24 / 04 / 2024

İtalya 1 dolara satılık ev

İtalya 1 dolara satılık ev

İtalya’nın küçük kasabalarından 1 dolara konut satın alan Amerikalılar dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını nedeniyle mahsur kaldı.

Konut yatırımı enflasyona karşı da dolara karşı da koruyor: 1,20 oranından kredi satış rekoru kırdırabilir!

Konuta yatırımın, enflasyona karşı da dolara karşı da koruma sağladığına dikkat çeken Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Aşçıoğlu, kredi kampanyasının 1.20'den olması halinde en büyük satışların geleceğini belirtti. 

Eczacıbaşı’nın Kartal’daki arazisi 1 milyar dolara Katarlılara mı satılıyor?

Eczacıbaşı Grubu’nun sahibi olduğu Kartal’daki 318 dönümlük arazisi ile ilgili satış haberi emlak sektörüne bomba gibi düştü. İddiaya göre denize sıfır arazi Katarlılara 1 milyar dolara satılıyor.

Doların fitili ateşlendi, zirveye fırladı! Dolar/TL bugün ne kadar oldu? 25 Haziran 2023 dolar, euro, sterlin fiyatları!

Son Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası (TCMB) faiz kararının ardından dolar değer kazandı. Peki, dolar yükselişe devam edecek mi? 1 dolara ne kadar, kaç TL? İşte detaylar...

Dolar/TL bugün ne kadar? Dolar düşecek mi? İşte son dakika dolar kuru...

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası (TCMB) faiz kararı artırımından sonra dolar uçuşa geçti. Peki, dolar yükselişe devam edecek mi? 1 dolara ne kadar, kaç TL? İşte detaylar...

Teknoloji ve mobilya ihracatı arasındaki dolar farkı dudak uçuklattı! Duyanların ağzı açık kaldı! Yok böyle bir fark!

Dünya gazetesi yazarı Fikret Çengel, “Teknolojiyi 70 dolar mobilyayı 1 dolara ihraç ediyoruz” başlıklı yazısında ihraç edilen ürünler arasındaki dolar farkını paylaştı. İşte detaylar...

Herkes dolara endekslendi ama euro yangın yeri! Kıyıda köşede 1 eurosu bile olanlar koşun

Milyonlarca kişi dolara endekslenmişken, euro ataklarla yükselişe geçerek gündemin konusu oldu. euro fırladı, euroda resmen yangın yeri, kıyıda köşede 1 euro kuru bile olanlar koşun. İşte son dakika euro kuru...

Dolarda kıyamet kopacak! 1 dolara neler olacağına inanamayacaksınız, resmi bir açıklama geldi

Amerika Birleşik Devletleri'nde enflasyonun yüksek seyretmesi faizlerin artırılmasına neden oluyor. Ünlü kredi kuruluşu FED'den de konuya ilişkin bir açıklama geldi. FED, enflasyonun kabul edilemez derecede yüksek seyrettiğini ifade etti.

1 euro 1 dolara eşitlendikten sonra euro kuru bugün kaç TL oldu?

Euro/dolar paritesi 20 yılın en düşüşünü yaşadı ve 1 euro 1 dolara eşitlendi. Dün 17,56 TL seviyesinde işlem gören euro bugün kaç TL oldu? İşte son dakika euro/TL kuru 13 Temmuz 2022...

İnşaat malzemesi ihracatı son 1 yılda 34 milyar dolara çıktı

Mayısta ortalama ihracat birim değeri endeksin başlangıcı olan 100 seviyesine yeniden ulaştı. İnşaat malzemeleri ihracatında kilogram başına düşen değer mayısta geçen yılın aynı ayına göre yüzde 38,1 artarak 0,58 dolara yükseldi.

Merkez Bankası'nda şok eden değişiklik! 1 dolara bile dokunamayacaklar

Merkez Bankası'yla Ocak ayında gidilen flaş değişiklik Resmi Gazete'de yayımlandı. Merkez Bankası, bünyesinde bulundurduğu yabancı merkez bankalarının dövizlerine dokunamayacak.

Zuhal Topal Acarkent'te 1,5 milyon dolara tripleks villa aldı!

Hürriyet Gazetesi yazarı Mehmet Üstündağ bugünkü yazısında Zuhal Topal'ın Acarkent'te 1,5 milyon dolara aldığı yeni villasını kaleme aldı. İşte Üstündağ'ın o yazısı...

Gülşen, Zorlu Center’daki iki dairesini 1,5 milyon dolara sattı!

Başarılı şarkıcı Gülşen, Zincirlikuyu Zorlu Center'da yer alan iki dairesini 1,5 milyon dolara sattı.

Londra’nın en ince evi 1.07 milyon dolara satılıyor!

Londra'nın sembolik binalarından biri olan ve şehrin en ince konutlarından biri olması sebebiyle The Thin House şeklinde isimlendirilen ev, 2016 yılındaki satışının ardından yeniden ilanlarda görüldü. The Thin House, 1.07 milyon dolara satışa çıkarıldı.

İtalya 1 dolara satılık ev Haberi

İtalya 1 dolara satılık ev

Tüm dünyayı derinden etkileyen koronavirüs salgını sonucunda en çok etkilenen ülkelerin başında gelen İtalya’nın ücra köy ve kasabalarında eski binaların 1 dolara satılmasından yararlanan Amerikalılar ülkede zorunlu karantina altında kaldı.

Hürriyet'te yer alan habere göre; emlak uygulaması ile 1 dolara satın alınan tarihi İtalyan evleri, anlaşmaya göre alıcı tarafından ülkenin mimarisine uygun restore edilmesi gerekiyor. İtalya’dan ev alan ABD’li aileler, evlerini restore etmek amacıyla koronavirüs salgınınından önce İtalya’nın ücra köşelerinde bulunan evlerine geldi.

45 AİLE EMLAK ALDI

Salgının başında İtalya’da bulunan evlerinde mahsur kalan aileler, henüz restorasyonunu tamamlayan evlerinde mahsur kaldı. Zaman kavramını kaydettiklerinden bahseden söz konusu kişiler, salgından sonra ABD’de bulunan evlerine dönmeyi planlıyor. İtalyan basının haberine göre 45 Amerikalı ailenin bölgeden emlak satın aldığı belirtildi.