25 / 04 / 2024

İsveç mobilya şirketi

İsveç mobilya şirketi

İsviçre, sığınmacılara geçici barınma sağlamak amacıyla İsveç mobilya şirketi IKEA tasarımı evler satın alacak.

Azal Mimarlık İnşaat Mobilya Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Azal Mimarlık İnşaat Mobilya Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Palet Karakütük tarafından 20 bin TL sermaye ile 25 Nisan'da Sarıyer, Tarabya Mahallesi, Arabayolu Caddesi'nde kuruldu.

Load Mimarlık Tasarım Mobilya ve İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Load Mimarlık Tasarım Mobilya ve İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi, Levent Özbek tarafından 20 bin TL sermaye ile 18 Nisan'da Beyoğlu, Ömer Avni Mahallesi, İnönü Caddesi'nde kuruldu.

Sera Mobilya İnşaat Yapı Turizm Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sera Mobilya İnşaat Yapı Turizm Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehdi Kurt tarafından 500 bin TL sermaye ile 18 Nisan'da Silivri, Kavaklı Mahallesi'nde kuruldu.

Küçükler Dekorasyon Taşımacılık Mobilya İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Küçükler Dekorasyon Taşımacılık Mobilya İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Ata Tolunay Küçük tarafından 300 bin TL sermaye ile 8 Nisan'da Tuzla, Gülten Sokak'ta kuruldu.

SVS Yapı İnşaat ve Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

SVS Yapı İnşaat ve Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Sirac Yıldırım tarafından 100 bin TL sermaye ile 7 Nisan'da Çekmeköy, Çamlık Mahallesi'nde kuruldu.

Dönmez 1969 Mimarlık Tasarım Mobilya İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dönmez 1969 Mimarlık Tasarım Mobilya İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Melek Dönmez Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Hakan Dönmez Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 1 milyon TL sermaye ile 6 Nisan'da Ümraniye'de kuruldu.

Ozku Emlak İnşaat Otomotiv Mobilya ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ozku Emlak İnşaat Otomotiv Mobilya ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Pervin Aksoy tarafından 100 bin TL sermaye ile 6 Nisan'da Bahçelievler, Soğanlı Mahallesi'nde kuruldu.

Aka İnşaat Malzemeleri Hafriyat Mobilya Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aka İnşaat Malzemeleri Hafriyat Mobilya Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Yalçın tarafından 25 bin TL sermaye ile 5 Nisan'da Bahçelievler, Şirinevler Mahallesi, Çavuşpaşa Caddesi' nde kuruldu.

Kip Mobilya ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kip Mobilya ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Fırat Kip tarafından 160 bin TL sermaye ile 30 Mart'ta Ümraniye, Adem Yavuz Mahallesi, Alemdağ Caddesi'nde kuruldu.

Yazıcı Dekorasyon Mobilya İmalat İnşaat ve Sanayi Turizm Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Yazıcı Dekorasyon Mobilya İmalat İnşaat ve Sanayi Turizm Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Cemil Yazıcı Şube Müdürlüğü'nde 500 bin TL sermaye ile 24 Mart'ta Taksim, Tomtom Mahallesi, Akansu Sokak'ta açıldı.

Adahan Mimarlık İnşaat Mobilya Taahhüt Proje Uygulama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adahan Mimarlık İnşaat Mobilya Taahhüt Proje Uygulama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hakan Büyükdere tarafından 50 bin TL sermaye ile 15 Mart'ta Esenyurt, Barbaros Hayrettin Paşa Mahallesi'nde kuruldu.

Şamiloğulları İnşaat Tekstil Mobilya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şamiloğulları İnşaat Tekstil Mobilya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Seyithan Erdoğan tarafından 25 bin TL sermaye ile 14 Mart'ta Bağcılar, Fatih Mahallesi, Velioğlu Caddesi'nde kuruldu.

Ayde Dekorasyon Mimarlık İnşaat Mobilya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayde Dekorasyon Mimarlık İnşaat Mobilya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yılmaz Uluer tarafından 50 bin TL sermaye ile 10 Mart'ta Kartal, Petrol İş Mahallesi, Gülistan Sokak'ta kuruldu.

İsveç mobilya şirketi Haberi

İsveç mobilya şirketi

İsviçre medyasında yer alan habere göre, İsviçre'nin kuzeyinde bulunan Aargau kantonu, bölgedeki sığınmacılara geçici barınma sağlamak için IKEA tasarımı 17,5 metrekare büyüklüğünde 200 ev satın alacak. 


Haberde 2016 yılı için bölgede 300 kişinin barınabileceği 60 IKEA evinin kurulmasının planlandığı, daha sonra ise sayının artırılabileceği ifade edildi. 


Geçici barınma sağlayacak evlerin ısınma sistemi olmadığı için kapalı depolarda kurulacağı, bir evin maliyetinin bin 200 İsviçre frangı, mobilyaların maliyetinin ise 500 frank olacağı belirtildi. 


İsviçre, önümüzdeki iki yıl içinde 5 bin sığınmacı kabul etmeyi planlıyor. İsviçre Göçmen Ofisine göre, ağustos ayından bu yana İsviçre'ye 3 bin 899 sığınma başvurusu yapıldı. Sığınma başvurusu yapanlar arasında bin 610 Eritre, 461 Afgan, 401 Suriye ve 180 Irak vatandaşı...