16 / 04 / 2024

itfaiye kayıp gençleri arıyor mu

itfaiye kayıp gençleri arıyor mu

İstanbul Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi, Kumburgaz’da deniz bisikletiyle açıldıktan sonra haber alınamayan 5 genci arama çalışmalarını sürdürüyor. İstanbul Milletvekili Mehmet Muş ve Büyükçekmece İlçe Kaymakamı İbrahim Yurdakul bölgeye geldi.

Gayrimenkul dolandırıcıları boyut atladı! Kayıp şahıslar üzerinden 20 milyon liralık vurgun!

Gayrimenkul dolandırıcılarının yeni av yakalama modelini duyanlar inanamadı. Yalova'da gerçekleşen olayda ikinci kayıp şahıs üzerinden senet düzenleyip, üçüncü şahıs olarak senedi kendi üzerine ciroladılar.

DASK ve TOBBUYUM'dan afetlerden kaynaklı kayıp uyuşmazlıkları için işbirliği olanağı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve Doğal Afet Sigortaları Kurumu (DASK), afetlerden ötürü kayıplara uğrayan vatandaşların uyuşmazlıklarının en kısa zamanda ve etkili bir şekilde çözülmesi için işbirliğine gidiyor.

Gençler müjde! İçişleri Bakanlığı en az lise mezunu, KPSS şartlı yüzlerce memur alacak! 

İş arayan gençleri sevindirecek haber İçişleri Bakanlığından geldi. Bakanlık 713 memur ve personel alımı yapılacağını ilan etti. İşte başvuru şartları ve tüm detayları...

Miras kalanlar bunu yaparsanız tek kuruş pay alamayacaksınız! Arsa, tarla, ev, araba her şey elinizden kayıp gidecek...

Miras paylaşımı sürecinde birkaç istisnai durumlarda, bazı çocuklar miras payından faydalanamayabiliyor. Miras kalanlar bunu yaparsanız tek kuruş pay alamayacaksınız! Arsa, tarla, ev, araba her şey elinizden kayıp gidecek...

Sadece bir saatte hem yıkayıp hem kurutan Samsung WD10T654DBE1AH kurutmalı çamaşır makinesinde süper fiyat!

Samsung’tan beyaz eşya sektörüne devrim gibi bir ürün hediyesi geldi. Sadece bir saatte hem yıkayıp hem de kurutma özelliği bulunan Samsung WD10T654DBE1AH kurutmalı çamaşır makinesi satışa çıktı.

Türkiye’de bir ilk! Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Sosyal Etki Tahvili ile işsiz gençlere istihdam olanağı yaratacak!

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı koordinasyonunda hizmet veren İstanbul Kalkınma Ajansı, işsiz gençleri yakından ilgilendirecek çok önemli bir projeye imza attı. Ajans, yazılım alanında kariyer yapmak isteyen gençleri eğitim programları ile destekleyip istihdam olanağı sağlayacak.

Asgari ücretteki kayıp 50 Euro'yu geçti: 20 Haziran'da 442 Euro'ya denk gelen asgari ücret, şimdi 390 Euro!

Euro/TL'de sene başından bu güne yükseliş yüzde 45'i geçerken, yeni asgari ücretin açıklanmasından beri geçen 23 günde kayıp 50 Euro'yu aştı. İşte o rakamlar...

Bitcoin’e SEC darbesi: Kayıp yüzde 2’ye yaklaştı!

Aktarılan son dakika detaylarına göre haftanın son işlem gününe kırmızıda giren dijital para piyasalarında bitcoindeki kayıp yüzde 2’ye yaklaştı. İşte konu ile ilgili detaylar...

Aidat ödemekten sıkılan gençlere müjde! 18-26 yaş aralığına aidatsız kredi kartı fırsatı!

Akbank gençlere özel olarak bir kampanya başlattı. Söz konusu olan kampanyada aidatsız bir şekilde kredi kullanımı mümkün olacak. 18 ve 26 yaş arasındaki gençleri kapsayan bu kampanya farklı avantajları da beraberinde getiriyor.

Gençlerin hali perişan! Aylık bin 500 liralık harçlıkla geçinmeye çalışıyorlar! Gelecek hayalleri ise yurt dışında!

Türkiye’deki ekonomik şartlar gençleri zorluyor. Halen üniversitede okuyan veya yeni mezun gençlerin ekonomik durumları çok parlak değil. Harçlıkları veya aylık gelirleri sağlıklı ve dengeli beslenmeye yetmiyor. Gençlerin büyük bir kısmı ise yurt dışına gitmeyi hayal ediyor.

Borsada kayıp yüzde 20’ye yaklaştı! BIST 100 endeksinde düşüş daha ne kadar sürer? İşte, borsada kritik seviye!

Borsa İstanbul bu yıl yatırımcılarını hayal kırıklığına uğrattı. Yurt dışı piyasaların yanı sıra yurt içindeki seçim belirsizliğinin de etkisiyle endeksteki kayıp yüzde 20’ye yaklaşırken, hisse bazında kayıplar daha yüksek oranlarda. Peki, düşüş trendi daha ne kadar devam eder? İşte yanıtı…

Borsada kayıp yüzde 2’yi aştı! Hangi hisseler değer kazandı, hangileri geriledi? İşte en çok işlem gören hisseler!

Borsa İstanbul'da kayıp yüzde 2’yi aşarken, BIST 100 endeksi 4 bin 506 puana geriledi. Uzmanlar, seçim ortamının getirdiği belirsizlik nedeniyle yatırımcıların hisse yatırımı konusunda temkinli davrandığını belirtirken, işlem hacmindeki gerileme de dikkat çekiyor.

Borsada kayıplar yüzde 16,18’i bulsa da 7100 beklentisi korundu!

Borsa İstanbul’da bu senenin başından bu yana kayıp yüzde 16,18’i buldu. Uzman kurumların hazırlamış oldukları raporlarda seçim belirsizliğinin ortadan kalkmasıyla fiyatlamalar üzerindeki baskının azalacağı belirtiliyor.

itfaiye kayıp gençleri arıyor mu Haberi

itfaiye kayıp gençleri arıyor mu

Kumburgaz Sahili’nde kaybolan 5 vatandaşı arama kurtarma çalışmalarına İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) İtfaiye Daire Başkanlığı Alev Kartalı Helikopteri, 3 araç, 2 zodyak bot, 10 personel ile katılıyor.


Ayrıca; İBB Sağlık AŞ 1 zodyak bot, 1 jetski, 5 personel, İBB Lojistik 1 adet Mobil Büfe ile 2 personel, toplamda 10 araç ve 19 personelle arama çalışmalarına destek veriyor.


İstanbul İtfaiyesi olay yerinde arama kurtarma çalışmalarına katılan; AFAD, GEDAT, Emniyet, Kızılay, Sahil Güvenlik ve aile yakınları ile misafirlere sabah, öğle, akşam iaşe ve ekipman desteği sağlıyor.


Arama çalışmalarının devam ettiği bölgeyi aile yakınlarına destek amacıyla İstanbul Milletvekili Mehmet Muş ve Büyükçekmece İlçe Kaymakamı İbrahim Yurdakul ziyaret etti. Kayıp vatandaşların yakınlarını dinleyen Muş ve Yurdakul, arama kurtarma çalışmaları için seferber olunduğunu kaydetti.


İstanbul Büyükşehir...