28 / 03 / 2024

İtibar İnşaat Kartal Selective Blue

İtibar İnşaat Kartal Selective Blue

Selective Blue, İstanbul’un son yıllarda en hızlı gelişen bölgesi olan Kartal sahilinde bulunuyor olmasıyla da yatırım değerinden söz ettiriyor.

Batıyakası 2. Etap geliyor! Emlak Konut GYO Kartal arazisine 975 konut ve 126 dükkanlık yeni proje!

Yıldızlar İnşaat, Kartal Esentepe'de yer alan Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı arazisinde 975 konut ve 126 dükkanlık yeni proje inşa edecek.

Yıldızlar İnşaat Kartal projesi 15 soruda tüm detaylarıyla!

Yeni konut yatırımlarına hız kesmeden devam eden Yıldızlar İnşaat, Kartal projesi için düğmeye bastı. Peki Yıldızlar İnşaat Kartal projesi nerede? İşte Yıldızlar İnşaat Kartal projesi 15 soruda tüm detaylarıyla...

Yıldızlar İnşaat Kartal projesi fiyat!

Yıldızlar İnşaat Kartal projesi fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Yıldızlar İnşaat Kartal projesi fiyat bilgisi ve projeyle ilgili detaylar...

Yıldızlar İnşaat Kartal projesi nerede?

Yıldızlar İnşaat Kartal projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Yıldızlar İnşaat Kartal projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Yıldızlar İnşaat Kartal projesi için imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO'nun Kartal Esentepe'de satışa çıkardığı arsa Yıldızlar İnşaat'ın oldu. Emlak Konut GYO ve Yıldızlar İnş. ve Tic. A.Ş. arasında imzalar atıldı. 

Kesepara İnşaat Kartal fiyat!

Kesepara İnşaat Kartal fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Kesepara İnşaat Kartal fiyat bilgisi ve proje detayları...

Kesepara İnşaat Kartal projesi nerede?

Kesepara İnşaat Kartal projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Kesepara İnşaat Kartal projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Kesepara İnşaat Kartal projesi geliyor! Yeni proje!

Kesepara İnşaat Kartal projesi için düğmeye bastı. Proje İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da hayata geçirilecek.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Kentsel dönüşümde Kartal modeli!

Kartal Belediyesi tarafından, 'Dönüşümde Kartal Modeli' ile yerinde dönüşüm çalışmaları başladı. Yıkım töreninde konuşan Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz, dönüşüm konusunda bakanlığın kendilerini örnek gösterdiğini ifade etti.

Prava Kartal teslim tarihi!

İtibar İnşaat tarafından hayata geçirilen Prava Kartal projesi toplam 186 adet konuttan meydana geliyor. Peki projede daire teslimleri ne zaman gerçekleşecek? İşte Prava Kartal teslim tarihi...

Prava Kartal ev fiyatları!

Prava Kartal ev fiyatları haberimizde yer alıyor. 26 katlı 2 blok olarak tasarlanan proje Kartal'da  İtibar İnşaat  tarafından yükseliyor. 

İtibar İnşaat Prava Kartal fiyat listesi!

İtibar İnşaat Prava Kartal fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Proje "Prava Kartal'da Pencereniz Adalara Açılıyor" sloganı ile tanıtılıyor.

İtibar İnşaat Kartal Selective Blue Haberi

İtibar İnşaat Kartal Selective Blue

Selective Blue hakkında detaylı bilgi için tıklayın


Alper İnşaat- İtibar İnşaat İş Ortaklığı tarafından, Kartal sahilinde inşa edilen  Selective Blue  projesinde ön talep dönemi başladı. Ön talep süreci ve %20 fiyat avantajlarından faydalanmak isteyenler için 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçeneklerinden oluşan farklı daire alternatifleri bulunuyor. 


Deniz ve adalar manzarasına sahip olan Selective Blue’da, 7.790 metrekare alan üzerinde, zemin + 23 katlı iki blok ve 206 daire bulunuyor. %79’luk kısmı açık ve yeşil alana ayrılan proje kalite, lüks, manzara, konfor ve eğlenceyi bir arada sunuyor. Açık hava sinemasından yüzme havuzuna, çocuk oyun parkından basketbol sahası, sauna ve buhar odasına oldukça fazla alternatifin bulunduğu projede her zevke ve ihtiyaca göre bir aktivite bulmak mümkün. 



Ulaşım ağı seçenekleri, lokasyon avantajları, estetik mimarisi...