25 / 04 / 2024

istwest iletişim

istwest iletişim

Ödemelere göre 120 aya varan vade imkanı sağlanan projede daire alanları 37 metrekareden başlıyor. İstwest Fer Yapı lokasyon bilgisine göre Atatürk Havalimanı'na 5 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor.

Fer Yapı İstwest satış ofisi telefon!

Ataköy sahile 10 dakika kadar uzaklıkta bulunan projede daireler 1+0'dan 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Fer Yapı İstwest satış ofisi telefon numarası 0212 552 09 09 olarak belirlendi.

İstwest Fer Yapı ödemeleri!

Daire alanlarının 37 metrekareden başladığı proje Basın Ekspres Yolu'na direkt bağlantıda yükseliyor. İstwest Fer Yapı ödemeleri kapsamında taksitleri 2 bin 900 adet TL 'den başlıyor.

İstwest Konutları iletişim!

Daire tiplerinin 1+0'dan 4+1'e kadar değişiklik gösterdiği proje Atatürk Havalimanı'na 5 dakika uzaklıkta bulunuyor. İstwest Konutları iletişim bilgilerine göre telefon numarası 0212 552 09 09 olarak belirlendi.

İstwest'te aylık 2 bin 900 lira taksitle ev sahibi olunabiliyor!

Hemen teslim, hemen tapu, peşinat vermeden küçük taksitlerle gayrimenkul almak isteyen çok sayıda aileyi ev sahibi yapan Evdekifirsat.com, şimdi de Yenibosna'da İstwest'li olma fırsatı sunuyor.

Bahçelievler İstwest Evleri ödeme planı!

Daire tiplerinin 1+0'dan 4+1'e kadar değişiklik gösterdiği proje Fer Yapı ve Boyner Holding imzasıyla yükseliyor. Bahçelievler İstwest Evleri ödeme planı kapsamında taksitler 1.516 TL'den başlıyor.

Bahçelievler İstwest ulaşım bilgisi!

Toplam 988 adet daireden meydana gelen projede daire tipleri 1+0'dan 4+1'e kadar değişiklik gösteriyor. Bahçelievler İstwest ulaşım bilgisi kapsamında Atatürk Havalimanı'na 5 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor.

İstwest Evleri adres bilgileri!

Fer Yapı ve Boyner Holding imzasıyla hayata geçirilen projede 988 adet daire bulunuyor. İstwest Evleri adres bilgileri kapsamında Ataköy sahile 10 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor.

İstwest lokasyon bilgileri!

Fer Yapı ve Boyner Holding imzasıyla hayata geçirilen projede toplam 988 adet daire yer alıyor. İstwest lokasyon bilgileri kapsamında proje Atatürk Havalimanı'na 5 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor.

Bahçelievler İstwest satılık daire!

120 aya kadar vadelendirme sağlanan projede toplan 988 adet daire yer alıyor. Proje Ataköy sahile 10 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor. Bahçelievler İstwest satılık daire tipleri 1+0'dan 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

İstWest Meydan Marka İndirim Çadırı'nda son 15 gün!

Dünyaca ünlü markalara uyguladığı indirimler ile kısa sürede çekim merkezi haline gelen, alışveriş keyfinin yanı sıra restoran seçenekleri ile herkesin damağına hitap eden İstWest Meydan’ın ‘Marka Çadır Günleri’nde son 15 gün!

İstwest’ten Dünya Kupası’na özel Temmuz fırsatı!

Avrupa Yakası'nın en prestijli projesi İstWest’i Dünya Kupası final heyecanı sardı. İstWest sakinleri Dünya Kupası heyecanını hep birlikte İstWest’te yaşayacak, Temmuz ayına özel fırsatlardan yararlanacak.

İstwest'te doluluk oranları yüzde 80'lere çıkıyor!

Bugüne kadar 5 farklı projede toplam 500 bin metrekarelik ofis ve konut projesini geliştiren Fer Yapı, Bahçelievler Basın Ekspres Yolu üzerinde inşa ettiği, konut residence ve alışveriş merkezlerinde oluşan İstWest'te yaşam başladı...

Bahçelievler İstwest Evleri'nde daire fiyatları 256 bin TL'den başlıyor!

İstwest Konutları 7 blok şeklinde İstanbul Avrupa yakası Bahçelievler'de yükseliyor. Bahçelievler İstwest Evleri'nde daire fiyatları 256 bin liradan başlangıç gösteriyor. Projede stüdyo, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri mevcut...

İstwest'te teslimler başladı! Vade 20 yıla taşındı!

Projede son 100 daire için ise vade 20 yıla çıkarıldı. Fer Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ramadan Kumova, ' Şekerbank ile proje bazında anlaşma yaptık ' dedi...

İstwest Yenibosna iletişim!

İstwest Yenibosna iletişim için 0212 552 09 09 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Çeşitli sosyal imkanlar sunan projede kira öder gibi 1.645 TL'den başlayan taksitlerle daire sahibi olunabiliyor.

İstwest Fer Yapı iletişim!

İstwest Fer Yapı iletişim için 0212 552 09 09 telefon numarasından satış ofisi ile görüşebilirsiniz. 120 ay vade imkanı sunan projede konut fiyatları 565 bin TL'den başlıyor.

İstwest Konutları iletişim!

Daire tiplerinin 1+0'dan 4+1'e kadar değişiklik gösterdiği proje Atatürk Havalimanı'na 5 dakika uzaklıkta bulunuyor. İstwest Konutları iletişim bilgilerine göre telefon numarası 0212 552 09 09 olarak belirlendi.

İstwest Bahçelievler Konutları iletişim!

İstanbul'da inşa edilen İstwest Bahçelievler Konutları iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0212 552 09 09 olarak belirlendi. Fer Yapı ve Boyner Holding imzası taşıyan projede daire büyüklükleri 37 metrekareden başlıyor.

Bahçelievler İstwest iletişim!

Bahçelievler İstwest iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor. Projede; stüdyo, 1 oda 1 salon, 1,5 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 2,5 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon daire tipleri yer alıyor.

Bahçelievler İstwest iletişim!

Bahçelievler İstwest iletişim numarası ve adres bilgisi şöyle: Yenibosna Merkez Mah. Ladin Sok. No: 63 Bahçelievler / İSTANBUL - Telefon numarası: 0212 552 09 09

İstwest iletişim!

1+0, 1+1, 2+1, 3+1 olmak üzere toplam 988 daireden oluşan İstwest iletişim bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor....

Fer Yapı İstwest iletişim!

Fer Yapı İstwest iletişim bilgileri ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. İstwest Bahçelievler'de teslimler Haziran - Eylül 2013 tarihleri arasında yapılacak...

İstwest iletişim!

Daire alanlarının 37 metrekareden başladığı İstwest projesinde teslimler Mayıs 2013 tarihinde gerçekleşecek. İstwest iletişim ve ulaşım bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor...

Kaşmir Göl Evleri iletişim!

Lokasyon olarak Ankara'da hayata geçirilen Kaşmir Göl Evleri iletişim bilgileri için haberimizden yararlanabilirsiniz...

Çilek Mobilya iletişim ajansı Data İletişim oldu!

Çilek Mobilya, iletişim ajansı olarak Data iletişim ile çalışmaya karar verdi...

Koru Florya Evleri iletişim!

Florya'da 280 bin metrekare inşaat alanı üzerinde hayata geçirilen Koru Florya Evleri iletişim için 444 8 252 numaralı telefonu arayabilirsiniz...

İnnovia Park Evleri iletişim!

Dairelerin minimum 95 bin liradan başlayan fiyatlarla satıldığı İnnovia Park Evleri iletişim bilgileri ve ulaşım detayları haberimizde yer alıyor...

istwest iletişim Haberi

istwest iletişim

Sosyal kullanım alanları arasında projede kış bahçesi, zen bahçesi, meyve bahçesi, yürüyüş parkurları, evcil hayvan parkı, 3 açık 2 kapalı yüzme havuzu, 3 fıtness salonu, mini basketbol sahası, squash salonu, pilates, aerobik ve yoga stüdyoları, masa tenisi salonu, 2 sauna, Türk hamamı ve buhar odaları bulunuyor.


Daire seçenekleri İstwest projesinde stüdyo, 1 oda 1 salon, 1,5 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 2,5 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon şeklinde farklı seçeneklerle dizayn edildi. Proje toplam 988 adet daireden meydana geliyor.


İstanbul Bahçelievler'de inşa edilen projede daire büyüklükleri 37 metrekareden başlayıp 222 metrekareye kadar yükseliyor. Proje Fer Yapı ve Boyner Holding imzasıyla hayata geçiriliyor.


İstwest Fer Yapı lokasyon bilgisi kapsamında Ataköy sahile 10 dakika, Atatürk Havalimanı'na...