18 / 04 / 2024

İstMarina Ofis satışa çıkıyor

İstMarina Ofis satışa çıkıyor

DAP Yapı, TOKİ iştiraki Emlak Konut GYO A.Ş. iş birliği ile Kartal sahilinde geliştirilen İstMarina’nın ticari ofisleri için ön talep dönemi başlıyor.

O ilde 6 adet konut ile 3 adet ofis satışa çıkıyor! Gayrimenkul alacaklar dikkat! 

Artvin Yusufeli'nde 6 adet konut ile 3 adet ofis satılıyor. Peki Artvin Yusufeli'ndeki gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? İhalesi ne zaman? 

Torunlar GYO'dan, ilk 9 ayda 305 milyon TL konut ve ofis satış geliri!

Torunlar GYO tarafından yayımlanan faaliyet raporuna göre, şirket ilk 9 ayda 305 milyon TL konut ve ofis satış geliri elde etti. İşte şirket tarafından açıklanan o rakamlar...

Merkez Ankara'nın ofis etabı satışa çıktı!

Emlak Konut ile Pasifik inşaat ortaklığında inşa edilen ofis, konut, AVM ve otel fonksiyonlarından oluşan Merkez Ankara'nın ofis etabı satışa çıktı!

OYAK Dragos satışa çıktı!

OYAK Dragos projesi satışa çıktı. Projede, 414 adet konut, 156 adet ofis ve 10 adet cadde dükkan bulunuyor...

Mesa Koz'da ofisler satışa çıktı!

Mesa Koz'un yüksek standartlı ofisleri satışa çıktı. Mesa Mesken Genel Müdürü Zafer Ak, Mesa Koz'da ofis sahibi olmak isteyenlere 50 ay vade farksız ödeme avantajı sunduklarını belirtti...

Spine Tower'daki 6 ofis icradan satışa çıkarıldı!

İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, M. Ayazağa Mahallesi'nde yer alan Spine Tower porjesindeki 6 adet ofis icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan ofisler için toplamda 36 milyon TL bedel isteniyor. 

Spine Tower'daki ofisler icradan satışa çıkarıldı!

İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, Ayazağa Mahallesi'ndeki Spine Tower'da yer alan 8 adet ofis icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan ofisler için toplamda 15 milyon 650 bin TL bedel isteniyor. 

Vadikoru'nun A Plus ofisleri satışa çıktı!

Avrupa Yakası’nın yeni yatırım merkezi Ayazağa’nın en büyük yatırımcılarından olan Invest İnşaat ‘En İyi Ofis Mimarisi’ ödülünün sahibi projesi Vadikoru’nun ofis bloklarını satışa çıkardı.

Kemer Ofis satış ofisi!

Metal Yapı Konut tarafından hayata geçirilecek olan Kemer Ofis projesi 16 bin 500 metrekare alan üzerinde inşa edilecek. Proje Kemerburgaz'da yükselecek. İşte Kemer Ofis satış ofisi bilgileri....

Vadikoru Ayazağa satışa çıktı! Metrekaresi 8 bin TL!

Invest İnşaat, Ayazağa’da hayata geçireceği yeni projesi Vadikoru’yu tanıttı. İçerisinde 242 konut, 84 ofis ve 12 ticari ünitesiyle görücüye çıkan Vadikoru projesi, konutlarda 8 bin TL, ofislerde ise 3 bin dolar metrekare fiyatıyla satışa sunuldu.

Kuzey Yakası satışa çıktı! 349 bin TL'ye!

373 adet ofis, ticari alan ve otelden meydana gelen Kuzey Yakası bugün satışa çıktı. Projede fiyatlar 349 bin TL'den başlıyor.

Nidapark Bomonti satışa çıktı!

Tahincioğlu tarafından Şişli Bomonti'de hayata geçirilen Nidapark Bomonti projesinde ön satışlar başladı. 727 bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıkan projede 536 daire, 102 ofis ve 12 mağaza yer alıyor.

Vizyon Park Ofis projesinde 8 bağımsız bölüm satışa sunuldu!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Vizyon Park Ofis projesinde 8 bağımsız bölüm satışa sunuldu.

İstMarina Ofis satışa çıkıyor Haberi

İstMarina Ofis satışa çıkıyor

“2014-2015 Yapı Geliştirme” kategorisinde“Dünya’nın En İyi Projesi” seçilen İstMarina’nın ofis alanı 100 bağımsız bölümden oluşuyor.


Lansman öncesi avantajlı fiyatların sunulacağı İstMarina Ofis’te deniz ve adalar manzaralı ofisler bölgenin en prestijli ofisleri olmaya aday gösteriliyor. 100 ticari bağımsız bölümden oluşacak İstMarina Ofis, özel hastane alanının karşısında, özel okul alanının ise arkasında konumlanacak.


Ön talep dönemi başlayan ticari ünitelerin büyüklüğü 40 m2 ile 75m2 arasında değişiyor. Anadolu Yakası’nın cazibe merkezi olan Kartal Sahili’nde hayata geçirilen İstMarina’nın ofisleri, tıpkı konutlarda olduğu gibi yatırımcısına büyük kar vaat ediyor. Her ihtiyaca çözüm üretmek üzere estetik ve konforu bir araya getirecek şekilde tasarlanan İstMarina Ofis, metrekaresi 6800 TL’den başlayan avantajlı lansman fiyatlarıyla görücüye çıkıyor.


Deniz Manzaralı Yüksek Prim Vaat Eden Ofisler


Ön talep döneminde avantajlı fiyatlardan yararlananların çok kazançlı...