24 / 04 / 2024

ittifak inşaat sağlık kent nerede

ittifak inşaat sağlık kent nerede

35 yıldır yurt içi ve yurt dışında imza attığı projelerle tanınan İttifak İnşaat, Beylikdüzü’nde hayata geçirdiği bölgenin en sağlam, en ekonomik ve en kullanışlı projesi Sağlıkkent ile çalışmalarını sürdürüyor.

İttifak İnşaat Sağlık Kent daire fiyatları 166 bin liradan başlıyor!

35 yıldır yurt içi ve yurt dışında pek çok projeye imza atan İttifak İnşaat, İstanbul Beylikdüzü'nde hayata geçirdiği projesi Sağlıkkent ile çalışmalarını sürdürüyor. İttifak İnşaat Sağlık Kent daire fiyatları 166 bin liradan başlıyor.

İttifak İnşaat Sağlık Kent nerede?

İttifak İnşaat Sağlık Kent nerede sorusunun yanıtı Büyükçekmece Kültürpark'a, TÜYAP'a yakın, Beylikdüzü ve Gürpınar'da AVM'ye komşu konumda, Bakırköy-Beylikdüzü metro hattına 2 dakika mesafede olarak belirlendi.

Sağlık Kent satılık daire!

Sağlık Kent satılık daire fiyatları kapsamında konut 120 bin TL ile 280 bin TL arasında değişiyor. Banka kredisi kullanılabilen Esenyurt Sağlık Kent projesinde konutların anahtar teslimleri hemen yapılıyor...

Sağlık Kent daire fiyatları!

Sağlık Kent daire fiyatları kapsamında konutlar 120 bin TL'den başlayarak, 280 bin TL'ye kadar yükseliyor. Esenyurt Sağlık Kent Evlerinde yer alan dairelerin anahtar teslimleri hemen gerçekleşiyor...

Sağlık Kent daire fiyatları!

Avrupa Yakası içinde Esenyurt'taki Sağlık Kent daire fiyatları kapsamında yer alan konutlardan 79 metrekarelik 2 oda 1 salon dairelerin fiyatları 120 bin TL'den başlangıç gösteriyor

İttifak İnşaat Sağlık Kent projesi!

İttifak İnşaat girişimi ile yükselen İttifak İnşaat Sağlık Kent projesi 'ne dair tüm detayları haberimizde inceleyebilirsiniz...

Sağlık Kent satılık!

Sağlık Kent satılık konutların fiyatları 120 bin TL'den başlıyor ve konut tiplerine göre yükseliyor..

Sağlık Kent iletişim!

Sağlık Kent iletişim bilgileri haberimizin içinde telefon numarası ve web adresi olarak yer alıyor

Hüseyin Bayraktar Gayrimenkul İnşaat Antikacılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hüseyin Bayraktar Gayrimenkul İnşaat Antikacılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Şile'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Hüseyin Bayraktar tarafından kuruldu.

Doer Mühendislik İnşaat Hayvancılık Gıda Tarım Üretim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Doer Mühendislik İnşaat Hayvancılık Gıda Tarım Üretim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Fatih’te 34 milyon TL sermaye bedeli ile Doğan Ergani tarafından kuruldu.

Deprem bölgesi için Genel Sağlık Sigortası düzenlemesi: Süresi resmen uzatıldı! 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, deprem bölgesinde yer alan şehirlerde Sağlık Sigortası (GSS) kapsamında yapılan düzenlemelerin süresinin 30 Kasım'a kadar uzatıldığını açıkladı. İşte ayrıntılar... 

Neslihan Turizm İnşaat Sağlık Gıda Temizlik Limited Şirketi kuruldu!

Neslihan Turizm İnşaat Sağlık Gıda Temizlik Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Neslihan Aktaş tarafından kuruldu.

Fereg İnşaat Sağlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fereg İnşaat Sağlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Gürbüz ve Ferit Öztoprak ortaklığında kuruldu.

Ergo Tasarım İnşaat Sağlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ergo Tasarım İnşaat Sağlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Fuat Keskin tarafından kuruldu. 

Çakıroğlu Kent İnşaat Sağlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çakıroğlu Kent İnşaat Sağlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Selçuk Çakıroğlu tarafından kuruldu.

GSS borçları ne zaman siliniyor? İşte Sağlık Sigortası prim borçları hakkında merak edilenler

Gelir testi yaptırmadığı için Genel Sağlık Sigortası (GSS) prim borcu olan vatandaşlar için vergi affı kanunu kapsamında yapılandırma fırsatı sunuldu. Bu fırsatla birlikte, borçlarını ödemekte zorlanan vatandaşlar 31 Aralık 2022 tarihine kadar borçlarını yapılandırabilecekler.

Özel sağlık sigortası yaptırmanın püf noktaları neler? Doğru seçimin sırrı detaylarda gizli

Günümüzde hastalık ve kaza gibi istenmeyen durumlara karşı hazırlıklı olmak için özel sağlık sigortası yaptırmak önemli bir ihtiyaç. Ancak özel sağlık sigortası yaptırırken de dikkatli olmakta yarar var.

Mahir İklimlendirme İnşaat Sağlık Turizm Ve Kırtasiye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mahir İklimlendirme İnşaat Sağlık Turizm Ve Kırtasiye Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Kara tarafından kuruldu.

İhd Yapı Ve İnşaat Ormancılık Hayvancılık E-Ticaret Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İhd Yapı Ve İnşaat Ormancılık Hayvancılık E-Ticaret Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Şule Akdağ tarafından kuruldu.

Bulut 34 İnşaat Hayvancılık Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bulut 34 İnşaat Hayvancılık Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla!da Ercan Ergevan tarafından kuruldu.

Aldebaran Mühendislik Mimarlık İnşaat Sağlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aldebaran Mühendislik Mimarlık İnşaat Sağlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Yusuf Turgut tarafından kuruldu.

ittifak inşaat sağlık kent nerede Haberi

ittifak inşaat sağlık kent nerede

21.000 metrekare alan üzerine kurulu Sağlıkkent projesi; 10 blok, 577 daireden oluşuyor. Projede 2+1 daireler 79 ve 98 metrekare, 3+1 daireler ise 118 metrekare seçenekleriyle ve hemen teslim inkanıyla satışa sunuluyor. 2+1 daireler 79 metrekare 166,000 ve 98 metrekare 210,000 TL'den başlayan fiyatlarla, 3+1 daireler 118 metrekare 220,000 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.  


Yüksek yaşam standardı sunan ulaşılabilir konutlar

İttifak İnşaat’ın çevreye önem veren bir bakış açısının yansıması olan Sağlıkkent projesi, inşaat alanının %76’sının yeşil alan olmasıyla konutlarda sağlık devrini başlatıyor. Sosyal imkanların da oldukça geniş tutulduğu proje, doğal peyzaj alanlarıyla birleşen mimarisiyle estetik yönünü vurgularken, m2 fiyatları emsal projelere göre çok daha uygun satışa sunuluyor. Proje aynı zamanda hemen taşınma fırsatı da sunuyor. 

Bakırköy - Beylikdüzü metrosuna 2 dakika mesafe, hayatı...