daire sayısı artarken, kiralık daire sayısı düşüyor!

Konya'da satılık daire sayısı artarken, kiralık ev sayısı da düşüyor. İnşaat sektörünün her geçen gün geliştiği Konya'da, birçok bina yükselse de kiralık daire bulma oranı her geçen düşüyor...

Ormanada kiralık portföyünü sunuyor!

Ormanada sınırlı sayıda ayırdığı kiralık portföyünü sunuyor. Eczacıbaşı Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım’ın konut projesi Ormanada Zekeriyaköy’de, “ önce otur, sonra satın al ” dönemi başlıyor.

Ormanada sınırlı sayıda ayırdığı kiralık portföyünü sunuyor!

Yaşayan bir mahalleye dönüşen Ormanada sınırlı sayıda ayırdığı kiralık portföyünü sunuyor.Eczacıbaşı Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım’ın konut projesi Ormanada Zekeriyaköy’de, “önce otur, sonra satın al” dönemi başlıyor.

Günlük kiralık ev ruhsatı nasıl alınır?

Günlük kiralık evler hakkında yapılan yasal düzenlemelere göre, günlük kiralık evler pansiyon statüsüne alınarak bu evler için ruhsat alınması gerekiyor. Peki, günlük kiralık ev ruhsatı nasıl alınır?

Günlük kiralık ev cezası nedir?

11 Ekim 2013 tarihinde yapılan yasal düzenlemelere göre, günlük kiralık evler pansiyon statüsüne alınarak bu şekilde kiraya verilen evlere ruhsat şartı getirildi. Peki, ruhsatsız günlük kiralık ev cezası nedir?

İstMarina ofis kiralık Haberi

İstMarina ofis kiralık

DAP Yapı, Emlak Konut GYO işbirliğiyle Kartal sahilinde geliştirilen İstMarina'nın  ticari ofisleri için ön talep dönemi başlıyor.  2014-2015 Yapı Geliştirme kategorisinde "Dünya'nın En İyi Projesi" seçilen ÎstMarina'nın ofis alanı 100 bağımsız bölümden oluşuyor. Proje özel hastane alanının karşısında, özel okul alanının ise arkasında konumlanacak. Ticari ünitelerin büyüklüğü 40 metrekare ile 75 metrekare arasında değişirken, metrekaresi 6 bin 800 liradan başlayan lansman fiyatlarıyla görücüye çıkıyor. DAP Holding Başkanı Ziya Yılmaz, "Rezidans, konut ve ofis alanlarını şehrin merkezine yerleştirdik.  İstMarina Ofis lokasyonuyla ulaşım kolaylığı sunuyor"...