26 / 04 / 2024

İTÜ Geliştirme Vakfı izmir okulu

İTÜ Geliştirme Vakfı izmir okulu

İTÜ Geliştirme Vakfı Okulları'nın, "Ana kucağından İTÜ okulları İstanbul dışında ilk kez İzmir'de açılıyor. Bu yıl İstanbul Teknik Üniversitesi Geliştirme Vakfı Okulları, İstanbul dışında ilk şubeyi İzmir'de açıyor.

Sarphun Project Marketing Emlak Danışmanlığı Proje Geliştirme Paz.İnş.Taahhüt San.Ve Tic.A.Ş. kuruldu!

Sarphun Project Marketing Emlak Danışmanlığı Proje Geliştirme Paz.İnş.Taahhüt San.Ve Tic.A.Ş. bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Onur Atalay tarafından kuruldu.

Bip İnşaat Proje Geliştirme Sanayi Ve Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Bip İnşaat Proje Geliştirme Sanayi Ve Taahhüt Anonim Şirketi Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hidayet Kadiroğlu, Fatih Kesgün, Hasan Gümüş, Turkmall Planlama Gayrimenkul ve SCC Gayrimenkul İnşaat ortaklığında kuruldu.

Epsilon Teknolojik Araştırma Geliştirme Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Epsilon Teknolojik Araştırma Geliştirme Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Dücan Gayrimenkul Projelendirme Geliştirme Ve Üretim Anonim Şirketi kuruldu!

Dücan Gayrimenkul Projelendirme Geliştirme Ve Üretim Anonim Şirketi bugün Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Rüştü Dücan, Sinan İlhan, M. Alparslan Çelebi ve Muhsin Şenol ortaklığında kuruldu.

Güntürk Gayrimenkul Geliştirme Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güntürk Gayrimenkul Geliştirme Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Günar ve Yiğit Türkkan ortaklığında kuruldu.

Beykoz Proje Geliştirme İnşaat Ve Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Beykoz Proje Geliştirme İnşaat Ve Taahhüt Anonim Şirketi Beykoz'da 150 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Şahin, Erol Yıldız ve Melih Pezük ortaklığında kuruldu. 

Nefes Planlama Proje Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Nefes Planlama Proje Geliştirme Anonim Şirketi Avcılar’da Birol Türegün tarafından kuruldu.

DAP Gayrimenkul Geliştirme Halka Arz Toplantısı 14 Şubat'ta!

Türkiye’nin en büyük markalı konut üreticileri arasında yer alan DAP Gayrimenkul Geliştirme Halka Arz Toplantısı 14 Şubat 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Hib360 Gayrimenkul Geliştirme Pazarlama Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hib360 Gayrimenkul Geliştirme Pazarlama Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Ceyhun Eyüpoğlu ve Mustafa Davut Öğüt tarafından kuruldu.

Satsuma Gayrimenkul Geliştirme Yapı İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Satsuma Gayrimenkul Geliştirme Yapı İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Onur Orakçıoğlu, Ayhan Kerem Ülgen, Kemal Aydoğan , Mehmet Cem Demir, Naci Emirhan Cünbüş ve  Ekoda Dayanıklı Tüketim Malzemeleri İnşaat Turizm tarafından kuruldu.

Asel Dağıtım Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Asel Dağıtım Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi Maltepe’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Gündede tarafından kuruldu.

Minimal Proje Geliştirme Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Minimal Proje Geliştirme Ve İnşaat Anonim Şirketi Beykoz’da 200 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Salur, Ziya Emre Türe tarafından kuruldu.

Hayat Geliştirme Yatırım İnşaat Taahhüt Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hayat Geliştirme Yatırım İnşaat Taahhüt Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mohamed Abdel Halım  tarafından kuruldu.

İTÜ Geliştirme Vakfı izmir okulu Haberi

İTÜ Geliştirme Vakfı izmir okulu


İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Geliştirme'nin Vakfı'nın, "Ana kucağından İTÜ'ye" sloganıyla hizmet veren okullarının en yeni halkası İzmir'de açıldı.  İzmir'de Nesan ile yapılan işbirliği ile Gaziemir'de 22 bin metrekare alanda, anaokulundan üniversiteye uzanan yolda tüm kademelerde eğitim verecek yerleşke kuruluyor. 

İTÜ'nün eğitim vizyonunun uzantısı olarak 2000 yılında kurulan İTÜ Geliştirme Vakfı Okulları, İstanbul'da eğitim veren 4 ayrı okuldan sonra, Anadolu'da açmayı hedeflediği okulların ilki için İzmir'i seçti. 

Bu adım için İzmir'in sanayi kuruluşlarından Nesan Şirketler Gurubu ile işbirliği yapıldı. Nesan Yönetim Kurulu Üyesi Esra Sandalcı Adam, önceliği iyi eğitim vermek olan bir okul yatırımı amaçladıklarını, bunun için de en doğru adımı İTÜ bünyesinde atacaklarına inandıklarını söyledi. Gaziemir'in Menderes Caddesi üzerinde 22 bin metrekare alan üzerine kurdukları yerleşkenin, İTÜ konsepti ve vizyonu çerçevesinde...