25 / 04 / 2024

işyeri kredisinde faiz oranları

işyeri kredisinde faiz oranları

Türkiye İş Bankası, Türk ekonomisine ve girişimcisine olan desteğini "İşyeri Kredisi"nde faiz oranlarını indirerek sürdürüyor. Daha önce 1-60 aya kadar vadede %1,55 olan işyeri kredileri faiz oranları, %1,45 olarak yeniden belirlendi.

Konut kredisinde faiz oranları baştan aşağı değişti! Hemen bakın!

Konut sahibi olabilmek isteyenler bankaların konut kredilerini yakından takip ediyor. İkinci el ya da sıfır konut sahibi olmak isteyen kişilere umutlandıran haber geldi. Konut kredisinde faiz oranları değişirken kira öder gibi konut sahibi olmak isteyenler için yol açıldı.

Hükümetten milyonlarca kişiyi ilgilendiren şok karar! Konut ve iş yeri yapım kredilerinde üst limit artırıldı!

Afet riski altındaki alanlardaki yapıların dönüştürülmesi çerçevesinde sağlanacak konut ve işyeri yapım kredilerinde üst limit ve faiz oranı resmen yükseltildi. İşte ayrıntılar...

Konut kredisinde faiz oranları değişti!

Ev sahibi olmak isteyen vatandaşların yakından takip ettiği konut kredisi faiz oranları güncellendi. İşte konut kredisi piyasasında son durum...

Konut kredisi ve iş yeri kredisi arasındaki fırsat eşitsizliği!

Amaç inşaat sektörünün desteklenmesi eldeki konut ve iş yeri stoklarının eritilmesi, tüketimin artırılarak ekonominin önünün açılması ise niçin konut kredisi faiz oranları ile iş yeri kredisi faiz oranları birbirinden oldukça farklı?

İşyeri edinme kredi faiz oranları!

Kentsel dönüşümde faiz desteğinin yapıldığı; güçlendirme, konut ve iş yeri yapım kredilerinin arasına konut ve iş yeri edinme kredileri eklendi. İşte, işyeri edinme kredi faiz oranları!

Konut ve iş yeri edinme kredisine puan desteği!

Bakanlar Kurulu kararıyla, kentsel dönüşümde konut edinme kredisine 400, iş yeri edinme kredisine 300 baz puan faiz desteği verilecek.

Kentsel dönüşümde konut ve iş yeri edinme kredisine destek!

Kentsel dönüşümde konut edinme kredisine 400, iş yeri edinme kredisine 300 baz puan faiz desteği verilecek.

Konut kredisinde faiz oranı nasıl belirlenir?

Tüketicilerin haklarının korunması açısından faiz oranının sabit olarak belirlenmesi halinde, sözleşmenin kurulduğu tarihte belirlenen oran tarafların rızası dışında değiştirilemiyor. Peki, konut kredisinde faiz oranı nasıl belirlenir?

Kentsel dönüşüm faiz desteği işyeri yapımında ne kadardır?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından verilen faiz desteği, işyeri yapımında yüzde kaçtır? Kentsel dönüşüm faiz desteği konutta ne kadardır? Kentsel dönüşüm faiz desteği işyeri yapımında ne kadardır? İşte tüm bu soruların cevapları...

Korumalı işyeri nedir?

Korumalı işyeri statüsü için en az sekiz bireyin çalıştığı işyerinin işvereni, korumalı işyeri statüsünün kazanılması için Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne başvuruda bulunması gerekiyor. Peki korumalı işyeri nedir?

Günübirlik kiralanan evler işyeri ruhsatına tabi tutulacak!

İçişleri Bakanı Muammer Güler, günübirlik kiralanan evlerle ilgili "Şimdi biz bunlara bir şey getiriyoruz. Burası iş yeri çalıştırma ve ruhsatları yönetmeliğine göre ruhsata tabi tutulacak" dedi...

İşyeri eklentileri nelerdir?

İşyerlerinde kimi kısımlar "iş yeri eklentisi" olarak tanımlanıyor. Peki işyeri eklentileri nelerdir? Hangi alanlar işyeri eklentisi olarak tanımlanıyor? İş yeri eklentileri kapsamında giren alanlar ve

Karaman'da 324 adet işyeri yapım işi: 60 milyon liraya!

Karaman Merkez II. Kısım Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı Karaman Hamidiye'de iş yeri yapım işi ihale edecek. İhale 21 Ekim 2013 tarihinde gerçekleştirilecek.

işyeri kredisinde faiz oranları Haberi

işyeri kredisinde faiz oranları

Bunun yanı sıra, kredi tutarı üzerinden %1 oranında peşin komisyon tahsil edilmesi durumunda faiz oranı daha da düşecek. Bu durumda İş Bankası, İşyeri Kredisi'nde peşin komisyonsuz %1,45 faiz uygularken, peşin komisyonlu kredide, vadeye göre değişen ancak daha düşük faiz oranları uygulayacak.


Aşağıdaki tabloda %1 peşin komisyon tahsil edilmesi halinde uygulanacak faiz oranları yer almaktadır.


VADE             KOMİSYON ORANI           İNDİRİMLİ FAİZ ORANI


12 AY                         %1                                          AYLIK % 1,30


24 AY                         %1                                          AYLIK % 1,37


36 AY                         %1                                          AYLIK % 1,40


48 AY                         %1                                          AYLIK % 1,41


60 AY                         %1                                          AYLIK % 1,42