19 / 04 / 2024

italya St. Regis Venice San Clemente Palace

italya St. Regis Venice San Clemente Palace

Permak Grubu'nun İtalya'daki ilk yatırımı olan San Clemente Adası'nın otel işletmesi için St. Regis grubu ile varılan anlaşmayla büyük bir yatırıma imza atıldı. St. Regis devam eden renovasyonları sonrasında nisan ayında kapılarını açacak.

Özlem Önal, Miami'den 10 milyon dolarlık daire aldı!

Yaşamına ABD'de devam eden sosyetik işkadını Özlem Önal, buradaki yuvası için kesenin ağzını açtı. Önal, Miami’deki St. Regis Bal Harbour adlı rezidanstan 10 milyon dolara daire satın aldı.

St. Regis İstanbul lüks konaklama ayrıcalığıyla Nişantaşı'nda açıldı!

Starwood Hotels & Resorts ve Demsa Group ortaklığı ile açılan St. Regis İstanbul, lüks konaklama anlayışına farklı bir boyut getiren ayrıcalıklarıyla konuklarına "beklentinin ötesinde" bir deneyim yaşatıyor.

Bentley, St Regis Otel’in kral dairesinin dekore edecek!

Lüks otomobil markası Bentley, İstanbul’da bulunan St Regis Otel’in kral dairesinin dekorunu yapacak. Bentley’in imzasını taşıyacak odanın gecelik fiyatı 5.345 dolar.

St. Regis İstanbul hizmete açıldı!

Eski Maçka Otel'in yerine yoğun çalışmalarla inşa edilen St. Regis İstanbul,resmi açılış davetiyle hizmete girdi. Lüks konaklama anlayışına farklı bir boyut getiren ayrıcalıklarıyla konuklarına 'beklentinin ötesinde' deneyim yaşatmayı amaçlıyor.

St. Regis İstanbul Hotel bu akşam resmen açılıyor!

Demsa Group'un Starwood Hotels & Resorts ortaklığıyla İstanbul'a kazandırdığı ve bugünlerde sosyetenin dilinden düşmeyen St. Regis İstanbul Hotel, bu akşam resmen açılacak..

Selim Uyar San Clemente Adası’nı satın aldı!

Permak Şirketler Grubu’nun Yönetim Kurulu Başkanı Selim Uyar, 2013’te Venedik Lagünü’ndeki en değerli gayrimenkullerden San Clemente Adası’nı ve üzerindeki St. Regis Venice San Clemente Palace oteli satın almıştı.

San Clemente Adası nisan ayında kapılarını açacak!

Permak Grubu’nun İtalya’daki ilk yatırımı olan San Clemente Adası’nın otel işletmesi için St. Regis grubu ile varılan anlaşmayla büyük bir yatırıma imza atıldı

Permak Grubu'nun İtalya'daki oteli Nisan'da açılacak!

Permak Grubu'nun İtalya'daki ilk yatırımı olan San Clemente Adası'nın otel işletmesi için St. Regis grubu ile varılan anlaşmayla büyük bir yatırıma imza atıldı. St. Regis devam eden renovasyonları sonrasında nisan ayında kapılarını açacak.

St. Regis Venice San Clemente Palace Nisan'da açılıyor!

Permak Grubu’nun İtalya’daki ilk yatırımı olan San Clemente Adası’nın otel işletmesi için St. Regis grubu ile varılan anlaşmayla büyük bir yatırıma imza atıldı. St. Regis Venice San Clemente Palace nisan ayında kapılarını açacak..

Permak Grubu'nun Venedik'teki oteli Nisan'da açılıyor!

Türk Permak Grubu, Venedik'in en prestijli adası San Clemente'yi, üzerindeki oteli ile birlikte 150 milyon Euro'ya satın almış, otelin işletmesini de dünyaca ünlü St. Regis'e emanet etmişti..

ST. Regis Oteli Bentley imzalı özel suitlerden oluşuyor!

Demet Sabancı Çetindoğan ile eşi Cengiz Çetindoğan, Tüık turizmine çok büyük bir değer katarak St. Regis'i İstanbul'a getiriyorlar. Toplam 104 oda ve 14 süitten oluşan otelde odalar 42 metrekareden başlıyor

St. Regis Otel, dünyanın En İyi 20 otel restoranı listesine girdi!

Türk işadamı Emir Uyar, İtalya'nın en önemli yerlerinden olan Venedik'teki San Clemente Adası'nı satın alıp St. Regis otelini açarak İtalyanları şaşkına çevirmişti. St. Regis Otel, dünyanın En İyi 20 otel restoranı listesine girdi.

St. Regis Venice San Clemente Palace, kongrelere ev sahipliği yapıyor!

St. Regis Venice San Clemente Palace, Venedik’te tarih ve lüksü bir arada sunan bir ada-otel... Permak Group’un 150 milyon euro’ya satın aldığı otel, dünyada özellikle düğün ve kongrelerde tercih edilen bir mekan haline geldi...

italya St. Regis Venice San Clemente Palace Haberi

italya St. Regis Venice San Clemente Palace

San Clemente Adası'ndaki tesis 6 hektarlık özel konumuyla Venedik şehir merkezine tekneyle sadece birkaç dakika uzaklıkta bulunuyor. 17. yüzyılda inşa edilen manastır 2003’te otele dönüştürüldü. Yakın zamanda St. Regis adını alan otelin tarihi binası kapsamlı bir restorasyon geçirilerek oda ve suitlerin yerleşim düzenleri ve dekorasyonları değiştirilip yeni suitler eklendi. Tarihi dokuya sahip görkemli yapının restorasyonu mimar ve akademisyenler eşliğinde özel olarak yapılıyor. Renovasyonun 2016-2017 yıllarında tamamlanması hedefleniyor.


BÜTÇE 25 MİLYON EURO

Permak Grubu’nun sahibi olduğu ada, 2014’te St Regis olarak hizmet vermeye başladı. Otelin kapsamlı renovasyonu, dünyaca ünlü ödüllü tasarım firmaları olan Hirsch Bedner Associates ve GA Design tarafından gerçekleştiriliyor ve 25 milyon euro’luk bütçe öngörülüyor. Yenileme çalışmaları tamamlandığında otelde 191 lüks oda olacak. Bunlar arasında junior suitten başlayarak iki tasarımcı...