29 / 03 / 2024

İttifak İnşaat daire tipleri

İttifak İnşaat daire tipleri

35 yıldır yurt içi ve yurt dışında imza attığı projelerle tanınan İttifak İnşaat'ın, Beylikdüzü'nde hayata geçirdiği bölgenin en sağlam, en ekonomik ve en kullanışlı projesi Sağlıkkent'te yaşam başladı.

Mesa Panorama Maltepe'de sınırlı daire için 36 ay vade, sıfır faiz fırsatı!

Mesa Panorama Maltepe projesinden ev sahibi olmak isteyenlere peşin ödemelerde yüzde 10 indirim fırsatının yanı sıra, sınırlı daire için 36 ay vade, sıfır faiz imkanı sunuluyor. Peki Mesa Panorama'da konut fiyatları kaç TL?

Kentsel dönüşümün, iki daire, bir dükkan kazanma meselesi olmadığını yine gördük!

Gazeteci Okan Müderrisoğlu, "Bir kez daha Türkiye"nin "deprem ülkesi" gerçeği ile yüzleştik. Kentsel dönüşümün, iki daire, bir dükkan kazanma meselesi olmadığını yine gördük." diyor...

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Avenue İstanbul Gül İnşaat daire teslimleri!

Avenue İstanbul projesinde daire fiyatları 443 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Avenue İstanbul Gül İnşaat daire teslimleri ne zaman?

Nurol Park Basın Ekspres daire fiyatları!

Nurol Park Basın Ekspres daire fiyatları 562 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Nurol Park Evleri'nde 0,79 faizle 240 ay taksitli ödemeler yapılıyor...

Akfen İncek Loft projesinde teslimleri başladı!

Ankara’nın en prestijli konut projesi İncek Loft’ta geri sayım sona erdi. İlk etap teslimlerinin başladığı İncek Loft’ta kat malikleri anahtarlarına kavuşuyor.Akfen İnşaat, daire teslimlerine başladı.

Dumankaya İnşaat'tan esnek kampanya!

Tüketici ihtiyaçlarına göre sektörde öncü kampanya ve projeleri hayata geçiren Dumankaya İnşaat, daire sahibi olmak isteyen fakat bütçesini esnetemeyenler için ödeme planlarını esnetiyor.

Eskişehir Kentsel Dönüşüm Daire Başkanlığı yeni binasına taşındı!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Nikâh Salonu, Haller Gençlik Merkezi'ne taşındıktan sonra bina, Kentsel Dönüşüm Daire Başkanlığının idare binasına dönüştürüldü. 8 mahalleyi kapsayan Riskli Alan Projesi maketi burada Eskişehirlilere gösterilecek.

Beyaz Park Beyaz İnşaat daire teslimleri!

Beyaz Park Beyaz İnşaat daire teslimleri 2017 yılının sonunda yapılıyor. Topkapı'da yer alan Beyaz Park projesinde ev fiyatları 468 bin liradan başlayarak değişiyor...

İnşaat ve Emlak Daire Başkanlığı'nın acı günü! Ahmet Orhan Çöplü vefat etti!

2001-2012 yılları arasında İnşaat ve Emlak Daire Başkanlığı ve Samsun Bölge Yöneticiliği'nde hizmet vermiş olan emekli Ahmet Orhan Çöplü vefat etti. Ziraat Bankası taziye ilanı yayınlattı.

Hazar İttifak İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hazar İttifak İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Elkhan Huseynov Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Rashad Rustamov Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 100 bin TL sermaye ile 15 Şubat'ta Harbiye'de kuruldu.

Propa Plus Residences’ta 2+1'ler lansmana özel fiyatlarla satışta!

Zincirlikuyu’daki yatırımlarını 4. projesi Plus Residences ile taçlandıran Propa İnşaat daire sahibi olmak isteyenlere çok özel imkânlar sunuyor. Plus Residences’da 2+1 daireler lansmana özel çok uygun fiyatlarla satışa çıktı.

Bodur İnşaat Daire Kartal iletişim!

Bodur İnşaat Daire Kartal iletişim için 0212 371 52 53 numaralı telefondan satışa ofisiyle irtibata geçebilirsiniz. Teslim tarihi 2017 yılı olarak belirtilen projede fiyatlar 254 bin TL'den başlıyor.

İttifak İnşaat daire tipleri Haberi

İttifak İnşaat daire tipleri

35 yıldır yurt içi ve yurt dışında imza attığı projelerle tanınan İttifak İnşaat'ın, Beylikdüzü'nde hayata geçirdiği bölgenin en sağlam, en ekonomik ve en kullanışlı projesi Sağlıkkent'te yaşam başladı. 


Yeni ev sahibi olmak ve yatırım yapmak isteyenler için uygun fırsatlar sunan projede kalan 145 daire alıcılarını bekliyor. 21.000 metrekare alan üzerine kurulu Sağlıkkent projesi; 10 blok, 577 daireden oluşuyor. Projede 2+1 daireler 79 ve 98 metrekare 3+1 daireler ise 118 metrekare  seçenekleriyle ve hemen teslim imkanıyla satışa sunuluyor. 2+1 daireler 79 metrekare 180,000 ve 98 metrekare  220,000 TL'den başlayan fiyatlarla, 3+1 daireler 118 metrekare 240,000 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. 



Hürses 



Web adresi: http://www.saglikkent.com/

Telefon: 852 28...