20 / 04 / 2024

İstWest Meydan Marka İndirim Çadırı'nda son 15 gün!

İstWest Meydan Marka İndirim Çadırı'nda son 15 gün!

Dünyaca ünlü markalara uyguladığı indirimler ile kısa sürede çekim merkezi haline gelen, alışveriş keyfinin yanı sıra restoran seçenekleri ile herkesin damağına hitap eden İstWest Meydan’ın ‘Marka Çadır Günleri’nde son 15 gün!



FerYapı – Boyner Holding ortaklığı ile Basın Ekspres Yolu üzerinde hayata geçirildikten sonra büyük ses getiren İstWest projesi bünyesindeki ‘Marka Çadır Günleri’nde geri sayım başladı: son 15 gün!


Kısa sürede bölgenin alışveriş merkezi haline gelen İstWest Meydan’da yer alan ‘Marka Çadırı’nda uygulanan indirimler ile birçok ziyaretçi  dünyaca ünlü markalara büyük indirimler sayesinde ulaştı.


Derimod, Barbour, Fabrika, T-Box, Roccobarocco, Dufy, Divarese, Monica Ricci ve İnci gibi pek çok markayı uyguladığı büyük indirim oranlarıyla hizmete açıldığı günden bugüne dek, her gün yüzlerce ziyaretçi ağırlayan İstwest Meydan Çadırı, alışveriş keyfini yemek keyfi ile de taçlandırdı. 


Alışveriş tutkunlarının vazgeçilmez durağı haline gelen indirim çadırının yanında bulunan Avangart restaurant, Beef & Chicken, Mado, Big Mamma’s, Burger King, Çargah, Deep Fish, Etiler Marmaris Büfe, Gloria Jean’s, MMY Tantuni, Nafee Cafe ve Tarihi Sebat Et Lokantası gibi lezzet durakları alışveriş tutkunlarına ilaç gibi geldi. Hem alışveriş yapıp, hem de restoranların kış bahçelerinde afiyetle yemek yeme fırsatını sunan İst West meydan ziyaretçilerine unutulmaz saatler yaşattı.


Kara Kışa Sıcacık Alışveriş


Kış ayının sert geçtiği günlere sıcacık indirimleriyle damga vuran indirim çadırındaki kışlık ayakkabı, mont, kaban, elbise, etek, bluz, pantolon, gömlek, ceket gibi pek çok markalı ürün seçeneği için son 15 güne girildi, geç kalmayın. 



Geri Dön