28 / 03 / 2024

OYAK Dragos satışa çıktı!

OYAK Dragos satışa çıktı!

Firma: Oyak İnşaat

Proje: Oyak Dragos

OYAK Dragos projesi satışa çıktı. Projede, 414 adet konut, 156 adet ofis ve 10 adet cadde dükkan bulunuyor...



OYAK imzasıyla İstanbul'un merkezi bölgelerinden Maltepe'de yükselen  Oyak Dragos  projesi 3 bloktan oluşuyor. Satışa çıkan projenin A Blok kısmında 1+1,2+1 ve 4+1 dubleks konutlar, B Blok kısmında 2+1, 3+1, 3+1 dubleks, 4+1 ve 5+1 dubleks konutlar, C Blok'ta ise ofisler bulunuyor. 

OYAK Dragos satışa çıktı!

İnşaatın başladığı OYAK Dragos projesinde sosyal tesis, yüzme havuzu ve otopark gibi sosyal alanlara yer verildi.

Konut ve ofislerin deniz manzarasına hakim olduğu proje, yeşil bina tasarımına uygun şekilde inşa ediliyor. 

OYAK Dragos satışa çıktı!

Tüm konutlarda balkona yer verilen OYAK Dragos, Kartal-Kadıköy merto istasyonuna ve Maltepe Park AVM'ye 800 metre yürüme mesafesinde, Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve Koşuyolu Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne ve  Anadolu Yakası Adalet Sarayı’na 5 dakika mesafede yükseliyor. 

OYAK Dragos satışa çıktı!

414 adet konut, 156 adet ofis ve 10 adet cadde dükkana yer verilen projede 7/24 güvenlik hizmeti sağlanıyor. Oyak Dragos'ta tüm konutlar balkonlu şekilde tasarlandı. 

OYAK Dragos, Bostancı İDO iskelesine 10, Sabiha Gökçen Havalimanı’na 20, 15 Temmuz Şehitleri Köprüsü’ne 25, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ne 30 Hızlı Tren istasyonu’na 15 dakika uzaklıkta konumlanıyor.

 OYAK Dragos satışa çıktı!

OYAK Dragos; oda büyüklükleri, engelliler için erişim kolaylığı sunan geniş kapıları, konutların büyüklüğüyle kullanım kolaylığının ve fonksiyonelliğin ön planda tutulduğu mimari tasarımıyla dikkat çekiyor. 

OYAK Dragos satışa çıktı!

OYAK Dragos projesinde konutların teslim tarihi 2022 Aralık olarak belirlendi. 

OYAK Dragos projesinde 1+1 konut fiyatı 750 bin TL'den başlıyor. Projede yüzde 10-15 peşinat, 12'nci ve 24'üncü ay yüzde 10-15 ara ödemeli, kalan miktarın ise 0.74 kredi faiziyle ödenme imkanı sunuluyor.

Web: https://oyakdragos.com/


projeye sor



Geri Dön